My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Det ska börjas i tid!

Kategori: Allmänt

Inskolning i raggarlivet startar tidigt :) det roliga är att vi inte överröst Eddie med enbart bilar och tekniska leksaker. Utan nu, vid ca 18 mån så börjar han helt enkelt dra sig mot fordon och liknande och lyser upp som en sol när han ser häftiga bilar, motorcyklar o j traktorer : ) och till pappans stora glädje förstådd! Kommer få ovärderlig skruvhjälp framöver :)

Tidig morgon blev det idag :( 05:42 slog Eddie upp sina blå och det var bara och masa sig upp det!

Var och köpte en ny vagn igår :) får provköra den ett tag och se hur den känns!
Jag har fått för mig att ha en vagn med hög maxvikt, luft hjul och vändbar sittdel. Men en begagnad vagn med den kriterierna kostar ju ca 3000-4000 och det är just i nuläget lite för mycket pengar för oss!
Nu blev det en begagnad babytravel med framåtvänd sittdel. Får. Se hur den känns. Annars får vi sälja denna och försöka få tag i en annan :)

Oj då!

Kategori: Allmänt

Verkligen haft bloggtorka på slutet!
Har hänt hur mycket skoj som helst men helt enkelt prioriterat annat framför detta :)
Vi har nu nästan tapetserat och målat klart väggarna i köket. Lär avvakta med en del så en snickare ska komma och byta fönstret där först! Och det blir så bra :)
Haft stiltje på Meandi fronten! Många inställda träffar i April :( men tack vare en kanon kampanj för alla värdinnor så har jag fått ihop dem träffar jag behöver för att troligen komma upp i mitt mål :)
Även fått hem våra sommaråk! Dvs husvagnen och pontiacen :) så nu blev set fullt på gården igen!

Dagen idag ska spenderas på säljmöte i Gävle med underbara kollegor :) kommer bli skit skoj. På vägen gem sen tänkte jag stanna till på Toy's R US och se om dem har nå kul till junior! Skulle vara 25% på hela butiken idag så man lär ju passa på :)

New in!

Kategori: Rock ´n Roll

I fredags firade vi min kusin som blev 40 bast! Shit vad tiden går. Om två år blir ju en annan 30 liksom! :)
Var iaf till Valbo i jakt på en kortare jeans väst och hittade en till min förvåning :) man hittar ju aldrig annars det man letar efter när man springer i affärer :)
Ett nytt mob skal fick också följa med hem..

Nu återstår några dagars jobb och sen är det långledigt för min del och det ska bli så skönt!

Byebye

Delfinen och Korv

Kategori: Eddie

Dagen har tillbringats på leklandet Delfinen i Gävle. Med andra ord så har det varit en dag för Eddie!
Trevligt ställe, men jag lär säga att jag föredrar Falun iaf. Inge större skillnad egentligen men jag trivs helt enkelt bättre att åka åt det hållet =) För Eddie spelar det säkert ingen roll, men det är ju liksom inte han som kör =)
 
 
 
 
 
Korv grillning är också nått vi gillar att utför här hemma! En mysig, inte så kostsam aktivitet som både roar och mättar =) perfekt  och göra på fm innan det är dags för middafsluren. Då kommer man in mätt och belåten =)
 
 
 
Byebye