My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Mys Helg!

Kategori: Allmänt

Då har ännu en måndag passerat och veckan jobbigaste arbetsdag är snart till ända!
Ikväll blir det i vanlig ordning minisim och vattengympa för mig och Eddie innan man får slå ner röven i soffan och slappa lite =)
I helgen har vi varit till leklandet i Gävle och öst lite:
 
 
 
 
 
Vi har även provsmakat säsongens första Semla =) Och fy så god den var!
 
 
Byebye
 
 

Look what I found =)

Kategori: Eddie

 
Tror ni jag kommer shoppa lite från Laila Bagges barnklädes kollektion!
 
 
 
Byebye

Drömmer mig bort!

Kategori: Allmänt

Sitter och drömmer mig bort till varmare breddgrader!
Ja nu har man gått runt och gnällt på att vintern aldrig kommer! Och när den väl gör det kommer den med råge också! kallt till förbannelse, knappt så bilen ville starta i morse när man skulle bege sig till jobbet =)
Men solen skiner och barnen får åka lite bob och pulka så man får vara glad för deras skull ändå!
 
I helgen har Martin suttit och kollat runt efter utlandsresor. Vi är bra sugna på och boka en men ekonmin tillåter inte det egentligen just nu! Har ju en övervåningn som skulle behöva blir färdig! Men man kan ju inte lägga hela livet åt sidan bara för ett hus! eller?!
 
Man måste ju ha något att se fram emot och längta till också annars blir man ju knäpp! 
 
Julen städade vi också bort i helgen. Martin tog han om granen och jag tog resten =) Tråkigt att all mysbelysning nu är borta men samtidigt skönt och få lite ljusare tider igen..
 
Byebye
 
 
 

Fortfarande? =)

Kategori: Allmänt

Kul och se att det fortfarande är några tappra själar som kikar in här trots mina ur usla uppdateringa =)
har ju inte hänt så mycket här sen Eddies 2 års kalas i November. Men det har sina förklaringar!
 
Har haft en sjukt atressig tid innan jul både hemma och på jobbet! Som gjort att mycket blivit lagt åt sidan. Har haft fullt upp med säsongsavslutiningen av Meandi, Ullareds resa, planering inför jul, bök på jobbet m.m.
 
Så den här långa och sköna ledigheten vi fick över jul var extremt välbehövlig! Även om jag var tvungen och gå ut och jobba den 23:e! 
 
Har bara varit hemma och haft det bra över helgerna =) Julafton tillbringades hemma hos oss med alla nära och kära. Annandagen var det släktfika med Halvars hemma hos faster Maggan. 
Nyårsafton tillbringades hemma hos kusin Anna med familj. Jag och Eddies åkte dit och åt god trerätters, sköt fyrverkerier och spelade spel. På nyårsdagen fick vi vara med deras julgransplundirng då julgranen deras givit upp för året =) Det var så att säga en hel del barr överallt!
Martin tillbringade sin nyårsafton med Los Raggos i Järbo!
 
Nu är man då åter tillbaka på jobbet och allt börjar falla tillbaka på plats vad gäller rutiner och gamla vanor igen. Vilket på sätt och vis är skönt då man lätt blir förslappad och tappar allt vad så väl dygnsrytm och matvanor heter.
 
Ska försöka få till en liten bildbomd som kan sammanfatta mitt 2013! Ser fram emot ett 2014 som förhoppningsvis ska innehålla mycket mer roligheter än vad 2013 gjorde =)
 
Byebye