My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Jävla skit!

Kategori: Allmänt

Då var det dags igen då!
Förkylningen from hell har slagit till! För ganska precis ett år sen gick jag hem från jobbet i väntan på att Eddie skulle födas och då åkte jag på hostan from hell. Så varför bryta en tradition. Vi ändrar bara innehållet lite!
 
Ja, ja. Är väl bara och bita i det sura äpplet och missbruka näsdukar och C vitamin och hoppas att det går över så fort som möjligt. Konstigt det här med virus och skit. Innan Eddie kom till var jag typ aldrig sjuk. Max en gång per år. Och sen han kom har jag nog vart sjuk en fyra, fem gånger!
Jag vet att det ökar iochmed att man får barn då dem drar med sig baciller hem. Men han har ju knappt vart sjuk! En gång typ. Mystiskt är det iaf!
 
Blir till coh sjukskriva sig i morgon och kurrera på hemmaplan så man inte riskerar och smitta ner arbetskollegorna!
 
Byebye

Dåligt!

Kategori: Allmänt

Nä nu får jag fanimej ta och skärpa till mig här! Får lite smått ångest när jag tänker på bloggen som blir lidandes för att man har så fullt upp om dagarna. Men så är det väl när man är småbanrsförälder =)
Veckan som gått har rullat på i vanlig ordning. Jobbade måndag och tisdag, babysim på onsdagen. Shopping i tordags med min kusin! Alltid lika trevligt =)
I Fredags var jag inte till Falun och hämta hem Kay. Så nu är han tilllbaka på Sågvägen igen!
I lördags var vi på ettårskalas jag och Eddie. Martin var iväög med sina jobbarkompisar på Eckerö kryssning så vi fick roa oss själva under dagen =)
Och mot kvällningen koma Jonna ner till oss för lite fix då vi senare under kvällen skulle på Rockabillyrumble fest i Hofors. Shaking Lee Taylor lirade tillsammans med ett ihop plock av bandmedlemmar från hela Sverige. Skit skoj och se att en snubbe från lilla Hofors kan få hit så bra musiker för en spelning!
Ös hela natten blev det =)
Gårdagen blev en lugn hemmadag med massa Eddie mys och som sen avslutades med kanon middag i form av hemmagjrod potatisgratäng och ungsstekt fläksytterfilé =) mumma!!!
 
Idag ska jag och Eddie ta och åka på en efterlängtad babydate igen. var ett tag sen nu då några av oss mammmor börjat jobba och plugga igen. Blir lite svårare att få till träffar nu men vi gör så gott vi kan och det är skit kul att vi fortfarande hänger ihop. Mammor och bebbar =)
 
Och idag vräker det ner utanför fönstret så det blir till och at det lungt när man ska ut med bilen!
 
 
Jag och Jonna på Rockabillyrumble =)
 
 
Williams fina ettårs tårta =)
 
 
Och naturligtvis lite Eddie bilder =)
 
 
 
 
 
Eddie och Theo leker med alla nya leksaker Theo fått när han fyllt ett =)
 
 
Ja en lite kort sammanfattning av vår senaste vecka =)
Får se om jag kan vara duktig och uppdatera en gång till idag!
 
Byebye
 
 
 
 

R.I.P

Kategori: Familj

 
KAY
 
I fredags fick vi åter igen köra den extremt jobbiga bilturen till Falu Djursjukhus!
För två och ett halvt år sedan var vi in och tog bort Pajas som njurarna lagt av på och nu var det dags igen. Den här gången var det Kay som var dålig.
Han har haft sån otur vår lilla kisse =(
Han blev 5 1/2 år och under dem åren har han varit inlagd i Falun 5 gånger.
Urinsten, salmonella, magsjuka, nått feber och yrsel problem veterinärerna inte kunde bota. Men som läkte ut av sig själv, och så höga njurvärden i våras.
Och nu hade troligen njurarna lagt av =(
 
Blir så arg! Man betalar försäkring, köper mat hos veterinär som ska vara bra för kastrerade han katter. Man avmaskar och vaccinerar och ändå så har vi drabbats av Sveriges säkert sjukaste katt!
Andra människor struntar i och försäkra, vaccinera och allt det där andra som vi gör. ( inget illa menat, allas egna val) Men när man gör allt för att förbygga sjukdom blir man lite smått less när det ändå inte hjälper =(
 
Hur som! Kay har det bra nu. Han känner ingen smärta och han är nog redan här och leker med Pajas vid stenmuren.
Nu väntar vi bara på och få åka tillbaka och hämta hem askan så vi får begrava honom innan kärlen kommer.
Ett värdigt slut, för en tapper krigare!
 
Hej då vår lilla vän =(
 
 
 

La familla

Kategori: Allmänt

När vi var i Grekland stod en kväll en fotograf vid entre dörren när vi skulle ut och äta. han tog lite bilder på oss som morgonen därpå fanns i foajén. Man fick köpa dem man vill och det var vi ju tvugna att göra =)
Ungefär som när man kliver på finladsfärjorna.
 
 
 
 
 
 
Byebye
 
 
 
 

Reima

Kategori: Allmänt

I veckan fick Eddie sin vinteroverall som mormor köpt åt han. En svart Reima Tec. Vi beställde en i strl 92 då 80 sitter allt för taijt, och 86 känns för nära. Lite stor är den dock men han kommer ju kunna ha den i vår då också!
 
 
Kan ju inte direkt uttala mig om den då den bara provats men den verkar lovande iaf =) Och det ska den väl göra också när den kosta 1100:- och fått best i test =)
Det jag föll för var just att den sas vara rymlig och lätt för små barn att leka och rör sig i. Sen är det dubbla dragkedjor och silikon band under skorna =)
Ja vi får se vad Eddie kommer tycka om den när vintern kommer!
 
Var på babysim i onsdags!
 
 
Byebye

10 månaders kontroll

Kategori: Eddie

Lite sent men ändå =)
 
26 September var vi på 10 månaders kontroll på BVC. Och shittens vad junior växt!
Han var då 80 cm lång och vägde 13260 gram! (fick sitta på vågen den här gången) Våran stora kille!
Vid 8 månaders kontrollen var han ju 75 cm och vägde 11830 så upp nästan 1 1/2 kg och växt 5 cm på två månader! Undrar när detta ska stanna av då =)
Tog oss även ett snack ed tandhygienisten och Eddie fick med sig en fin gul tandborste hem =) Nu övas det för fullt på tandborstning här hemma. Morgon och kväll försöker vi! Ibaldn går det bra och ibland mindre bra =)
Om han inte är på humör vill man ju liksom inte tvinga in tandborsten i mun så han upplever tandborstning som nått otrevligt. Utan är han inte på humör då skippar vi det hellre =)
 
 
Byebye

Shittens!

Kategori: Allmänt

Nu var det länge sen man printade ner något här!
Har gått och haft ångest över det ett bra tag nu men har fasiken inte haft tid och skriva här sen vi kom hem från Grekland!
Men nu har jag precis avslutat en arbetsvecka och går på min mammaledighets vecka så nu kanske man kan försöka komma igång igen ;-)
 
Har ju startat min Meandi karriär nu och det går lite trögt med att få ihop träffar tyvärr :-( Många har ju redan gått på andra träffar och beställt kläder nu när jag kom igång så sent på säsongen. Men vi får hoppas på en bättre start till våren när man är med i matchen från början :-)
 
Annars så har våra höst aktiviteter dragit igång vilket också bidragit till min svaga närvaro här på bloggen. Babyrytmik på måndagarna och Babysim på Onsdagarna! Vi gick ju från början i 6-12 månaders gruppen på rytmiken men Lena som håller i det tyckte många av våra små var för stora för den gruppen så vi fick flytta upp i 1-2 års gruppen. Det märks ju att Eddie bara är snart 11 månader då han inte riktigt hänger med alla andra barnen men det gör inget :-) Huvudsaken vi kommer ut och han får stimuleras!
 
Idag var vi och grattade syster yster som fyllde 24 år! Grattis Krisse!
 
I morgon ska jag försöka mig på lite förnster tvätt då mina förnster ser allt för skitiga ut! Mamma ska komma ner också. Så det blir kanske en promenad också :-) (samla lite steg)
För er som inte fatta det där med steg så jobbar jag ju på Ovako och vi är med i en stegräknar tävling som pågår från 25 September till 23 November!
 
Ja nu har ni sett att jag lever iaf :-)
 
Byebye