My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Koko =)

Kategori: Allmänt

Och så gick det så här extremt långt från förra inlägget till detta igen!
Men, men. Bättre sent än aldrig =)
Jag kan liksom inte ta bort bloggen även fast jag oftast inte har tid att blogga. Vill kunna dela med mig av mitt liv och min familj till dem som känner att dem vill veta!
Och sen så har man ju 2 1/2 år beskrivet här och det jkan ju vara roligt och ha kvar! Min egna lilla öppna dagbok som vem som helst får läsa...
 
Livet rullar på i vanlg ordning. Jobb, dagis hämtningar och lämningar, babysim, babyrytmik och sen min egen lilla bisyssla. Meandi! Veckorna är med andra ord fullspäckade med aktiviteter. Plus att vårt tak ej är färigt ännu =(
Men förhoppningsvis kommer snickaren upp närsta vecka och gör det sista så kan vi tuffa på med resten sen. Nu står allt liksom still, då han ska komma upp och göra några sista småsaker innan vi kan slå på panel och plåttaket. Och vi har sagt så här: 
- att när huset sen är tätt både uppifrån och från sidorna så lägger vi ner renoveringen tills vi känner att vi vill och orkar fortsätta! Inte påbörja några nya projekt. Bara ta det lilla lugna tills vi vill dra igång med övervåningen igen. 
Landa och få lite tid med varandra efter en sommar/höst med två varsinna ansvarsområden.
 
Jag = Eddie och Martin = renovering!
 
Byebye
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: