My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Tankspridd =)

Kategori: Allmänt

Ja det kan man ju lungt säga att man är nu för tiden =)
Vill man få tag i mig nu är det nästan lönlöst att skriva via facebook eller smsa för jag glömmer nästan alltid och svar på de =) Så ring istället!
Sitter just nu och kollar på BB. Ska efter det gå och knoppa så man orkar upp till babyrytmiken i morgon. Ska senare på eftermiddagen in till Barnenshus med Matilda på Babykväll. Får se vad det är. Martin blir hemma med Eddie så det blir första gången jag åker på en liten shoppingtur utan lillhjärtat =(

Älskar by the way mitt liv =)

Byebye

Va fan!!!

Kategori: Allmänt

Tänkte jag skulle lägga upp ett inlägg igår från mobilen men det funkar ju typ aldrig så jag kommer nog lägga ner det där. Det går skit bar och skriva och ladda upp bilderna men när man ska publicera inlägget så kan mobilen inte ladda upp bilderna på bloggen!
Skit irriterande. Men skit samma. Kör här istället =)
Fyllde ju år igår. Jey mig =)
27 bast och bara 3 år kvar tills man kommer få ha en aprolig 30 års fest!
Försöker se det utifrån den possitiva synvinkeln för man vill ju egentligen inte bli äldre =)
Fick lite fina blommor, kakburk, pengar, elvis & marilyn porslin och en fin ljuslykta.









Men det finaste fick jag av darling och det bar ett Rock by Sweden halsband =)



Byebye

Födelsedagsfika...

Kategori: Allmänt

Denna dag har varit lite små stressig men bra ändå =)
Vaknade nån gång innan solen gick upp av att Eddie låg i sin säng och pratade =) Gick och tog  upp han och han fick ny blöja. Lade han sedan bervid mig i sängen och gav han lite mat. Morgonmys med andra ord =)
Gick upp tio över åtta och fixade frukost medan lilleman satt i sittern och lekte.
Tänkte att jag skulle gå en liten promenad med honom så att han skulle somna så kunde jag fixa tårta och svabba av golven lite snabbt innan folket kom kl 14:00.
Men ki fick jag!!!
Han sov iof när vi gick, men så fort vi kom hem och jag skulle köra upp vagnen på altanen så slog han upp sin små blå och han vela ej somna om. Så det var bara och gö det bästa av situationen så det blev ingen damsugning =)
Tårtan han jag med iaf...
Folket kom och jag tackar för de fina presenterna =)
Fyller egentligen på tisdag men Martin jobbar eftermiddag då och så så vi tog det idag istället då vi båda är hemma. Eddie sov ju som sagt bara ca 40 min under promenaden. Och han har inte sovit nått spec under eftermiddagen heller =( vet inte riktigt varför men han har väl en midra bra dag bara kanske =)
Får se när han somnar nu ikväll, han borde ju sova som en stock i natt iaf =) men det återstår och se..

Veckan kommer bestå av vattengympa, hårklippning, babysim, babyrytmik och Barnenshus (babykväll). Tisdagar och Fredagar är lediga dagar annars har vi oftast nån liten aktivitet som vi passar =)
Till helgen är darling ledig, och då ska vi väl hitta på nått skoj antar jag =)

Byebye for now =)

Kanon vecka =)

Kategori: Eddie

Måste säga att denna vecka hitills vart kanon =)

Darling har ju vart ledig men börjar i morn förmiddag. Tisdag var det en liten slappdag här hemma bara och i onsdags var det ju dags för babysim igen =) Gjorde ju första dyket förra veckan så det var ju bara och fortsätta träna denna vecka med. Eddie är jätte duktig för att vara så liten. Det märks att han är yngre än de flesta andra i gruppen. Men han har nu börjat intressera sig för det vi gör istället för att se mer frånvarande ut och titta runt på allt annat än det vi gör =) Så det är lite kul.

Likaså på babyrytmiken vi har på torsdagar. Där börjar han bli mer intresserad av musiken och sångerna. han följer mig mer med blickaen när vi gör rörelser och man får en helt annan respons av honom nu jämfört med bara för två veckor sen =)

Det går så fort nu så man nästan blir skraj. Vill att allt ska stanna upp lite så man får tid och mysa lite i varje utvecklingsfas. För nu flyter de ju in i varandra...

Men det är ju så roligt och se att den lilla krabaten som för 3 månader sedan växte i magen nu är en fullt frisk människa som utvecklas och växer som den ska. Så man lär ju göra något rätt =)









Byebye

Sol, sol underbara sol!!!

Kategori: Allmänt

Vaknade av att Eddie låg i sin säng och småjollrade kl 05:41 :-( lite i tidigaste laget! Så det blev en ny blöja och matning i sängen och då somnade vi om ganska snabbt och gick upp igen 09:30 :-) mycket mer behaglig tid!
Gjorde oss sen klara för en promenad med Maja och en fettisdags bulle på Hanssons :-) blev två med hem också fast en med vaniljkräm till Martin då han avskyr mandelmassa :-) men de tar vi efter maten!
Man får äta två just den här dagen :-)
Nu blir det lite slappa i soffan innan det är dags för matlagning. Korvstroganoff och ris står på dagens meny...

Byebye

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2862728/images/2012/pic_190577513.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2862728/images/2012/pic_190577513.jpg" class="image">

Bvc & vaccination

Kategori: Eddie

Idag har vi varit till Bvc och vägt & mätt och fått en första dos vaccinering..
Lillgrabben växer så det knakar =)
Han blir ju 3 månader på onsdag och idag vägde han 7820 gram och var 66 cm lång...
Undrar hur mycket det hinner bli till nästa gång. Han fick ju även sprutor idag lillevännen =( Kinkig blev han och har vart det lite till och från under eftermiddagen så det blev tidig kväller för lilla gobiten ikväll =)
Ska snart knoppa jag med så man orkar med morgondagen...

Natt Natt

Alcatraz

Kategori: Allmänt

Har fått en ny favvoserie!


Tradera

Kategori: Allmänt

Gud vad bra med tradera egentligen!
Finns ju hur mycket bra saker som helst som knappt är andvända över huvud taget =)
Och mycket billigare desutom!!!

Darling ligger och sover efter att ha gjort en 12 timmars natt och jag och Eddie ska precis ta oss ut på en liten promenix här i Berg =)

Och det jag skrev igår om att Eddie sover så bra om nätterna! Skulle inte skrivit det igår för det fick jag äta upp i natt då han vaknade med nerbajsad blöja typ 02:10 och somnade inte om förrän 03:40 typ =)
Men man kan ju hoppas att det var en engångshändelse =)

Byebye

Trevlig fredag =)

Kategori: Allmänt

Lät Martin sova ända till nio i morse =) Hade tid på MVC kl tio så han fick ta Eddie då och sen så skulle han ju ut ohc jobba natt nu ikväll så jag gick upp redan 06:45 när Eddie bestämde sig för och vakna. Men ska som sagt inte gnälla då vi för tillfället får sova hela nätterna =) Får se hur länge det håller i sig eller om vi kommer få nått bakslag snart då lilleman vill börja äta på nätterna igen! De kan ju vara lite oberäknerliga de som liven!

Dagen forsatte med att tvätta undan alla filtar och mjukleksaker och sånt som samlar på sig massa katthår och damm och bebissaliv =)

Tog ner gardinerna i vardagsrummet då de också bara samlar katthår så nu får vi va utan gardiner där har jag bestämt! Får ta och köpa tyg och sy en kappa till fönstren kanske...

Gick en liten promenix med la familla och sen drog jag upp på bruket för och handla..

När jag kom hem var det "skift byte" och Martin drog till jobbet och vi var själva hemma en stund innan syster och mamma kom ner på välkommet besök =) fikade lite snacka massa skit...
Nu blir det gonatt för min del, Eddie har redan sovit sen nio =)

Byebye

Underbara familj!!!

Kategori: Allmänt

Kan inte med ord beskriva vilken tur jag har som har mina killar :-)
Kan inte tänka mig ett liv utan de!

Idag har vi vart på babysim och dykt :-) var lite orolig för hur han skulle vara och om det skulle kännas rätt och dyka med tanke på att han ännu är så liten :-( men det gick jätte bra! Han är så duktig :-)
I morgon är det mys på babyrytmiken igen. En aktivitet som både Eddie och mamma uppskattar mycket :-)

Byebye

Dagen som gått..

Kategori: Allmänt

Japp, då har årets alla hjärtansdag passerat och jag och darling ligger och kikar på TV.
Eddie har aldeles nyss gett upp efter att ha legat och jollrat och pratat i sin säng =) Goungen...
Idag har vi inte gjort så mycket alls. Tog det lungt på förmiddagen, och bestämde med mamma och Krisse att vi skulle gå runt Hammarn. Men när jag hade packat bilen full med vagn och bäbis så startade den jäkeln inte så jag fick ringa Krisse så hon fick komma och hämta oss i stället! Tog några rengöringservetter och damtorkade Audin i stället så man gjorde ju lite nytta när man stod och väntade iaf =)
Sen så handlade jag bakelser och en alla hjärtansdag present till darling på bruket innan vi begav oss hemmåt igen.
Mot kvällningen kom farmor och farför förbi med våran sista pall med pellets och kom in på en kopp kaffe. De saknade Eddie och tyckte det var tomt hemma hos de efter att ha haft han lördag-söndag =)
I morgon är det babysim igen. Dags för första dyket eventuellt. Men det får vi se om det blir något av. beror lite på hur det känns i morgon för känns det inte rätt så får vi vänta till nästa vecka =)

Byebye

Alla Hjärtansdag idag =)

Kategori: Familj

Jao då var dagen här som vi i vanliga fall inte brukar bry oss om!
Men idag tänkte jag iaf att vi skulle unna oss en myskväll här hemma utan några måsten=)
Så då måste väl en annan sätta fart och få bort all skit som man annars brukar störa sig på för annars kommer inte jag kunna slappna av ikväll =)
Tända en barasa sen och bara mysa med god mat och mina favvo killar!
Men nu blir det promenad med mamma och syster =)



Byebye

Återställt =)

Kategori: Familj

Då har vi kirrat första natten utan vår lilla Eddie!
Åkte iväg på eftermiddagen för att lämna honom hos farmor och farfar. Överlämnadet gick bra men det var med en tår i ögat man åkte hem =( Men som tur var så var han på bra humör när man åkte för annars har det nog kännts lite skumt och lämna honom...
Gjorde mig klar hemma och drog iväg med darling för en kväll innehållande trevligt sällskap och Rock ´n Roll i Järbo. Och döm om min förvåning när Matilda studsa in i Järbo =) Trodde man verkligen inte men skoj att hon kom..
Vaknade typ 10:30 idag och fixade lite här hemma innan det var dags och åka och hämta lilleplutt..
Gud vad vi saknade han när vi satt här hemma och åt frukost i morse =(
Trodde inte man skulle känna så! Men bekräftelsen på känslorna för det lilla livet blir bara starkare och starkare.
Älskade lilla pojk!!!

Rock ´n Roll =)

Kategori: Äventyr

Då var dagen här då!
Första dagen som vi ska lämna bort vår lilla skatt till barnvakt. Känns lite småläskigt faktisk =)
Även fast jag vet att han kommer ha det aldeles kanon med sin farmor, farfar och faster. de har ju nästan tjatat om att få ha han =) Men det skär ändå i mammahjärtat över och lämna honom =(
Och mest är det väl mina egna tankar som spökar. I stil med:
- Tänk om han kommer sakna mig och känna sig övergiven av mig?
Men man är ju bara ett telefonsamtal bort om det skulle bli nått så det ska nog gå fint det här =)

Morgondagen kommer nog bli gör skoj bara jag kan slappna av =)
Är som sagt Rock ´n Roll i Järbo i morgon. Los Raggos årliga februari rock som vi alltid åker på!
Banden som kommer lira i år är:



Kommer bli grymt roligt och få komma ut och lyssna på riktig musik så som den ska avnjutas =)

Byebye

Mjölkstockning nr 2 2012 =(

Kategori: Familj

En sån jäkla otur man har då!
Åkte på mjölkstockning nr 2 i måndags. Vaknade på måndag morgon med smärta och tänkte: shit, inte igen!
Men det var bara och börja duscha varmt, massera och amma av bara fasiken =) Och nu har det nästan gett med sig helt. Tack och lov! Mamma kom ner med en havrekudde igår så jag låg med den på bröstet igår och den verkar ha gjort sitt =)
I måndags pallrade jag mig trots smärtan upp på föräldragrupp på MVC. Kul och träffa fler med barn i typ samma ålder. Men även kul och se skillnad på de. För trots att det i våra mått mätt inte är så lång tid så skiljer det ju jätte mycket på barn i den här åldern.
Idag har vi vart på babysim. Det märks att Eddie är yngre än många av de andra barnen då han inte är med riktigt som de andra. Men idag var det lite lättare och få kontakt med han och han skrattade och log när vi blåste bubblor och gick i tunneln =) Och nästa vecka är det dags för första dyket! Om vi känner oss redo vill säga =)
I morgon är det rytmik på förmiddagen och sen lär jag lämna tips och köpa hårfärg. Men sen blir det en lugn eftermiddag hemma på Sågvägen =)

Hej så länge..

Förlossningsberättelse!

Kategori: Eddie

Bättre sent än aldrig men här kommer vår väldigt långa förlossningsberättelse =)

Det hela började med att jag kvällen den 21 November började känna av mindre molande värk i magen och började fundera på om det kanske kunde vara så att det var på G. Men med tanke på att vi hade BF den 22 November så tänkte jag att det måste vara nått annat för vad är oddsen att man skulle få på beräknad dag liksom =)

Vaknade den 22 November av att Martin väckte mig och sa hej då då han skulle åka till jobbet. Somnade därefter om och vaknade ca 07:30 av att det nästa högg till i magen, kändes nästa lite som starka menssmärtor...
Jag tänkte att nu kanske det fasiken är dags och tog fram värktimern på mobilen för att klocka och se då jag tyckte de kom ganska tätt...
De kom då med ca 6 minuters mellanrum och jag tänkte att jag ringer in till förlossningen och hör med de. Hon sa då att jag skulle ta en entimmes dusch, äta nått gott och sen kunde vi få komma in om vi vela.
Rinde Martin och han satte sig i bilen och gasade hem. När han klev innanför dörren så satt jag i köket och försökte äta lite fil och musli men man var ju inte direkt sugen på det när värkarna kom med gämna mellanrum. Mitt i en värk börja det helt plötslig forsa vatten på köksgolvet. En lite halv creapy känsla faktisk =)
Torkar upp det och byter kläder och sen sätter vi oss i bilen och åker in..
Får komma in på ett undersöksrum nån gång runt 11:00-12:00 tiden och de kolla CTG kurvan och konstaterar att vi får stanna då de anser att fostervattnet är lite missfärgat.
Läggs in och värkarna fortsätter. Får lite fruktsoppa då jag inte ätit så bra hemma innan men jag hinner inte dricka den för helt plötsligt så bara vänder sig allt i magen och jag kräks flera gånger. Kan tydligen bli så när barnet ligger i ett visst läge och trycker..
Ca kl 14:00 blir jag undersökt och är du öppen 4 cm. Allt kändes väldigt långt borta då =(
Ungefär kl 14:30-15:00 ber jag om EDA och strax därefter kommer de och lägger den men Martin såg att narkosläkaren såg fundersam ut och när han var klar sa att att det blitt lite fel och skulle jag känna av huvudvärk efter förslossningen skulle det bero på en fellagd EDA men att det inte skulle vara nått farligt.
Tänkte inte mer på det då jag hade fullt upp med annat =)
EDA:n kicka in och jag blev som en helt annan människa enligt Martin då jag kunde prata och vara mer som vanligt igen =) Ca kl 16:00 kom de in och undersökte mig igen och då var jag öppen 10 cm =)
De blev lika chockade som jag över att det gått så fort de senaste timmarna. Han hade inte sjunkit ner tillräckligt så de sa att det kommer ta ett tag till ändå. Fick byta ställningar med jämna mellanrum och det var fasiken inte kul!!!
Men ca 18:00 började jag känna av ett tryck och 18:38 kom en väldigt stor kille ut till världen =)
Han var 55 cm lång och vägde 4980 gram. Eddie fick en väldig hjälp ut då de fick hjälpa till och dra ut han och det resulterade i en liten fraktur på höger nyckelben =(
Moderkakan kom ut 18:53 men efter det började den riktigt jobbiga delen av Eddies födelse!

Helt plötsligt strömmade det in folk i förlossningssalen. En förslossningsläkare, narkosläkare, sjuksköterskor m.m. De lyfte upp Eddie från mitt bröst och gav honom till Martin och sen rullade de iväg mig till en operationssal...
De nämde nått om att jag blödde för mycket och att livmodern inte drog ihop sig innan jag rullades iväg så varken jag eller Martin visste varför jag försvann...
Kändes hemskt att inte  få vara med mina pojkar så som man hade föreställt sig att vara efter förlossningen =(
Väl inne på operation så fick jag bedövning i ryggen men den tog inte, så de fick lov att köra utan bedövning men det var enligt mig inte så farligt då jag precis tryckt ut en 5 kg klump =)
De konstaterade att inga hinnor fanns kvar utan att blödningen berott på att livmodern inte drog ihop sig så som den skulle men att den nu gjort det.
Blev ivägrullad till uppvaket då de ville hålla koll på mig ett tag innan jag fick åka upp till BB...

Kl 01:00 rullades jag in på BB och där inne i ett rum satt Martin och Lilla Eddie =) Gud vad skönt det var och vara tillsammns med de efter att ha vart ifrån de i 6 timmar!
Somnade till slut och vaknade dagen efter och mådde fint tyckte jag. Ända tills jag skulle hissa upp sängen och sätta mig upp...
Svetten sprutade ur pannan och jag blev yr och illamåeende. Blev tvungen och tilkalla personal och hissa ner sängen igen. I ryggläge försvann yrseln och illamåeendet helt och jag kände mig helt pigg igen...
Personalen kom in och jag förklarade vad som hänt och kom då på vad narkosläkaren sagt om den misslagda EDA:n. Att jag kunde uppleva huvudvärk...
De konstaterad av jag drabbats av en postspinal huvudvärk vilket innebär att det punkteras nånting i ryggen som gör att rygmärsvätska läcker ur ryggmärgen och orsakar ett tryck i huvudet när du är i upprätt possition...
Så nu var detdag för en bloodpatch vilket jag trodde skulle fixa mig. Men ack så fel jag hade! Här kommer en snabbgenomgån på mina behandlingar efter förlossning under de tio dygnen vi blev kvar på BB...

Tisdag: Eddie föddes

Onsdag: Jag vaknar med huvudvärk på förmiddagen och på kvällen samma dag genomför den första bloodpatchen nere på intensiven.

Torsdag: Vaknar med samma huvudvärk =( En ny narkosläkare kommer upp och säger att de ska göra en ny boodpatch för det kan ibland behövas två. Åker ner på intesiven igen runt 13:00 och kommer tillbaka till BB ca 14:00. Ska då befinna mig i ryggläge i 2 timmar. När jag sedan med sängens hjälp reser mig upp i sittande läge är huvudvärken borta =)
Jag går på toaletten och de tar bort katetern. Sitter även och fikar och tvättar mig vid sängkanten denna kväll. Somnar med inställningen att jag kommer få åka hem dagen efter.

Fredag: Jag hissar upp sängen och ska kliva ur för att gå på toa och det smäller till i huvudet och huvudvärken kommer tillbaka! De försöker tillkallar neurologer men det kommer inte komma någon sån förrens på måndag..
En medicindoktor tillkallas som bara säger att detta troligen kommer få läka ut av sig självt vilket kan ta 1-2 veckor!!!
Försöker gå på toaletten men kräks varenda gång då jag blir illamåeende. Tog ju bort katetern dagen innan, så nu fick jag vackert gå på toaletten och kräkas varenda gång!

Lördag: Skulle denna dag försöka duscha för första gången! Kände mig lagomjt äcklig och håret befann sig i samma possition även fast jag tog bort snoddarna =)
Mjölken hade även den runnit till denna dag till råga på allt efter ca 2 dagar pumpning med handpump.
Martin lära vara med mig inne när jag duschade. Satt på en pall och han höll i duschmunstycket över huvudet, hade klossar till tuttar kändes det som, svag och emlig och kräktes desutom i duschen! Ingen fräsh brud med andra ord!

Söndag: Låg i sängen hela dagen förutom när jag gick på toa "och kräktes". Martin åkte hem och betala räkningar. De började även ge mig sprutor i magen med blodförtunnande då jag var sängliggandes så jag inte skulle få några proppar.

Måndag: Neurologen kom upp och undersökte mig. Inget fel enligt henne men jag fick en remiss ner till hjärnröntgen. Inge fel på röntgen utan de skulle kontaktade narkosenigen.

Tisdag: Narkosläkaren kom upp och sa att de inte vågade ta beslut om en tredje bloodpatch utan de ville prata med en överläkare först! Men hon jobbade administrativt hemifrån idag så de skulle prata med henne i morgon onsdag:

Onsdag: Överläkaren kom upp och undersökte mig och sa att hon skulle rådfråga med några kollegor i Uppsala och Stockholm som hon trodde hade genomfört en tredje bloodpatch. Om hur hon skulle göra för det hade int genomförts i Gävle..
Efter en stund kom undersköterskan in och sa att jag fått remiss ner till magnetröntgen för att kontatera att det läcker ur ryggen. och mycket riktigt så gjorde det det.
Efter det fick jag återigen komma ner till intensiven och få min tredje bloodpatch. Var då så sönderstucken att de hade svårt och få blod ur min arm som de kunde täta med. Men tills slut så =)

Torsdag: Vaknade denna dag och tog det fruktansvärt sakta när jag skulle försöka resa mig. Men när jag väl satt upp på sängkanten var huvudvärken borta =) Var istället fruktansvärt svag och klen då jag vart sängliggandes i nästan 10 hela dygn. Fikade med Martin  och föröskte röra mig så mycket som möjligt då jag bara ville hem vid det här laget.
Vi konstaterade att Eddie inte kunde ha några av de kläder vi haft med oss, så Martin fick vackert åka till Valbo och handla lite större kläder =) han hade ju vart nakenfis hela tiden där inne och legat med oss i våra sängar =)
Runt fyra på eftermiddagen gick jag mina första steg inne på BB avdelningen och kikade runt lite. Vi tog kort till Webbisar och sen åkte vi äntligen hem =)

Så det var en rejäl pers detta. jag som var inställd på en vårdtid efter förlossningen på ca 12 timmar men det slutade på 240 timmar nästan =)
Men jag känner ingen rädsla för att ev genomgå en till förlossning eller ta en EDA igen för vad är oddsen för att det ska bli lika jävligt igen? Dem oddsen finns nog inte ens =)




Babysim

Kategori: Eddie

Var ju som sagt på babysim idag och här kommer en liten bildbomb därifrån =)






















I morn är det babyrytmik =) Så det kommer väl en liten update efter det också...

Byebye

Slänger in ett till =)

Kategori:

Passar på nu när han sover =)
Beställt en baddräkt och ett par byxor från Ellos rea. Men shit vad baddräkter ser tantiga ut innan man fått på sig de.. Höll på och dö när jag tog ur den ur påsen och höl upp den!½ Tänkte inte ens prova den för det såg så hemskt ut men gjorde det endå och det var ju bra för den såg faktiskt helot ok ut på =)
Byxorna lära dermot bytas då de var för stora =(
Har inte riktigt vant mig vid min nya lite mindre kropp men med lite mer hud om man säger så =)
Satt och vela mellan w36/ll32 och w34/32 men valde i sista stund 36/32 och det skulle jag inte gjort =( Men de är påväg tillbaka och ett par i förhoppningsvis rätt storlek är på väg hem till mig =)





Byebye



Nu går det undan!

Kategori: Eddie

Shit vad snabbt det går för Eddie nu...
Säger som så många andra före mig:
- Vill inte att han ska växa nått mer nu!! Nu kan han stanna upp ett tag så man får tid och njuta och mysa mer under varje utvecklingsfas =)

Nu har han luckats hitta på tummen, och det till mammas stora förtvivlan! Närå =) Men jag har fått berättat för mig att jag själv sög på tummen när jag var lite och hur svårt det var att få mig och sluta! Så vi får se =)
Träningen börjar även ge resultat då han blir mer och mer stark för varje dag som går.. Han ligger med huvudet uppe längre och längre stunder nu när man lägger han på mage, men det är ju ganska trökigt tycker han så han så han blir ganska kinkig efter en stund..
Han har även börjat skratta och prata som bara den nu om man sitter och jollrar med honom. Och det finns ju inget bättre än att få ett leende tillbaka när man pratar med han!!!

Idag blir det babysim för lille man =) Martin ska med och titta idag så det kommer nog bli lite bilder därifrån i morgon eller ikväll...

Ha det så bra idag alla

Byebye