My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Ingen vanlig dag!

Kategori: Familj

För det är min födelsedag :)
Inte för att jag egentligen bryr mig, men det är kul när alla kommer och fikar och snackar lite! Händer ju inte så ofta :) och när man sen går hur många grattis som helst på fejjan av både nära och bekanta blir ju dagen ännu bättre!

Fick ett par ur tjusiga skor av darling :) han hade tagit hjälp av min kusin för och köpa dem för hon har sprungit ned mig i köpcentrum flera gånger när jag kikat på dem :) kilklack som är så sköna! Höga skor man kommer kunna hå i med andra ord!
Lite blommor fick man ju naturligtvis :) pelargoner av svärmor och Mats en jätte fin grupp av syrran och cash av pappsen!

Korv grillning

Kategori: Familj

Idag blev det korv grillning när det nalkades kvällsmat :)
Solen är ju uppe lite längre om dagarna nu så tid fanns när mamman kom hem från jobbet :)

Meandi tårta

Kategori: Meandi

Så här fint fika bjuder några värdinnor på på träffar :) helt fantastiskt vad duktiga och flitiga ni är när ni kämpar på med och bjuda in gäster och fixa med fika/mat! Stor eloge till er :)

Rösta på mitt bidrag =)

Kategori: Hem

http://www.jotexkampanj.se/sv/itemShare.php?id=4537

Babysim

Kategori: Allmänt

Idag var det denna omgångs sista babysim! Och v. 10 börjar nästa =)
Kul att ha en aktivitet med Eddie i veckorna nu när vi inte kan gå på babyrytmiken längre då vi jobbar heltid nu båda två =( men babysim är inte fy skam det heller =) Och speiellt inte eftersom man vet att Eddie uppskattar det så enormt! Att se hur hela han aktiverar sig i vattnet och plaskar, försöker blåsa bubblor och simma. Och att han desutom vänjer sig vid vatten är ju bara ett plus!
Kan ju egentligen tycka att dem lika gärna kan boka in alla tillfällen för en hel termin och sen ta ut en större termins avgift istället för att ha en omgång med 8 tillfällen och sen starta en ny där man bara hinner genomföra hälften av bad tillfällena för sen blir jul uppehålle eller semester! Men dem har väl troligen en vettig anledning till att det ser ut som det gör nu!
 
 
 
Byebye

Sommaren 2013

Kategori: Allmänt

Var ett bra tag sen vi skaffade biljetterna men det börjar ju så sakterliga närma sig nu =)
Jag och darling drar ner på Maiden helgen efter Power Meet och dets ka bli skoj och skönt och komma ner till storstan och lyxa till det lite bara han och jag!
Har inte bokat hotell ännu =( Suttit och tjatat om det i flera månader men ännu inte lyckats ta mig för och leta reda på ett och boka! Kan ha och göra med att dem flesta vill ha betalt direkt och vi har dem senaste månaderna inte direkt haft det så värst fett med pengar. Inte knapert, men vi har prioriterat andra saker helt enkelt =)
Så lär väl ta tag i det snart!
 
Har en hel del andra planer i sommar också. Får se om man tar ut föräldraledighet och semester. Lite extra ledigt skadar ju inte direkt =)
 
Rock n roll i Vintjärn 22-23 Juni
 
 
Power Big Mett 3-7 Juli
 
 
Stockholm 13-14 Juli
 
 
Släktträff i Finland 2-4 Augusti
 
 
Kul med så mycket planerat. Men man ser ju tusenlapparna ticka iväg =( Skönt dock och ha allt betalt och klart när man väl ska till och åka på skojjigheter =)
 
Byebye
 
 
 
 

Happy Valentines Day

Kategori: Allmänt

Alla hjärtans dag har nu passerat och inget frieri i år heller ;) närå!
Jag och Eddie har tillbringat eftermiddagen/kvällen hemma själva då karln i huset jobbat em. Men när jag kom hem stod en bukett rosor på bordet :) trevlig överraskning!
Och när jag hämta på dagis satt ett litet hjärta upphängt vid Eddies krokar. Han hade målat själv i veckan lillplutten :) eller ja, målat och målat. Han hade väl fått hjälp då han mest ville äta färgen :)

Byebye

Fetto tisdag!

Kategori: Allmänt

Skulle man nästan kunna kalla denna dag då man loggar i sig massa onyttiga, underbara bullar. Med massor av grädde och läckerheter :)
Eddie fick naturligtvis prova på sin första semla! En med vaniljkräm i :) inte gör att han åt så mycket (mest grädde) men han gegga och kladda på rätt bra. Kul och se glädjen i hans ögon över att upptäcka och utforska något helt nytt :)
I morgon är det en fullspäckad dag:
Först jobb 7-15, sen hämta på dagis, sen babysim och avlutas med en Meandi träff hos syster! Hoppas få en ny ledare i min lilla värdinne utmaning och att gå slå försäljnings rekord för säsongen :)

Byebye

Mary kay

Kategori: Allmänt

Jag använder nu nästan enbart Mary kay produkter när set gäller både hud och smink! Älskar känslan av att lyx när man både morgon och kväll känner sig ur fräsch i huden. Och då sminket som sitter så fanatiskt!
Använde deras eye primer på kryssningen och ögonskuggor satt perfekt hur länge som helst :)
Hör nedan en bild från typ kl 03:00 på natten på kryssningen! Ser fan helt ok ut än :)

Vabruari

Kategori: Allmänt

Vabruari har slagit till med stor kraft här hemma! Både sambon och Eddie ligger/har legat däckade i magsjuka senaste veckan och än är inte skiten över =( Peppar, peppar att en annan kommer klara sig! Proppar i mig vit peppar bland annat och hoppas att jag ska slippa eländet! Om det har någon effekt låter jag va osagt men ack så arg jag hade blivit om jag blivit sjuk och ej ätit dem =)
Det märks på samma sätt vad gäller Meandi träffar nu i februari. Många kollegor som fått sena avbok pga sjukdom och elände. Det blir ju oftast ombok men det är ändå synd nu när man är så taggad i början av säsongen =)
 
Torsdag till Fredag var jag och Martin tillsammans med ett annat gäng på Wheels Nationals Winter kryssningen. Och som vanligt var det kanon skoj! Höll på och balla ur och gå och lägga mig vid 12 på natten men tog  mig i kragen och släpade mig upp och röjde fram till en fyra på morgonen =) Man lär ju liksom passa på när man väl tatt sig iväg på något med kompisarna!
 
Helgen efter det har vi bara spenaderat hemma la familla. Sjukstuga som sagt, så i lördags blev det en Svensson-Mello kväll som för så många andra =) Många kompisar var och svängde sina lurviga på Los Raggos årliga Valentines Day Rock i Järbo.
 
I morogn är det jobb igen, men denna vecka kör vi fyra dagar och sen är vi ledig i fyra igen =) Ganska skönt med 80%. Men man går ju helst 100% så man vet att företaget går bra, och inte som nu =(
 
Byebye
 

VAB

Kategori: Eddie

Då har man gjort sin första vab dag då! Eddie vaknade och kaskad kräktes kvart i sex i morse stakarn :-( så det fick bli en fm hemma då sambon jobbat natt och behövde sova nån timme!
Man känner sig så maktlös när en lilla hjärta kräks och snorar och man inte kan säga åt han vad han bör göra för att det ska bli bättre!
Men nu sover han sen några timmar tillbaka och nu på kvällen har han fått behålla det vatten och smoothin han fick i sig, så det värsta är förhoppningsvis över! Bara hoppas jag och Martin klarar oss! Vi som ska på kryssning på torsdag. Förhoppningsvis!
Men vi har knaprat vitpepparkorn idag så vi håller tummarna :-)

Byebye

Sportys

Kategori: Eddie

Idag har jag, Eddie, Theo och Matilda varit till Sportys lekland i Falun och härjat av oss! Var ett tag sen man var och sprang i labyrinter, kröp i tunnlar och åkte rutchkana men shit så skoj det va :-)
Det som gjorde det hela så kul var ju och se hyr mycket Eddie uppskattade att få vara och springa och leka av sig! Lite grann, är han glad är jag glad :-)
Gott fika var det å för man lär ju fylla på med energi emellanåt så man orkar leka :-)
Men på vägen hem var Eddie väldigt hostig och snorig och kvällen hemma har varit likadan så vi får se om det blir nå dagis fler honom i morgon :(

Byebye

Fem myror är fler!

Kategori: Allmänt

Fem myror är fler än fyra elefanter är ett program som just nu är väldigt populärt här hemma :-)
Eddie kan vara helt ointresserad av tvn ( på både gott och ont) me när introt till denna serie drar igång sitter han som ett ljus! Mycket musik, sång och rörelse som tydligen attraherar en liten grabb på 14 månader :-)
För övrigt så har vi varit på en meandi barnträff idag hemma hos Madde och Vilde. Trevligt sällskap och mycket bus för dem små resulterade i en väldigt trött Eddie :-)
Madde bjöd på kanon god mat och jag fick visa Meandi's fantastiska vår kollektion. Och det var flera som kommer få hem vackra kläder att pryds sina barn och dig själva med :-)
Nu en Pilgrims död och sen sängen så vi orkar med morgon dagen!
Nightnight

Träff nr 3

Kategori: Meandi

I morgon kör vi Meandi träff nr 3 på vårsäsongen!
Träff tillsammans med en massa mammor och barn :-) rörigt och härligt!
Nu har även både jag och Eddie fått våra Frejamössor! Om ett liknande mönster men i annan färg kommer in beställer jag en åt karln i huset också :-)