My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Fina Påsk!

Kategori: Allmänt

Så var långfredagen 2013 avklarad och några dagar till med ledighet står på schemat! 
Eddie fick sitt påsk ägg idag =) Vindruvor, russin och en smothie var innehållet och det gick hem =) Även ett par vår skor och låtsas mat från Ikea låg i och dem har andvänts flitigt idag alltihopa. Skorna innomhus dock då det inte riktigt är väder för vårskor här hemma än =) Även mormor och moster har varit förbi med lite påskmys till junior =) I morgon blir det nog till och gå och kika in kycklingarna nere i blomster affärn i Torsåker! Och på söndag blir det påskmiddag hos svärmor =)
 
Kul och se skillnaden =) Det här är Eddie förra Påsken när vi var till Elmia/Ullared med Rickard och Maja. Då satt vi inte riktigt själv ännu.
 
 
Och så har vi en nytagen bild från denna Påsk =)
 
 
Slänger in lite fler härliga bilder på vårt lilla underverk =)
 
 
 

 
Byebye 

Älskling 27 år!

Kategori: Familj

Jajamän, idag fyllde mitt lammkött år :) om man nu får kalla honom det då det vara skiljer ett år?!
Massa fika och trevligt sällskap hela eftermiddagen, och puts så var alla inkl födelsedsgsbarnet borta. Bara jag och Eddie hemma då pappan gör sin 12 timmars natt idag :(
Eddie somna strax innan åtta så jag har fått roa mig själv! Ganska bajs på sätt och vis det å :)
I morgon fm blir det fika och lek hemma hos Matilda och Theo. Skanör roligt och se Theo för nu när vi alla från babygruppen börjar jobba igen så ses vi ju så sällan! Och dem växer ju så fort :)

Slänger in lite blandad kompott med bilder när jag ändå är i farten :)

Mys!

Kategori: Allmänt

Den senaste tiden har varit relativt lugn för min del. Massa familjemys, poande hemma och promenader har fått mina dagar att gå! Plus jobb också naturligtvis :)
Jobbar nu fredag och måndag och sen går både jag och Martin på påsk ledighet :) en hel vecka ihop! Får se om vi får nå vettigt gjort...

Barnarbete?

Kategori: Eddie

Junior skulle prompt sno dammsugaren när jag försökte dammsuga tidigare idag :) och han fick då roa sug bäst han ville med den!
Man lär ju liksom låta honom hålla på, utforska och upptäcka för annars lär man väl aldrig få se honom hålla i dammsugare i framtiden :)

Skapligt dåligt!

Kategori: Allmänt

Taskig update här nu! Men jag har mina anledningar. Jobb, Meandi och familj. Förra veckan kändes som ett riktigt maraton pass på sådär 5 dygn!

Söndag: meandi
Måndag: jobb + vattengympa
Tisdag: jobb + meandi
Onsdag: jobb + ljuspartey
Tirsdag: jobb + meandi
Fredag: jobb + LEDIG :)

Men nu har man fått känna på hur det ev kommer vara sen när junior skaffar dig intressen och det ska skjutsas och lämnas överallt :)

Denna vecka är däremot sjukt lugn! Jobbar och haft vattengympa idag och nu kommer två dagar med enbart jobb. Torsdag är det dags för babysim igen och sen är det lediga dagar fram till söndag då det är meandi igen!

Jag lär även passa på och skryta lite över min son som efter lunch knoppar ca 2-3 timmar :) och då hinner man med mycket hemma om man är på humör! Sy gardiner tex :)

Våren nalkas!

Kategori: Hem

Ett solklart vårtecken hemma på Sågvägen är våra ständigt återkommande snödroppar. Som år efter år ploppar upp på samma ställe :)
Nu har det iof vart storm i helgen! Men dem finns där och då är våren på g!
I morgon blir det ut och käka med mamma! TK tid gillas skarpt då jag ny har min lång lediga helg :)
Fyra dagars veckor borde vi alltid ha :)