My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

I morn drar vi =)

Kategori: Äventyr

Jajamänsan...
Det man gått och längtat efter i typ 1 1/2 månad är äntligen här och i morgon bitti kl 05:00 rullar bilen från Sågvägen ner mot Gekås Ullared =)
Får blåsa ner fort så man hinner shoppa loss en hel del i morgon eftermiddag =)
Har boeende där nere lördag till söndag så vi inte behöver stressa så himla mycket, men det kommer nog bli stressigt ändå! Ska försöka ta det lungt =)
Har införskaffat mig ett par stödstrumpor som förmodligen kommer komma bra till pass denna helg då det blir mycket bilåkande och stillasittande i bil!!!
Lämnar karl hemma för en brudhelg helt enkelt, men han lyckades ju fixa en grabbkväll i morn när kärringen är ute på annat så det går nog ingen nöd på han när jag är borta =)
Skönt att han får festa loss!!!

Men då ses vi på söndag (kanske) troligen måndag =)

Byebye

Förlossningen Tur&Retur

Kategori: Graviditet

Halloj!
Blev en liten paus igår då jag verkligen inte orkade skriva nått efter en hektisk dag, men nu så =)
Gick ju gladeligen in i v.33 igår (32+0) men på eftermiddagen kvällen märktes en minskning av rörelser i magen och tankarna började snurra =(
Kände ju att det rörde sig men inte alla lika intensivt som tidgare. Förr har det nästan vart fart hela dagen men enstaka pauser och det har vart mest sparkar uppåt mot revbenen. Men sen igår har det mest vart bökningar och snabba vridningar..
Provade i morse att dricka kallt vatten och se om den/det reagerade då men ej. Så då valde jag att ringa BM och hon rådde att ringa förlossningen. Gjorde det direkt och strax efter det var både jag och Martin på väg in till Gävle..
Väl där tog de CTG kurva och gjorde Ultraljud men allt såg tack och lov bra ut =)
Låg med CTG i 45 min eftersom skrutts hjärtljud där inne inte accelererade som de ville och sen mätte de forstervattnet vilket också låg bra!
Så nu hoppas vi att vi inte kommer åka in dit förrän det är dags igen =)


Från förlossningen tidigare idag..



Magen idag v.32+1



Magen v.32+1



Lära ta kort på den lilla otäckingen som uppkom för någon dag sen =(



Byebye

Trött som fan idag!

Kategori: Graviditet

Idag var en sån där dag man har kunnat hoppa över!
Vaknade 06:10 och åkte till jobbet. Väl där tickade fm på hyffsat snabbt men eftger lunch hade jag kunnat lagt mig ner på golvet och sovit till fyra då det var dags och åka hem!
Blir bara tröttare och tröttare om dagarna och det hör ju till. Men det är jobbigt ändå för det känns som att ingen annan fattar...
Full rulle i magen om dagarna iaf vilket är possitivt =)
Men fötterna och hä'nderna börjar ta lite stryk nu i form av värk när de inte aktiverats på ett tag. Ringarna rök ju för flera veckor sen från händerna, och hålfötterna värker emellanåt när man suttit still en stund och sen börjar röra sig, kul då med ett stillasittande jobb (ironi)
Aja ska inte sitta här och gnälla nå mer för så hemskt är det inte egentligen! Men med ett lite häfftigare humör retar man lätt upp sig på sånna här saker som drar ner mig och mitt vanliga tempo...
I morgon går vi in i v.33 (32+0) så då får det blir en liten bild update =)

Byebye

Sicken dag!

Kategori: Allmänt

Ja denna dag har man då hållt igång exakt hela tiden!
Jobb 07:00-16:00 Sen in till Valbo och handla kattmat, in till Gävle och handla på Blomsterlandet och Biltema och sen CityGross. Kvällen fick dock avslutas med ett besök på Monroes i Sandviken där vi fick i oss lite käk =)
Men nu blir det till och slå omkull sig sängen och slå på nyinköpta filmen. Lejonkungen =)

Natti Natti

Ladies Night

Kategori: Äventyr

Japp gårdagen var som sagt var fullspäckad med rally Toråkserskogarna och Ladie Night i Gävle påkvällen...
Men shit vad gött det var att åka ut i skogen och bara sitta och fika och titta på bredsladdar i ca 4 timmar =)
Träffade även på Annika som hade med sig lilla Viktoria som verkligen inte hade några som helst problem med att mullrande bilar dånade förbi =)
Men efter ca 4 timmar gav vi upp och började bege oss hemmåt. Lade sig på soffan och vilade en vända så jag skulle orka med kvällens äventyr..
Kvart i sju blev jag upphämtad av syster och mamma och då begav vi oss till Max i Gävle och åt och sen ut ot LÄKEROL Arena. Och det var ju som sagt bara fruntimmer där och gud vad vi kan låta då =) Men sjukt kul var det...
Man ska väl iof inte säga nått för har man vart där med ett gäng tjejkompisar som vart på fyllan så har man väl låtit lika illa så man ska väl kanske vara tyst =)

















Slänger även in några bilder på älsklingarna =)

Byebye

Hektisk helg väntar =)

Kategori: Allmänt

Men ikväll är det mys och levande ljus som gäller =)
Laddat upp med godis och läsk och ska snart åka och hämta pizza som ska avnjutas till Robinson...
Men i morgon ska jag och darling ta och pallra oss ut i Torsåkerskogarna för att kika på lite rally. Har laddat upp med fika och korv med börd =) Och på kvällen sen ska jag, krisse och mamma in till Gävle och se Ladys Night.. inget jag tänkt gå på men det ska bli skoj och komma ut med nyktert sällskap =)
Sen får vi se vad söndagen kommer bjuda på men vi kommer nog hålla oss sysselsatta...



Var hem till Matilda och Tomas på en kaffe efter jobbet idag och träffade dessa små sötisar =)



Fick även låna en bok om kladdkakor av Matilda som kommer komma bra till använding då jag tok diggar fikabröd nu för tiden =) Både på gott och ont. Men man får väl äta med måtta!!!

Var ju även till MVC igår på kolla och allt såg så bra ut så =) Ligger lite i överkant på kurvan, men det är helt ok. Vill nästan hellre ha en liten knubbis som man inte behlver vara rädd för att ha sönder i början, om ni förtår vad jag menar =)
Vikt uppgången är nu 10 kg, men med lite mer fikabröd ska det väl inte sluta där ;-) närå....

Nu ger jag upp för idag!

Byebye

Fan vad det händer grejer nu!

Kategori: Hem

Och det känns så himla bra!
Försäkringsgubben var ju här i veckan och kikade på våran skada så nu har fått lite alternativ där på hur vi kan fixa det hela. Men vi lär ju samtidigt rusta lite annat i hallen när vi ändå tar upp golvet så vi lär väl kolla med lite vvsare och så som kan hjälpa oss...
Grusgången börjar ta sig den med =) Älsklingen har bara några kanstenar kvar och sätta sen så ska gruste krattas ut och sen har vi en kanon fin infart!
Vinterförvaring för husvagnen och jänken är klart det med =)
Så man kan i stort sett säga att vintern kan få komma för vår del när det gäller utomhussysslor! Snart bara rusten inne kvar, inte för att det är så lite men vi har lyckats beta av en ganska stor del iaf =)
Löning i morgon vilket gillas väldigt mycket =) Blir nog en fika hos Matilda i morogn efter jobbet och sen en tur till Valbo/Gävle då vi måste handla kattmat och ljung till lådorna på altanen...
Men det blir nog en uppdate på den shoppingen i morgon om jag orkar =)
Slänger in en bild på kistan eftersom vi är i v.32 nu (31+1)





Byebye

v. 32 (31+0)

Kategori: Graviditet

Ja nu går vi då in i v.32 och det tickar på som bara den. Börjar nästan bli lite småstressad nu =)
Men allt är bara bra här än så länge. Halsbrännan gör sig ju ständigt påmind, men det råder lite novolucol bot mot =) Sen så har vi ju lite sammandragningar som kan va lite smått obehagliga men helt klart hanterbara.
Det som är värst hittils är nästan när man vankar av att det håller på och komma ett sendrag i vaden!
NOT NICE!!! Men jag har inga prblem och somna om så det stör inte så mycket det heller egentligen =)
Peppar, pepparatt man klarat sig lindrigt undan hittills!


Kommer lite bilder i morgon =) Har föräldragrupp i morgon vid 14 och efter det koll på MVC..

Byebye

Skit Telia!

Kategori: Allmänt


Kommer hem från jobbet med tanke på att man ska ha en slapp/vilodag i soffan denna efetermiddag/kväll. Men när man väl ska slå på TV:n så vägrar den fungera!
Går ut på Telias hemsida och ser att de haft liknande fel för ca 5 dagar sedan. Men jag tänkte att jag ringer ändå för de kanske kan få fart på det ganska enkelt..
Men hamnar som så många gånger förr i telefonkö, och får startnummer 74! Har nu plats 66 och suttit i kö i ca 10 min så det är nog fler än vi som har det här felet med TV:n skulle jag tippa!!!!

Tänk vad 65 ton grus kan göra =)

Kategori: Hem

Första dagen på denna arbetsvecka avklarad och man sitter som en zombie i soffan =)
Lära åka och fylla på mitt förråd med Novalucol idag då jag inte klarar mig utan de nått mer. Sen bar det av hemmåt och se hur det gick för grabbarna med gården. Fyra lass med grus hade anlänt när jag kom hem och två återstod och sen några timmar för att plana ut allt..
Ser inte riktigt ut som det ska ännu då det ska sätta sig riktigt, och lera och sand som ligger med i gruset nu ska regna bort. Men det kommer bli kanon =)
Hade för en gångs skull lite motivation och laga mat idag så det fick bli lasange och sallad =) Och det var så gott så jag tror jag lär fortsätta hålla upp motivationen nu =)









Byebye

Ingen toppendag =(

Kategori: Graviditet

Nä, idag är ingen toppendag direkt! Vet inte riktigt varför heller men jag känner mig mest kass och värdelös för tillfället =( kan troligen ha och göra med hormoner och skit men det är inge kul ändå fast man troligen vet orsaken..
Vill helst bara ligga och slappa/sova, men känner smatidgt att man har så mycket man skulle behöva göra att man inte kan lägga sig och vila...
Och i kombination med detta så kan jag inte göra någonting heller, så frustrerande!
Rusten i hallen står still eftersom vi lär invänta försäkringsbolaget, det fattas vissa material för att kunna fortsätta med rusten på annat håll, kan inte börja i sovrummet då vi måste flytta runt en massa möbler för att kunna komma igång och den här helgen så har ju kusin kommit ner och fixat gården. Så då har ju Martin fullt upp ute och man vill ju inte springa och tjata på honom och hjälpa till inne när han har fullt upp ute, och sen när denna mage är i vägen och man inte kan göra så mycket heller för att det startar en massa sammandragningar =(
Ingen bra dag/helg med andra ord!
Men strax blir det en fika hos Matilda och Tomas så man iaf kommer på lite andra tankar ett tag än att springa runt här hemma och älta en massa hela tiden!
Behöver det just nu känner jag...

byebye

Ingen vila, inge ro!

Kategori: Hem

Nä, det blev inte en sån lugn dag som jag talade om i mitt tidigare inlägg idag =)
Kusin kom ju förbi vid två tiden och sen har det vart6 full rulle på gården hela dagen. Men shit så bra det kommer bli när det är klart =)
Känns skönt att det äntligen kommit igång också då rusten inne fick sig en liten törn med det läckande röret i hallen! Blir fortsättning på gården i morgon och så kanske första lasset grus anländer på måndagen, och då är ju nästan gården klar för vintern, för darling har ju vart så duktig och klippt ner alla buskar och härjat runt =)
Här kommer lite bilder från dagen:









Byebye

Höst / Lördagsmys = Great! =)

Kategori: Allmänt

Idag är verkligen en sån där dag då man känner att hösten är här =)
Det är alla dess färger på träden och det är sådär lagomt varmt ute. (spec om man är gravid =) )
Solen lyser ju med sin närvaro också vilket en dag som denna måste gillas!
Men trots denna underbara dag är jag idag bara trött och skulle helst vilja ligga inne och sova/slappa hela dagn =( men jag känner ju verkligen att jag inte kan göra det!
Vi kanske ska ta oss en promenad hem till Anna och Mats idag nu när det är så fin ute. Händer ju inte så ofta att vi går ut och går nu för tiden då vi har så mycket annat på våra agendor =)





Kanske får med mig lite rönnbär hem så man kan pyssla lite nu när inte har så mycket energi =)

Byebye

Stopp i produktion!

Kategori: Hem

Ja då fick man iaf kontakt med en person på försäkringsbolaget som ska komma och kika på våran ev skada. Förhoppningsvis nån dag nästa vecka!
Så nu kommer väl rusten ligga nere tills de varit här och sagt sitt! Får kanske försöka börja i sovrummet då de kommer ta tid och riva ner tapeter och skit där med men man kanske har turen och hitta nån skada där också så kan besiktningsgubben ta två flugor i en smäll när han väl är här!
Nä nus ka vi inte låta så negativa =) Vi får hoppas att det löser sig helt enkelt!
Men nu ska jag iaf ta och krypa ner med mina gospojkar och få mig min välfötjänta sömn =)

Byebye

Föräldrautbildning

Kategori: Graviditet

Japp idag var det dags för föräldrautbildning och det var skoj och träffa andra som väntar barn och få lite nyttig info inför förlossning och allt som kommer höra därtill =)
Gick ju som sagt in i v.31 igår (30+1 idag) och vi var det par som kommer få våran skatt sist =(
Här kommer en liten bild på magen taget igår =)





Kan ju även tillägga att jag kontaktade folksam idag med tanke på våran ev vattenskada men de bad oss återkomma i morgon och försöka kontrollera om det är ventilationsröret till avloppet som orsakat skada för då får vi ev ersättning för okringliggande skador. Är det läkage utifrån ersätts inget tydligen =(
Men vi tror att det är röret som gett upp och det är väl bara att hoppas på det tills försäkringssnubben sagt sitt!
HOPPAS!!!!

Men det får räcka för idag =)

byebye

Fukt?

Kategori: Hem

Hmmm.....
När jag kom hem idag hade Martin slitit bort skivorna som tidgare döljde ventilationsröret från badrummet och den synen hade mna ju helst velat slippa!
Vi hade ju sett när vi rev tapeter att det kanske hade blivit nån form av fuktskada där, troligen från att röret inte haft någon böj på taket utan allt regnvatten har nästan haft fritt tillträde ända fram tills vi flyttade in då vi satte dit ett lock..
Men nu ser det ev värre ut än vad vi trott så det blir till och ringa försökringsbolaget i morgon och se vad de säger =(
Man vill ju få det riktigt gjort från början nu när man börjar grejja med huset invändigt!
Hoppas det löser sig snabbt för man vill ju inte springa runt i en byggarbetsplats höggravid =(

Aja, kommer en liten roligare uppdatering i morgon då vi idag gått 30 fullgågna veckor och ska på föäldrautbildning i morgon. Får se vad det är för något =)

Byebye

Pervo!

Kategori: Allmänt

Råkade ut för nått jävligt trist idag!
Fick höra att en viss person sagt en grej om mig idag som gjort mig förbannat upprörd! Inget som nån kompis eller annan anhörig sagt utan någon helt utomståeende!
Men ska ta tag i problemet i morgon så det kommer förhoppningsvis försvinna ur mitt huvud under morgondagen!

Men till lite roligare händelser =)
Det har vart bra fart på bebben hela dagen! Och jag tror till och med att jag kände en lite fossing spänna ut sig idag =) Blir bara orligare och roligare och försöka få sig en bild av den lilla människa som växer i magen. Och det är häftigt och märka hur man ser fram emot dig mer och mer för varje dag =)
Man har ju hört andra som fått barn prata om sin längtan och tankar kring ett litet barn och det är skit häftigt nu när upplever det man tidigare bara hört andra prata om...
Är idag v.29+5 och går snart in i v.30 vilket innebär 10 veckor kvar. Känns helt sjukt att tiden gått så fort!
Plussade den 23 mars 2011 och nu är allt snart över men det känns som att den senaste tiden bara sprungit iväg!
Både på gott och ont!

Men nu ska jag fix lite käk och sen blir det nog tidig kväller för min del då jag är helt slut idag =(

Byebye

Seg väder + Söndag = Gillas =)

Kategori: Hem

Då kan man se fram emot em mysig söndag med bland annat bakning och kanske en liten promenad i vårt allt mer höstiga Torsåker =) Får passa på och gå innan det börjar regna/åska..
Gårdagen fick bestå av att riva tapeter i vår hall och sen målning av det sista lager vitfärg i andra hallen =) Så nu kan vi nästan sätt upp tapeter där så man kan få sig en första glimt av hur slutresultatet kommer bli =)
Men shit vad trökigt det är och riva tapeter! Iaf om de tidogare ägarna av huset inte gjort en grundlig rust sen de byggde tillbyggnaderna på 60 talet utan de har bara smällt på nytt tapetöager på nytt. Så nu har vi väl rivit ner en 6 lager och det tar ju sin lilla tid =) Sen så har de använt massa konstiga material bakom också så allt sitter som berg!!
Känns lite motigt och veta att man har de två stora rummen kvar sen och de lär ju ta en evighet och förbereda innan vi kan sätta upp ny tapet =(
Men det är väl bara och bita i för gud vad skönt det kommer bli sen när man vet att allt är grundligt och riktigt gjort sen =)

byebye for now

Knyta skor är ett minne blott!

Kategori:

Jaha, då har man kommit fram till det skede då knyta skor inte längre känns ok!
Mage i vägen och stel är ingen bra combo när man sk försöka vara vig och knyta älsklingpjuksen =( (converse)
Så idag fick det bli en beställning av drapå skor i stället. Som förhoppningsvis kommer bli lite behagligare och ta på sig tidiga mornar när man ska bege sig till jobbet..
Sen så behövde min skogarderob ett litet lyft då jag inte köpt skor sen typ förra vintern =)







Byebye

Mysvärme till hösten..

Kategori: Hem

Idag när jag kom hem från jobbet fick jag en glad överraskning av min älskling =)
Han hade varit och betsällt en insats till  vår öppna spis så vi kommer kunna elda ved inne i höst/vinter och förhoppningsvis spara lite pengar =)
Kommer bli hur mysigt och skönt som helst med en sån i vårt stora vardagsrum!




Har även avrt en sväng till Biltema och Citygross och shoppat lite =) Blev ett stopp på IKEA också för inhandling av vaniljljus och en mjukglass!
Ett snabbstopp hos pappa för en kaffe blev det också innan vi begav oss hemmåt för att avsluta kvällen framför soffan med massa tända ljus och mys...

Byebye for now =)

Snart helg!

Kategori: Graviditet

Jahapp, då var ännu en arbetsvecka strax till ända och då återstår en helg full av målning och förhoppningsvis tapetsering så vi kommer nån vart med rusten för det är en hel del kvar!
Sen så ska gräsmattan klippas färdigt, rensas i rabatter och så skulle man ju ha vart och hälsat på en och annan själ också som man inte träffat på länge =)

Gick ju för övrigt in i v.30 igår dvs 29+1 idag. Så nu börjar man se slutet av tunneln. Inte för att jag klagar så mycket för jag har haft en jävligt bra graviditet, men det kommer ju ändå vara skönt när det hela är över =)

Vaknade för övrigt i går natt av sendrag i vaden =( inge kul det inte! Och när jag försökte spänna upp foten not magen för att få det att släppa men då börja det dra på framsidan av foten istället. Så man fick gott ligga och vänta ut det hela och det var ju inte den mest bekväma nattsysslan att syssla med direkt!

Slänger in en magbild från gårdagen då vi gick in i v.30 (29+0)



Byebye for now =)

Trött =(

Kategori: Allmänt

Uschh........
Är så sjukt trött idag =( Har suttit och gäspat på jobbet nästan hela dagen och sen när man kom hem så kände jag ett måste av och få på ett lager vitfärg på hall väggarna men jag orkade helt enkelt inte så vi får tat i morgon i stället!
Älsklingen har åkt på nån form av flunsa eller nått också stackarn =( Men han kämpar sig ändå upp på morgonen och pallrar sig till jobbet... Han har liksom inte ro och vara hemma så länge han inte kan stå på benen..
Nä nu ser sängen allt för lockande så jag lägger ner allt för idag och kryper til kojs och hoppas på mer energi och ork i morgon =)

God natt alla...

Trångt nu!

Kategori: Graviditet

Halloj =)

Idag får det bli ett gravid inlägg då det just nu händer enmassa saker med mig/oss.
Var till Mvc igår för kontroll och allt såg så bra ut så =) Bra blodtryck och blodvärden och bebben växte som den ska och hjärtat lät bra det med! Ligger inom kurvan men efter den högre linjen så vi kanske har en lite bjässe på G här!

Har för övrigt fått en del problem med halsbränna =( Vaknade i förrgår natt av det till och med och då svider det på bra! Drömmar är också nått som får mig att vakna om nätterna men det är lättare att somna om då =)

Och det är liv på den lille hela dagarna och eftersom jag har ett jobb där jag sitter vid dator en hel del så känner man allt nästan hela tiden =) Man blir lite nyfiken på vad det är för filur därinne, vad den har för personlighet hur den kommer se ut osv. Men skoj och inte veta samtidigt =)

I morgon går vi in i v.30 (29+0) och allt känns hur bra som helst!!!


Byebye

Seg dag idag!

Kategori: Hem

Blev en tur till Järbo för att avnjuta lite Rock ´n roll igår. Men det blev en snabb visit för min del för sen begav jag mig ensam hemmåt och somnade ganska snabbt.
Men kl 03:55 kom min kära vän Jonna in och yrade på fyllan då de skulle lämna av Martin som stannade kvar när jag åkte hem. Hade lite svårt att somna om då =)
Dagen har bestått av tvättning och slapp i soffan. Mot kvällningen drabbades av en enorm nacksmärta=( fick ringa syrran och be henne komma ner med vetepåsen och vilken dröm det var att få andvända den då! Blir garanterat ett inköp av en egen!
Nu är även första delen av hallen färdiggrundad så i morgon kommer taket få sitt första lager med den riktiga vitfärgen =)







Over and out!

Shopping

Kategori: Äventyr

Lördag idag då och den har tillbringats i Gävle med Matilda =)
Skönt och gå runt där en lördag när man sällan är där, och fint väder hade vi ju också. Blev en fika på en uteservering, lite småshopping och uthämtning av BabyBoxen på babyproffsen =)
Sen stannade vi en snabbis i Valbo och käkade på IKEA och köpte oss en varsin fejk fårfäll som man kan ha till lite allt möjligt sen när bebben kommer =)
Men nu börjar man nästan ångra att man inte vet vad det är som sparkar i magen! För det finns ju så himla fina kläder men man kan lnte handla de när man inte vad som kommer!!!

Aja här kommer lite bilder på dagens shopping..



Den här koftan fick följa med hem =) Gör mysig! 199 :- på Vila



En sparkdräckt från Cubus 49:- på REA förr 129:- (ljusblå kan faktiskt en tjej också ha om det nu skulle bli det)



Babyboxen och blöjhinken som hämtades gratis på Babyproffsen =)



Och fårfällen från IKEA 229:-

Och så får vi se vad kvällen kommer bjuda på. känner mig lite sliten men man kanske ska ta sig i kargen och pallra sig iväg på den sista Rock ´n Rollen på länge. Ös i Järbo ikväll =) Men det blir till och ta egen bil in så man kan åka om man känner för det och inte behöva ta hänsyn till andra som vill stanna till två. För man har ju en lite i magen och tänka på också =)

Byebye

Helg!

Kategori: Allmänt

Nu är denna arbetsvecka slut och det känns grymt skönt =)
Knoppade en sväng när jag kom hem vid två och vakna när älsk kom hem strax efter fyra. Han drog snabbt igång med rusten och jag gick ut och röjde lite på altanen. Har tröttnat totalt på alla sommarblommor som för tillfället bara skräpar så alla rök utom pelagonerna som fortfarande ser ok ut =)
Sen hjälpte jag älsk och måla lite. Det första rummet är grundta nu iaf så nu ska den riktiga vitfärgen på =) Kommer bli skit snyggt när det är färdigt! Synd bara att målningen tar så lång tid med all torktid =(



Spackling pågår =)



Har även passat på å sälja lite skor på Tradera =) Kändes grymt skönt när allt var postat och klart!



Slänger in en bild på magen med =) v28+2

Lite mer detaljerad update av rusten kommer i morgon =)

God natt...