My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Uppdatering =)

Kategori: Äventyr

Halloj =)
Kom på att de har iternet här på campingen så nu kan man surfa lite när man inte är ute och glider eller gör annat skoj!
Vi kom iaf iväg igår och ligger nu på siljancampingen men det har inte varit problemfritt direkt! Kom upp igår kväll och tänmkte att vi checkar in på campingen och fixar iordning så kan vi dra till falun på cruising en vända på kvällen men när vi kom fram var campingen fullsatt! Inte ens en campingplats utan el fanns! Så vi fick en kölapp till plats utan el och blev tillsagda att finna vid receptionen kl 11:00 dagen därpå för att se om tillräckligt många checkat ut så vi fick komma in. Och tills dess fick vi åka till den andra campingen i Rättvik nämligen Enåbadet och där fanns det typ hur mycket plats som helst! Skumt....
Men idag åkta vi tillbaka till våran favvocamping och tur som vi hade så fick vi en elplats till och med =) Och på det ställe vi brukar stå på också!!! Så nu är allt frdi och förjd =)
Vart ute och glidit en sväng idag med Pontiacen och vilket cabväder vi haft då! Och dets ka tydligen fortsätta...

Aja

En liten uppdatering från semestern =) får se om man kanske är lika duktig kommande dagar men det tror jag knappt =) Byebye

Home sweet home =)

Kategori: Äventyr


Japp, då mellanlandar vi en vända för att ta nya tag och rulla upp mot Rättvik en vecka med vagnen =)
Ska bli gött!!! har ju som sagt vart och seglat med syster och Micke i nästan en vecka..
Startade i Västerås förra onsdagen och ländade i Stockholm för lite shopping och grönan fredag-lördag och sen hemförd igen söndag-måndag..
En lite annorlunda tur för att vara jag och Martin men man lär vä passa på för nästa sommar lär man kanske inte kunna ta sig ut med en segelbåt =)
Och nu packar vi för fulla muggar inför CCW. Ska bli gött och komma dit =)
Slappa, äta gott och bara vara. Det är semester det !!!!

Här kommer lite bilder från våran segeltur =)Den sista bilden är bevis på att man efter 6 dagar till sjöss blir ganska sliten =) Och bilden ovanför visar flaggorna i gästhamnen som vajade på helvstång efter det ofattbara som hände i Norge den 22 Juli. Helt sjukt att människor kan bli så hatiska/fanatiska och sjuka att dom är beredda och döda för att få sin vilja/tanke igenom!!!

Aja, får se om det blir nån uppdatering från CCW annar ses vi nån gång nästa vecka =)

Byebye

Segling =)

Kategori: Äventyr

Halloj!

I morn bär det av mot Västerås och segling med älskling, syster och Micke..
Ska bli skönt att äntligen få starta semestern efter en och en halv veckas slit med släp från ämnessidan =( Men nu har man gjort sig förtjänt av en liten semester iaf =)
Ska segla från Västerås via Strängnäs och sen vidare mot Stockholm och strosa där i någon dag! En annorlunda resa för att vara jag och Martin men det ska bli kul och prova på nått nytt =)
Har bunkrat upp med åksjuketabletter så man inte behöver ligga och kräkas hela resan =) Och sen så hoppas vi på bra väder!!!
När vi sedan kommer hem så blir det till och packa upp, tvätta och packa i igen för att efter någon dag hemma dra vidare mot Rättvik och Classic Car Week.. Mycket planerat nu men man får väl passa på nu för man vet ju inte hur nösta sommar kommer se ut ;-)
Så ha det så gött alla så ses vi när vi mellanlandar i Hofors om ca 5 dagar =)

Byebye

Power Meet 2011

Kategori: ÄventyrÄlsklingen på väg till Västerås =)Skönheten som gick ner detta år! Dodgen fick stanna hemma =(Mys i förtältet första kvällen för oss som startade lite lungt =) Strax därpå kom fyllesvinen hem!Perfekt cabväder på torsdagen =På marknadsområdetBrudarna som gled pontiac till marknaden!Lång kö när vi skulle tillbaka till campingen, tog väl ca 1 timme att åka nån km =)Grabbarna på kvällturen till bankomaten..Denna bil fats i svart skulle man ha haft =) Nån gång i framtiden så kanske!Eftermiddagshäng på campingen!

Lite bilder från ett av årets stora träffar som man ser fram emot varje år =)

Svårt att bestämma mig =)

Kategori: Allmänt

Halloj =)

Verkar ha sjukt svårt att bestämma mig för vart jag ska blogga någon stans! Men samtidigt jävlas bara bloggen med mig hela tiden så jag lackar lätt ur och lägger ner men nu känner jag verkligen att det är på blogg.se jag vill vara så nu ska det väl förhoppningsvis bli bra =)
Det har ju hänt en hel del i mitt liv den senaste tiden =) Och det är då bara roliga saker vi snackar om!!!
Jag har fått tillbaka mitt fasta jobb på Ovako =) Eller ja fast och fast, det heter ju tillsvidare nu!
Jag och älsklingen ska få tillökning =) Den 22 November är det beräknat till och ska bli kanon roligt!!!
Semerstern närmare sig med stormsteg och nu har jag förhoppningsvis bara två dagar kvar. Sen sitter vi på syster och Mickes segelbåt ute på mälarn och guppar på väg mot Stockholm =)
Men det får räcka för idag! Ska hålla i detta nu så jag kommer kunna gå tillbaka och se på den här kommande tiden med glädje =) och kunna läsa om det i framtiden för den här kommande tiden kommer bli något utöver det vanliga =)

Byebye =)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt