My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Rhodos 2012

Kategori: Äventyr

En lite vink om att jag fortfarande lever men har för mycket i mitt liv just nu för att skriva nått vettigt här just för tillfället så ni får nöja er med lite bilder från vår semester =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Byebye

=)

Kategori: Allmänt

 
Byebye

Vaxning!

Kategori: Allmänt

Som jag skrev i det tidigare inlägget så hade jag en tid bokad på Studio Mini i Gävle för vaxning av ben & bikini linje i onsdags. Och jag lär då säga att det nästan var en nära döden upplevelse!
Men samtidgt grymt skönt och ha gjort det för nästa gång bliur det ju så mycket lättare =)
Kan nog fasiken vara värt 550:- var sjätte vecka för att slippa raka benen typ två gånger i veckan för det är ju ganska drygt!
Det tog ungefär 45 min så det gick ganska snabbt och det kändes som att tiden bara sprang iväg! Och tur var väl det =) Och jag lärde mig nått nytt!
Att människan har en sida av kroppen som är hårigare än den andra. Vilket man också märkte för en sidan gjorde fan så mycket mer ont än den ändra =) Ni vet väl alla att man oftast har svårt och få till ögonbrynen då det ena är buskigare än det andra!
 
Men summan av kardemumman var att detta är något som kommer fortsättas med! Vill man vara fin får man lida pin, ni vet ;-)
 
Byebye

Sista arbetsdagen

Kategori: Allmänt

I morgon gör jag sista arbetsdagen för denna arbetsperiod!
Men inte blir min vecka lugn för det inte! På onsdag drar jag, Eddie, mamma och syrran till Gävle för en dag på stan och jag ska vaxa benen för första gången i mitt liv! (scary)
Senare på eftermiddagen är det preimär för denna termins babysim =) Ska bli så kul och se om Eddie känner igen allt för det var ju ett tag sen vi var där och badade =)
På Torsdag är det babyrytmik och det ska bli så himla kul! Ångrar inte för en enda sekund att vi anmälde oss i våras och gick dit för det så mysigt! En aktivitet vi garanerat kommer fortsätta med!
PÅ fredag är det dags för ett års kalas då vi ska hem till Oscar som fyllde förra helgen!
 
Grattis i efterskott Oscar =)
 
Så kul att babyrytmik kompisarna får hänga ihop utöver rytmiken! Så glad att vi träffats och fortsätter göra det! Både för våran och barnens skull =)
 
Byebye for today
 
 

Helgen!

Kategori: Allmänt

Denna helg har innehållit lite trevligt trädgårdsgöra bland annat =)
Detta körsbärsträd fick sig äntligen en omgång så nu får vi se om den blir lite finare till nästa år när de döda grenarna är borta =)
 
 
Hector och Nitro var med ute och höll ställningarna!
 


Och Eddie såklart!
 
 
I Lördags var vi även och hälsade på kusin Anna och Ludwig och Oliver. Eddie lekte av sig och var helt slut när vi åkte därifrån =) Fick även låna resväskor så nu kan man förbereda packningen lite iaf =)
Sen så var vi upp och kikade in Matilda och Tomas nya hus. Var iof dit för ett tag sen men då höll dem på och rusta för fullt. Men nu var det så fint så fint! Man blir så sjukt sugen och dra igång rust när man åker hem till folk och blir inspirerad. Men man är ju så velig så man vill inte göra nått förhastat så det får vänta =)
 
Idag har jag vart och extra knäckt nere i gropen! Bra med lite extra klirr i kassan =)
 
Nu sängen så man orkar upp och göra de två sista arbetsdagarna denna arbetssväng =)
 
Night night
 
 

I år har jag lyckats!

Kategori: Hem

Med mina blommor alltså =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina blommor i sin prakt under sommaren!
Kan behövas nu när året går mer mot en mörk och kall höst =(
 
Byebye
 

Jobb i mprgon

Kategori: Allmänt

Då var denna ledighet över och dags för en period jobb i morgon igen! Dock fram till fredag sen helg och sen månd-tisd. Skönt och ha korta veckor =)
Den här ledigheten har vart väldigt hektisk! Inte hunnit med mycket hemma inte =( Men man fick passa på och mysa utomhus igår när vi hade kanon väder =)
Och några fina bilder fick lyckades man få till med kameran!
 
 
 
Fick besök i Måndags =)
 
 
Byebye
 
 
 
 

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Kortfattat kan man beskriva dem senaste dagarna så!
Känna som man inte suttit still mer en 30 min om dagen under dem senaste dagarna! Börjar nu märka att det blir mer och göra på den lediga dagarna nu när man jobbar halvtid!
 
I torsdags hade vi babydate hemma hos Camilla och Oscar på fm, sen bar det av hemmåt igen för att klippa syster och sen packa in oss i bilen igen för avfärd upp till hofors igen och gratulera Eddies tremänning Ludwig som fyllde fyra =)
I Fredags var Martin sjuk så han var hemma från jobbet men jag och Eddie åkte med mamma och Krisse till Högbo på hund utställning, Krisse skulle ställa ut Hera. Mycket hundar och regnit väder!
 
Karln i huset blev ju som sagt var krasslig i fredags så det var lite osäkert om vi skulle komma iväg till Järbo igår på Rock ´n Roll men han hade piggnat på sig hyffsat i Lördags så vi for till Falun ocg kikade i DAK marknaden och sen hem och fixa till sig lite för avfärd upp till Therese och Calle för lite förfest innan bilarna rullade iväg mot Järbo!
Vi blev ett skapligt gäng från Hofors som åkte iväg och som alltid var det apkul på Los Raggos fester =)
 
Mamma kom ju hem till oss och var barnvakt åt Eddie. Hon sov här så vi riggade upp resesängen i vardagsrummet och så sov mamma på en madrass på golvet där. Sjukt smidigt blev det hela då. Och det hade gått jätte bra =) Så nu vet man ju att man kan lösa det på detta sätt också =)
 
Men denna dag har gått i lugnets tecken! Det enda ansträngande jag gjort idag var att ta bilen till Hofors och gå en liten promenad med mamma på Hofors i solskenet =)
 
Eddies första shoppingtur i en kundvagn =)
 
 
Varför ska man ta upp mycket plats för =)
 
 
Krisse och Hera i högbo
 
 
Byebye