My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Nu startar semestern!

Kategori: Allmänt

Sista jobbdagen nu då och sen går vi på tre veckors härlig semester!
Tre veckor låter just nu lite lite men vi har ju rockstad i augusti och sen turkiet i september atts e fram emot sen också!
Men nu ska vi klara av denna dag först och sen blir det till att åka och hämta junior på dagis, för att sen åka hem och försöka göra klart alla tråkiga måsten man känner att man lagt på sig som man vill ha klart innan ledigheten! Som att rensa bort ogräs i grusgången, köra med trimmern på diverse högt gräsbevuxna ställen och småplocka lite överralt =) Skönt och ha sånt gjort så man bara kano fokusera på att ha det bra uner semstern =) 
I morgn är det också dags för bilutställning och burnout tävling på hemmaplan och vi kommer givetvis vara på plats med junior under dagen. Kika finbilar och lukta på lite bränt gummi =)
Nästa vecka blir det nor en tur till furuvik också! Vädret ser ju lovande ut =)
Byebye
 

Power Meet 2014

Kategori: Familj

Här kommer en liten sammanfattning av årets power. Härliga vänner, fina bilar och soligt väder! Helt perfekt med andra ord!
Spg lite mörkt ut på väder fronten när vi kom ner tisdag-torsdag men solen kom på fredag och stannade så vi fick vår årliga dos power sol i år också :) 
Shoppade klädet till mig själv och Eddie. Lite hårblommor av den bästa! #rockalilly 
Blev även en härlig cruising tur på lördagkvällen :) 
Här kommer lite bilder!