My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Blir längre och längre mellan inläggen nu märker jag :-) men jag har en liten förklaring till det och den heter Eddie :-)
Han är ju liksom vaken större delen av dygnet nu och när han väl sover är det sällan man hinner slänga in ett inlägg här!
Men ska försöka skärpa mig för jag ser ju att folk verkar vara intresserade av vad vi pysslar med :-)
I morgon blir det uppvisning med babyrytmiken i kyrkan. Kul ska det bli och få visa nära och kära vad vi pysslar med när vi är där på torsdagarna..,

Byebye

Fan vilket great dag det vart idag =)

Kategori: Allmänt

Låg och myste med Eddie till 9 i morse vilket iof resulterade i en ganska stressig timme innan vi skulle infinna oss på BVC, men får man morgonmys är det värt det =)
Och vad killen växer då! 69 cm lång nu och 9020 gram...
Man blir ju faktiskt lite stolt när ens hjärta växer och utvecklas som han ska och följer sin kurva jätte bra! Han är ju iof kanske lite stor jämfört med andra 4 månaders bebisar men så länge han följer sin kurva är det ju bara bra =)
Efter BVC var vi och hämta Therese och drog till OWES för och spana in den nya bebiskläd butiken som hade premiär i Söndags, och gud så mycket fint de hade! Nästan så man blev lite sinnesjuk där inne för man ville liksom ha alla kläderna =( men vi får avvakta lite med tanke på kommande lilla semestertripp =)














Byebye

Bvc & Valbo idag =)

Kategori: Allmänt

Halloj

Idag blir det Bvc med Eddie. Ska bli spännande och se hur utvecklingen går för han =)
Efter det blir det Valbo med Therese. Tänkte springa in på Owes och kika in den nya barnklädes affären som öppnat där och se vad de har för något.
Men vi får ju inteshoppa egentligen för pengarna lär sparas till nästa helg då vi far till Ullared =)

Byebye

Givande helg väntar!

Kategori: Allmänt

Denna vecka har humöret verkligen varit på topp!
Och man kan nog tacka det vackra vädret för det! Och som det ser ut nu så kommer ju helgen bli lika bra den!
Idag ska vi strax ut och gå en sväng och sen blir det en tur till Enviken med Fia och Jonna för att hälsa på Lina och Danne som man skulle gjort för år och dar sedan känns det som =) Men bättre sent än aldrig. Och så får den ju träffa lillprinsen också =)
Sen kommer nog helgen bara bestå av hemma fix och phul skulle jag tro. Martin ska dra in till Biltema idag och handla lite nödvändiga bildetaljer så vi kan börja lägga ut några på Blocket.
En och annan promenad ska man väl hinna med också. Kan ju inte ta sig iväg på så mycket roligheter kommande veckor nu då pengarna ska sparas till påskresan som går till bilsportmässan i Jönköping och Gekås =)
Men nu ska jag ta hand om lite tvätt och plocka lite innan det är dags för dagens promenix =)

Byebye

Bloggar som ljuger!!!

Kategori: Allmänt

Blir så jäkla full i skratt ibland när man är ute och och snurrar i bloggträsket och läser vissa bloggar.
Iaf när man vet vem personen som skriver är och vad den pysslat med tidigare, haft för värderingar och synsätt i livet. Och som i sin blogg framhäver sig själv som nån helt annan!
Som att hon/han alltid varit denna individ som bloggen framhäver. Men när man som läsare har en helt annan bild är det bara skrattretande och läsa =)

Men det är väl så att vissa människor tar sig an en viss personlighet i bloggen som man tror ska locka till sig läsare. Och sen har man svårt att skilja på sitt riktiga jag och blogg jaget!

Aja, lära bara skriva av mig detta då detta ibland stör mig! Men det kan samtidigt vara väldigt underhållande att läsa när man har en helt annan bild än den som bloggaren försöker framhäva =)

byebye

Middagslur

Kategori: Allmänt

Lille junior sover jus nu sin lilla middagslur ute i vagnen på altanen...
Har kommit fram till att han sover bäst där!
Han behöver ju ca 2-3 timmars sömn mitt på dagen och sen nån enstaka kort powernap däremellan för att vara en glad bäbis och kinka ur på dagarna =)
Så nu fick han somna där ute och sen tar vi en promenad till Torsåker när jag ätit och så. För då är jag säker på att han får den sömn han behöver!!!

Ganska skönt med sånna här dagar som idag då man bara kan ta det lungt och göra det som faller en in under dagen =) Men i morgon är det lite tajming som gäller då vi har fortsättning på babysim...

Och nu drar vi snart på vår första lilla semestertur =) Kommer bli riktigt skoj!

Byebye

Top Gear Live 2012

Kategori: Äventyr

I lördags drog jag med darling på en liten födelsedags överraskning =)
Vi åkte hemirfån kl 10 då mamma och syster kom ner och skulle ha hand om Eddie under dagen. Vi åkte till Stockholm och landade på Globen där de senare skulle köra Top Gear live.. Och det fick ju Martin veta när vi kom fram. Att det var dit vi skulle alltså =)
Men först tog vi en tur i Skyview, inte så mycket och hänga i julgran men ändå kul och ha provat =)
Dagen blev väldigt lyckad! Och här kommer en bildbomb från dagen!!!



Nya arenan som byggs bervid Globen



On the top =)

















Full rulle hela dagen =)

Kategori: Allmänt

Ja idag har vi haft fullt upp. Men bara med roligheter så då är det ok =)
Startade dagen med babyrytmik, mysigt som vanligt även fast lilleman blev lite hungrig mitt i. Men det är han som styr och bara och gilla läget =)
Sen var vi hem till kusin Anna och blev bjuden på sallad och kaffe...
Gick Hoforsvändan efter det då det var så fint väder och Eddie fick sig lite friskluft. Och sen hem för att varva ner och ha en riktigt skön hemma kväll =)
I I morgon blir det promenad på Hofors med Therese och sen hem för att invänta mor och syster som ska komma ner och bli instruerade i Eddies vanor då de ska vara barnvakt på lördag när jag drar med darling på en överraskningsresa =) Han har ingen aning om vart han ska eller vad han ska göra, men han kommer uppskatta det.



Underbart att vakna upp till denna gounge =)



Mamma och Eddie klara för babyrytmik =)



Eddie första diplom =) babysim



Denna kväll avslutas med en fruktsallad, vatten och kaffe =)

Byebye

Ingen blogg inspiration =(

Kategori: Allmänt

Har tappat lite blogg gnista för tillfället =(
Misstänker att det kan bero på våren som håller på och göra anspråk. Härliga årstid!
Kikar runt lite efter en vårjacka till Eddie. Känns dumt och sätta på han overallen nu när det börjar krypa upp mot 10 grader på dagarna. Lättare när man bara ska transporteras kortare sträckor också =)
Men det får vi ta och kolla på i Ullared när vi ska dit om 3 veckor. Får stå ut tills dess helt enkelt =)
Jag, Martin, Eddie, Rickard och Maja ska åka ner dit i påskhelgen. Vi drar på fredag morgon och stannar till på Elmia och bilsportmässan då och sen drar vi ner och shoppar loss på Gekås lördag till söndag...
Roligt och komma bort en sväng. Och bra att vi har stuga på campingen så Martin kan ta med sig Eddie dit om han lessnar på och shoppa vilket jag tror att de båda kan komma och göra =)
Men nu ska jag ta och kika kvällens avsnitt av BB och sen gå och slagga så man orkar upp till babyrytmiken i morgon...

God Natt

Babydate och trevliga fikastunder =)

Kategori: Allmänt

I torsdags hade vi rytmik i vanllig ordning. Eddie fick en riktigt bra start på dagn och var hur glad som helst under rytmiken. Han brukar ju annars ledsna ur efter en stund eller va allmänt kinkig. Men i trosdags gick allt som en dans.
Efter det var jag och mamma till falun och såg till så Audi 80:ian gick igenom besiktningen! Tänk att det lär va kvinnor till nå dyligt =) Var ju fjärde gången vi var in med den och nu äntligen!
I fredags var jag förbi arbetskamratena och sa hej en vända och sen åkte vi till Jonna och drack lite kaffe...
Morgonpigga människan som jag slet upp ur sängen via ett sms kl 13 =) Så en dag med bara kaffe pimpling =)
Igår drog darling ut tidigt och angla med jobbarkompisarna på verkstaden. Jag och Eddie tog det lungt på hemmaplan eftersom Martin tog bilen med barnvagnen i...
När han kom hem tog vi en promenad till Anna och Mats på en kaffe och mot kvällen beställde vi Kina mat som avnjöts till Melodifestivalen =)
En helt ok helg så långt.
Idag har vi hittills hunnit gå en vända så Eddie sover nu i vagnen på altan. Skidskytte på TV och sol ute =)
Underbara helg =)







Stora killen kan själv =)

Byebye

Doftljus =)

Kategori: Hem

Har snurrat in mig på doftljus!
Känner att jag just nu skulle vilja kunna lägga hur mycket pengar som helst på doftljus =)
Och inte på IKEA ljus! Har insett att även dessa produkter kostar om man vill ha bra grejer och då är IKEA inget bra alternativ. Vill man ha lite doft och inte betala en förmögenhet är de ju givetvis bra men vill man ha ljus som räcker länge och doftar ljuvligt/mycket trots att man inte eldat de mycket får man lägga ner nån krona på de!

Här är några som jag fastnat för nu:



Dessa är från Blomsterlandet



Och dessa som är från Plantagen

Härliga Helg!

Kategori: Allmänt

Då var fredagen här och en fantastisk helg väntar!
Fick åka och hämta hem Kay igår. Han hade lite förhöjda njurvärden så han hade blivit uppvätskad och fått gomat som han nu äter med god aptit. 3000:- fattigare men vi fick hem en piggare katt iaf =)
Bara hoppas på att det håller sig nu så han inte blir dålig igen...
Men i morgon kommer darling dra och angla med jobbet sitt. Så jag och Eddie får ha en förmiddag för oss själva =) Sen får vi se vad resten av helgen kommer erbjuda. Hoppas på finväder så vi kan vara ute iaf eftersom jag låg hela förra helgen när solen gassade =(

Premiär grillat idag också =) Inte så bra väder men det vart jäkligt gott ändå...

Grabbarna sover redan men jag hänger med ett tag till och kikar film =)

Byebye

Veterinär IGEN!!!

Kategori: Familj

Då har vi vart till Faludjursjukhus och lämnat lille Kay igen!
Han låg ju inne i sommras i 8 dygn på feber som inte ville ge med sig och de kunde trots massa provtagningar, röntgen och tester inte komma på vad som är fel.
Och nu var det dags igen.
Han har vart seg ett tag men nu sista veckan har han ätit mindre och mindre och blivit hängigare och magrat ur en del. Allmäntillsåndet är helt enkelt inte som det ska!
Så han blir kvar över natten med dropp och provtagningar så får vi se resultatet i morgon. Hoppas de hittar vad som är fel på han annars vet jag inte vad vi ska göra!
Jobbigt med en katt som blir sjuk en gång i halvåret och som man inte hittar nått fel på!
Om man ändå hade gjort det då så man hade kunnat förebygga att han blir sjuk. Men vet man inte vad som är fel kan man ju inte göra nått heller =(

Lille plutt!!!



Byebye

BILDBOMB!

Kategori: Eddie

En liten bildbomb på vårt lilla underverk då det för tillfället inte händer så mycket här hemma pga flunsan =(











Sjukstuga a la Sågvägen =(

Kategori: Allmänt

japp, då har man lyckats åkt på vinterns flunsa också!
Jäkla skit säger jag bara. Känns som att jag blir sjuk hela tiden. Åkte ju på dunder hosta strax innan Eddie förddes. Under den tiden jag skulle vara hemma och vila upp mig inför BF...
Men men, vissa har väl helt enkelt mer otur än andra.

Byebye