My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Eddies Frejamössa!

Kategori: Eddie

Idag fick Eddie sin Frejamössa :-) mitt pannband kommer senare i veckan!
Var förbi Madde här på kvällskvisten och planerade lite. Och deg känns då bra att få vara med och bidra och hjälpa till :-)
Jag är inte en person som lätt tar till mig av det människor säger/berättar. Utan jag är nog mer en person man ventilerar med och sen släpper jag det hela. Men Frejas berättelse har träffat mitt i hjärtat!

Babykväll

Kategori: Familj

På onsdag den 30/1 är det dags för årets babykväll på barnens hus i Gävle! Vi som är på jakt efter en ny bilstol skulle ha behövt tagit oss in då en vi kikat på kommer vara nedsatt med över halva priset!
Men då drar ju Meandi säsongen igång och jag har en träff inbokad hos min kära kusin så jag lär få någon annan och ev åka in och handla den åt oss :)
Om nån nu känner för och trängas och köa vill säga ;)
 
 
Byebye
 
 

SwedenRockShop

Kategori: Allmänt

Rekommenderar er och gå ut på Sweden rock shops hemsidan! Sjukt mycket fint där :-)
Blev en rockabilly klänning för min del som jag klickade hem :-) fast det är en tidig födelsedags present från syster och mamma! Lär ju ha nått och ha på kryssningen om två veckor :-)
Bild finns i ett tidigare inlägg! Vit med svarta dödskallar! Så fin :-)

Sova!

Kategori: Allmänt

Nu lär vi sova för i morgon är det en ny dag med jobb och dagis :-)

Babydate och ny vecka!

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort många knop!
Eddie kände först för att gå upp kvart i sex i morse! Men med tanke på att jag kom hem från Stockholm kl 01:00 på natten så kände inte jag för det =) Så det fick bli flaska och ny blöja och så somnade han om så fint!
Vi vaknade sedan kvart över åtta vilket var helt underbart =) Förmiddagen tillbringades hemma och sedan fick det blir en liten (Eddie sova middag promenad). Innan vi begav oss upp till Camilla och Oscar på en efterlängtad Babydate =)
Kul och träffas nu när det inte blir så ofta längre när alla mammor börjat jobba och bebbarna börjat på dagis!
I morogn är det jobb som nalkas igen och efter det ska jag åka och hämta skort på dagis som har sin första riktiga dag där! Inskolningen är då avklarad och riktiga dagis livet börjar =)
 
Byebye

New in!

Kategori: Meandi

Kom hem med en hel del nyheter igår och lite andra famla godingar :-)
Otroligt rolig och givande kickoff! Kommer garanterat åka nästa gång också! Så kul och träffa alla andra säljare och coacherna och utbyta erfarenheter och idéer och fira alla fantastiska säljare som genomfört en kanon säsong!
Och jag är övertygad om att kommande blir ännu bättre :-)

KO! Nu jäklar kör vi

Kategori: Meandi

Sitter just nu på tåget till Stockholm! Det kommer bli så bra det här :-) men kallt som faen är det! Hoppas bara inte tåget ballar ur på vägen så man blir ståendes i nån snödriva :-)
Har iaf täckbyxor med i uti fall att :-) även kallad förberedd tåg rookie!!!

Bäbis mys :-)

Kategori: Allmänt

Det finns inget bättre än när junior är så pass lugn och harmonisk att han vara vill ligga på mammas mage och mysa tills han somnar :-)
Han blir lugn sv mina hjärtelag och jag av hans andetag! En win win situation :-)

Ny sover båda mina grabbar och hav ligger tills dänga jag med och laddar för morgondagens kickoff i Stockholm :-)
Bloggar därifrån!

Night night

Dagen hittills

Kategori: Allmänt

Eddie gav mig sov morgon i morse så jvi gick inte upp förrän kvart över åtta :-)
Inte en sovmorgon många andra kan likna med en sovmorgon men för oss som annars vaknar mellan sex och sju på morgonen gjorde denna extra timme mycket!
Ville ha han hemma idag då jag blir borta hela dan imorgon! Så Eddie mys står på agendan idag :-)
Hunnit tvätta undan en del och vart ut med kusin på pulka promenad på Hofors :-) Eddies dagis rytm rök idag då vi var ute en bra stund på dan men nu han han varvat ner och sover så gott så! Får se hur länge han sover bara :-) han lär ju somna ikväll också så vi tar oss upp i morn bitti när pappa ska skjutsa mig till tåget!


Me&i Kickoff

Kategori: Meandi

På lördag är det då äntligen dags för min första KO som säljare för Me&i =)
Det ska bli så sjukt kul och åka ner till Stockholm på lördag och träffa alla andra säljare och coacher och utbyta ideer och erfarenheter!
Och så ska vi ju få se nya vår kollektionen för första gången! Har fått en liten bild av vad den kommer innehålla men det är ju inte alls samma som när man får se alla plaggen!
Och jag ska för första gången åka tåg =/ Känns lite sisådär då jag, som så många andra inte riktigt litar på att tågen kommer och går i tid! Men jag ska åka samma tåg som två tjejer från Huddik så då är vi fler som kommer sent eller inte alls iaf =) så då är man inte ensam!
 

Bokat och klart!

Kategori: Äventyr

 
POWER BIG MEET 2013!!!
 
 

Efterlängtad Uppdatering!

Kategori: Allmänt

Ja som ni ser är jag lite på hugget nu och har fått till 3 inlägg idag!
Känner efter gårdagens inlägg om SMA I en stor inspirration inför och blogga då jag kände att man faktiskt kan vara med och påverka och hjälpa till med hjälp av detta forum =)
Hoppas ni kommer fortsätta följa mig!

Irritation!

Kategori: Allmänt

Känner en viss irritation på vad somliga människor anser sig kunna och veta!
Om du inte har vart i en situation eller har erfarenhet om något ska du inte uttala dig negativt om dem som kanske befinner sig i en eller har gjort!
Vi har alla olika förutsättningar för att klara av olika saker och ting och hanterar allt olika. Hur skulle det se ut om alla gick omkring och var nöjda med sina liv och det dem gör?!
Lite jävlighet och bitterhet mår alla bra av =)
 
Så nu fick jag ur mig det också!

Önske Lista! =)

Kategori: Allmänt

 
Vet att många tycker det är löjligt när vuxna ger varandra presenter och julklappar! But I love it =)
Jag älskar att ge bort och få se reaktioner på människor när dem får något jag lagt ner möda på att hitta och handla. Jag anser mig själv ha ganska bra kännedom om vad människor vill ha så det blir oftast bra när jag handlar åt folk! (skryt) =)
Och nu är det snart min födelsedag och jag älskar att få saker också =) Roligt och se vad folk tror att jag vill ha, och roligt och se ansträngningen vissa gör för att försöka göra en glad och nöjd =)
Löjligt kanske du tycker men jag älsar det =)
Man får ju alltid frågan om vad man önskar sig och jag brukar alltid ha svårt att svara på den! Men just detta år har jag faktiskt en del saker som jag vill ha!
 
Och för att ge lite tips inför min födelsedag så ligger detta ganska högt upp på min önskelista =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt detta är från Laila Bagge Wahlgrens egen design Rock by Sweden!
Har en del smycken redan men vill ha mer =) Älskar dessa!!!
 
 
Denna ska jag ha! Om jag så ska köpa den själv =)
 
 
Inte heller så dumt =)
 
 
 
Märks det att jag inte är en så värst färgglad typ =)
Men jag är hellre lite dyster i grunden och förgyller allt med nån liten färgglad detalj!
 
Byebye
 
 

SMA I (Werdnig-Hoffmanns sjukdom)

Kategori: Allmänt


Har under dem senaste dagarna burit på en känsla av obehag och ilska! Och känner dörfär att jag måste skriva av mig! Och försöka hjälpa på mitt sätt =)
Har kommit i kontakt med sjukdommen SMA I (Werdnig-Hoffmanns sjukdom) via Facebook och bloggar och denna fasansfulla sjukdom finns i mina tankar titt som tätt! Jag är på ett sätt glad över att jag kommit i kontakt med den då jag känner en enorm glädje över att min son föddes frisk och att man fått uppleva hans första år i livet problemfritt från sjukdommar och sjukhusbesök. Men känslan av orättvisa och ilska finns samtidigt där för de barn och föräldrar som drabbas av denna hemska sjukdom!

SMA I (Werdnig-Hoffmanns sjukdom), ger alltid symtom inom de första sex månaderna. Hos en tredjedel kan nedsatta fosterrörelser iakttas redan före födseln. Barn med SMA I är vanligen muskelsvaga redan som nyfödda. De orkar inte lyfta huvudet på grund av svaga nackmuskler och har ofta svårt att suga och svälja, eftersom musklerna i svalget är svaga. De lär sig aldrig sitta utan stöd. Bröstkorgsmuskulaturen är också svag och blir förtvinad, vilket gör att barnen andas med mellangärdets muskulatur. Det leder till att bröstkorgen blir indragen och barnens skrik blir svagt. Små snabba muskelryckningar (fascikulationer) i tungans alltför tunna muskulatur är karaktäristiskt för SMA I. Barnen har normal psykisk utveckling och ler och tar ögonkontakt som andra barn. Risken för infektioner, framför allt lunginflammation, är stor. Infektionerna tillsammans med tilltagande svaghet gör att flertalet barn med SMA I avlider i andningssvikt före tre års ålder, oftast redan under det första levnadsåret.

 

Jag kan liksom inte släppa tanken av att små barn, precis som Eddie inte får uppleva sina liv så som det är tänkt. Utan dem avslutas allt för tidigt i nått så otäckt som denna sjukdom! Och jag kan i min vildaste fantasi inte förstå känslan av att det man älskar allra mest plötsligt ska försvinna ur ens liv och det finns inget du som förälder kan göra åt det!

Jag beundras av alla dem föräldrar som genomlidit/genomlider detta! Och jag vill göra mitt för att försöka hjälpa! Och därför har jag beställt två Frejamössor! En till mig och en till Eddie!

Och det tycker jag du också ska göra! Så vi i framtiden kanske inte behöver ha sådana här hemska sjukdommar!

Alla pengar som sätts in på Frejas donationskonto kommer doneras till fsma.org, (forskningsdelen) Din hjälp är också så betydelsefull! Hjälp Freja att hjälpa sina vänner att forska fram läkemedel inom SMA
 
Snälla hjälp till!

Försenad julklapp

Kategori: Meandi

Igår fick jag ett mystiskt men lite roligt paket med posten. Väntade inget, så det öppnades med viss spänning :-)
Det innehöll en jul hälsning från min Meandi coatch! En riktigt rolig överraskning :-) tack så mycket Matilda!
Alltid lika roligt med uppskattning...

Inskolnings dax!

Kategori: Eddie

Igår hade Eddie sin första inskolningsdag på tallbackens förskola i Torsåker. Han är nu en officiell Kotte :-)
Denna vecka är jag med han och vi går 9-14, nästa vecka är det Martins tur. Men då är det lämning på morgonen och sen vara finnas anträffbar om nått händer. Men vi får se innan kanske ja smita iväg en stund redan denna vecka. Beror ju helt på juniors dag :-)
Men hittills känns allt kanon. Eddie är så glad och nöjd hela tiden. Mycket och se, känna och ta in. Kikar bara till mamma ibland för och tanka lite trygghet och sen ut i den nya världen igen :-)
Lite bufflig är han ju jämfört med dem äldre barnen för i denna grupp ju 1 och 2 åringar. Men hellre det än att han skulle ha suttit i ett hörn och inte sajter pip.
Men kan känner sig ju lite tjatig när man hela tiden går säga försiktig, akta, nej, klappa försiktigt och ajaj :-) men man går tänka på det och väga upp tjatet med mys och roligheter!

Nu blir det god natt så vi orkar med en ny dag på dagis i morgon :-)

Rea is the shit!

Kategori: Hem

För första gången någonsin så har jag lyckats vänta med att handla saker jag vela haft tills mellandagsrean :-)
Har suktat efter nedanstående ljus cirklar hela julen men varit för snål då dem kostat nästan 500:- st och jag behövde tre. Men nu hittade jag den för 230:- st. Ett riktigt fynd :-)
Var även in på rusta och ÖB och handla massa ljusslingor och annan dekoration för halva priset. Så nästa jul kommer Sågvägen 4 lysa som aldrig förr :-)