My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

En pigg kille!!!

Kategori: Allmänt

Idag har vår lille son slagit rekord i att hålla sig vaken iaf! Från typ 11 till 20 med nån enstaka powernap på 15-20 min. Får se om han sover bra i natt eller om han vaknar vid tre, fyra och vägrar somna om!!!
Idag har vi även vart och grattat Martins mamma som fyllde år. Tillbringade hela kvällen där så de fick sin lilla Eddie dos :-)
I morgon blir det Falun med syster och kusin. Och sen får vi troligen besök av Jonna och Fia...
Får se om vi hittar nå skoj i morn :-)

Byebye

Shopping med två bebbar :-)

Kategori: Allmänt

Idag packade jag och matilda in oss i en bil med Eddie och theo och drog till Sandviken för lite shopping!
Det gick faktiskt med två barnvagnar och två bilbarnstolar :-)
Jag fick mig min efterlängtade vinterjacka + lite annat smått och gott! Mötte även upp Marie där och tog en fika på maragoni lr vad det nu heter :-)
I morgon blir det firande av Martins mamma som fyller år och kanske ett besök av Jonna..
Avslutar med en bild på Eddie från dagen..



Byebye

Eddies första jul =)

Kategori: Familj

Ja då var Eddies första julhelg avklarad =) Hur underbart och mysigt som helt med jul, lite annorlunda blev dock denna jämfört med tidigare år då vi har haft för vana att fira jul med polare och några groggar när allt det där famlijära tagit slut... Men så blev det inte i år och det gör faktiskt inget för nu fick man ju fira den med lilleman i stället =) Tråkigt dock att han sov hela första halvan av julen hemma hos farmor och farfar =) Han som skulle presenteras för släkten och allt.... Men de fick ju se han iaf, och så fick han ju hur fina julklappar som helt vilka vi tackar för =) Men hemma hos morfar blev det fart på kisen, då höll han låda hela tiden så vi knappt hann äta =) På juldagen var det julfirande med Halvars släkten hemma hos Carina och Gunnar och även där sov han sig genom hela eftermiddagen. Vaknade och grina till lite när vi skulle klä på oss och åka hem men annars sov han =) Kul nästa år när han kommer kunna va med lite mer och leka lite med Ludwig och Oliver =)

God jul!!!

Kategori: Allmänt

Julafton idag och den ska tillbringas med nära och kära. Först i torsåker och sen hemma hos pappa i Hofors..
Så det är väl bara till och ta tjuren vid hornen och börja fixa sig och lille man så man kommer i tid :-) men nu, skinkmacka och julmusts frukost med darling :-)

God jul alla!

Viktuppgång :-)

Kategori: Allmänt

Vi var ju till BVC i torsdags för att kontrollera så lille skrot går upp i vikt som han ska. Och gissa om msn drog en lättandes suck när det visade sig att han gått upp 300 gram på en vecka :-)
Det kändes så bra att allt går åt tätt håll!
I morgon ska vi åter dit fast på läkarkontroll. Får se hur det går :-)

Hej då

Nyårs blåsan beställd =)

Kategori:

Jajamän.. Ute i god tid tycker jag själv men med express leverans så ska man väl få den även fast det är julvecka och så nu! Och att man dessutom hade 40 % rabatt på ett köp gör ju inte saken sämre =) Vi ska ju på 50 års fest på nyårs afton. Faster Maggan blir 50 och det ska ju självklart firas men bästa släkten =) Byebye

Sovmorgon =)

Kategori: Familj

Tog en välbehövlig sovmorgon idag och klev upp för en dryg timme sen =) Eddie sov med oss hela natten så det blev ingen lång soffammning i natt utan vi slappa lite och körde matningen i sängen i stället =) Ganska bekvämt det också... Får se vad denna dag kommer erbjuda. Ev så kommer Jonna ner på besök, sen så skulle vi också ha vart och kikat på ny tvättmaskin och torktumlare då jag totalt lackat ur på och ha massa tvätt hängandes överallt här hemma! I morgon blir det julfirandes med mor hemma hos syster och Micke, då mamma ska vara i Finland över jul & nyår.. Skoj med lite tidig paket öppning =) Vi var ju även till BVC i torsdags för att se så lilleman går upp som han ska i vikt och det visade sig att vårt arbete med ersättning och amning gett resultat för han hade gått upp =) Så i torsdags vägde han 5200 gram, och mamma blev jätte glad =) På tisdag är det dags för BVC igen och då är det dags för läkare och göra en lite genomgång också... Men nu blir det lite mer soffmys här hemma =) byebye

BVC i morgon!!!

Kategori: Allmänt

I morgon är det dags för BVC igen och se om lille skrot gått upp nått i vikt sen sist!
Vi har ju lite problem på den fronten, inte så konstigt egentligen med tanke på hans storlek vid födseln men tråkigt ändå. Kul för Martin dock dom får vars mer delaktig med maten och så nu när han får ersättning också...
Har även haft Matilda och theo här på besök idag och Anna var också förbi med en present. Jätte fina polarn och pytte klädet :-)
Nu hoppas jag att lilleman snart vill sova för han har snart vart vaken i fem timmar!
Kommer en update i morn om hur BVC besöket gick :-) håller tummarna!!!

Byebye

Grattis Eddie :-)

Kategori: Allmänt

Grattis lille skrot på 3 veckors dagen :-) får se vad denna dag kommer bjuda på! Kanske Ica maxi och sen upp och kika lucia tåg :-)

Byebye

Eddie 3 veckor i morgon!

Kategori: Familj

Shit vad fort tiden går! Eddie blir 3 veckor i morgon och det känns som att vi kom hem från BB igår! Måste för övrigt säga att personalen på BB var helt underbara mot oss under den tid vi låg inne! Och desto roligare blev det när de dessutom ringde hem i fredags och frågade hur det var med oss =) Urgulliga !!! Jag mår så himla bra just nu och det känns som att inget kan få mig på dåligt humör just nu! Inte ens nattmatningar eller blöjbyten =) Älskar mina grabbar över allt annat.... Puss på er Byebye

Lille Skrot :-)

Kategori: Allmänt

Mammas lilla älskling!!!

Livet leker =)

Kategori: Graviditet

Jag älskar mitt liv och allt som hör därtill =) Mina pojkar är det bästa som hänt mig. Mitt hem må vara orustat men jag trivs som fisken i vattnet. Julen är snart här och att få fira den med lille Eddie för första gången kommer blir helt underbart =) Lära bara skriva av mig detta, för det är så jag känner och när känslorna kommer över en känns det bättre och få dela med sig av de!!! Sen jag skrev sista har vi hunnit ha Carina från BVC här på hembesök. Hon tyckte allt såg bra ut med Eddie men han hade gått ner lite sen vi åkte hem från BB så hon ville att vi skulle komma in om några dagar igen och göra en om vägning med samma våg för och se om vågarna skiljde sig åt eller om det är mamma som inte har tillräckligt med mat åt den lille =( Så det har vi gjort idag. Och han hade tyvärr gått ner ytterligare 20 gram på två dagar så vi fick rådet att börja ge ersättning en gång om dagen. Känns lite si och så att göra det för man vill ju kunna mata sitt barn så han mår bra och går upp i vikt men man lär ju ha i åtanke att han var väldigt stor när han föddes och att jag sen inte hade den optimala starten som mamma för att få igång mjölkproduktionen. Hon tyckte det var strongt gjort och fått igång den över huvudtaget med tanke på att man var säng liggandes i 10 dygn. Så man får gilla läget helt enkelt. Huvudsaken att Eddie mår bra och går upp i vikt som han ska. Han mår för övrigt bra och ser kanon fin ut =) Passade även på att ställa mig på vägen där när vi var upp dit och ag fick mig då mitt livs chock! - 21 kg sen besöket hos Maggan på MVC v.39. Så jag hade gått ner 6 kg extra utöver de 15 jag gick upp sen inskrivningen. Men då var man ju som sagt var säng liggandes i 10 dygn och det är inget jag vill genomlida igen. Så jag hade hellre plussat på några kg nu och fått komma hem tidigare! Men i detta samhälle och vikthysteri som råder i samband med graviditet, att du ska tappa så många kg som möjligt på så kort tid som möjligt och komma i form igen. Så kan jag lite ironiskt tipsa: - Om ni vill ha en EDA så kan ni be narkosläkaren punktera väggen mellan ryggmärgsbanan och nervbanan när han sätter nålen mellan kotorna. För då rinner ryggmärgsvätska ut i nervbanan. och vid sittande eller stående postion får du då sån huvudvärk, yrsel och illamående att du kräks. (varje gång du ska duscha eller gå på toa) Du kommer även bara kunna äta flytande, typ saft soppor och liknande. Vilket hjälper att gå ner =) Nu hade jag iof extra otur och blev kvar extra länge eftersom de lagningar (blodpatcher) de gjorde inte hälpte först och en massa extra undersökningar lära genomföras.. Tänkte skriva ut detta lite ironiskt för att förklara vad som hände mig och varför vi blev klar så länge som vi blev.. Kommer kommer en mer grundlig förklaring när jag får ner en förlossningsberättelse. Men det kommer nog ta ett tag att skriva då det hände en hel del under förlossningen.. Byebye

Äntligen hemma!

Kategori: Allmänt

Ja, som de flesta säkert redan vet så kom vi hem från bb i torsdags och livet kunde äntligen starta :-)
Allt är fint med oss alla tre men det är mycket och få koll på och rutiner som ska införas så det kommer troligen bli lite dålig update här ett tag framöver.
Men ska försöka skriva så gott jag kan för ett intresserade :-)
Eddie är iaf jordens sötaste, underbaraste lilla varelse och Martin är helt fantastisk som tar hand om både mig och Eddie nu när jag fortfarande är lite klen!
Men nu kommer allt bara bli bättre och bättre :-)
I morn ska jag julpynta hade jag tänkt eftersom vi låg inne över första advent :-) bättre sent än aldrig. För Eddie ska gå en riktig första jul, även fast han inte kommer minnas den :-)

Byebye