My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

SEMESTER!!!

Kategori: Äventyr

Då var årets semester igång och vi har så mycket skoj inplanerat :)
Jag och Eddie kick startade med en fm i Högbo med Eddies tremänningar. Rekommenderar fler att åka dit! En utflykt som ger mycket gör både föräldrar och barn och som inte kostar mer än bensin pengar och lite gofika :)

Bessemer 2013!

Kategori: Allmänt

Ja då har Hofors årilga evenemang bessemer festen varit och i år har den faktiskt överträffat mina förväntningar =)
Veckan som gått har vi spenderat på jobbet och i telefonkö till sjukvårdsrådgivningen då Eddie varit jätte hängig =(
Det hela började med feber som varade i ca 3 dygn och sen röda utslag på magen, ryggen och i ansiktet. Så troligen tredagars feber. Det kluriga var ju det att han ca 1 1/2 veckan innan febern kom fick sitt 1 1/2 års vaccin så vi trodde ju febern berodde då det till en början. Men nu är han frisk och kry och allt är som det ska igen =)
 
Vi har vart och åkta karusell, handlat balong och träffat GB clownen =) Clownen var ganska jätte läskig, men med mammas hjälp kunde Eddie ta emot sin piggelin glass =)
 
Mamman och pappan var ute på galej i lödrags då tjejerna i Los Raggos hade tjejkväll på Prinsess relax i Sandviken. Mat, bad, bastu, massage och ölprovning stod på schemat för kvällen. Och när vi var färdiga så vandrade vi upp till grabbarna på Jackson sa mors innan vi skyndade till bussen för att åka hem till Hofors och göra öltältet farligt =)
 
 
 
 
Byebye

Flowrisar!

Kategori: Hem

Helgen som gått har gått i sommar förberedande tecken. Då altanen gjorts blomster fin och X antal hundringar spenderats på blomster :) men fint blev det!
Jag och mamma var på lördagen till Pelargon museet och inhandlade lite nya sticklingar och på söndagen var jag och syster till Gustafsängs trädgård i Storvik och handlade ännu mer :)

Tak renoveringen är i full gång och det känns gött att det äntligen händer något! Ska bli kul och börja använda vår övervåning sen. Den har ju stått obebodd sen vi flyttade ner hösten 2008 :)

Vår lilla älskling har åkt på feber och röda utslag. Troligen pga mässlings vaccineringen. Det konstiga är att fan nu haft hög feber 3 kvällar i rad!
Febern går ner på dan för att sen stiga och bli tok hög på kvällen. Nu ikväll hade fan 40,7!
Tråkigt när läkare säger olika dessutom! Dem på sjukvårds rådgivningen tyckte vi skulle komna upp till hc bör vi berättade om symptomen men där hade han ju kvalt någon feber och verkade nästan oberörd. Men nu kom febern tillbaka igen. Så jag får väl utlova ringa i morgon igen och se vad dem säger!