My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Sabato Open Air

Kategori: Allmänt

Idag rullar vi mot Falun för en helgs festivalande =)
Kommer bli så grymt kul!!! Ses på söndag.
 
 
 
Byebye

Meandi´s höst kollektion släpps!

Kategori: Meandi

Idag släpps Meandi´s nya kollektion. Höst/Vinter 2014
Och det finns så  mycket snyggt till både barn och vuxen =) Se bara här:
 
 
 
 
Byebye
 

Höst beställning till Eddie!

Kategori: Eddie

Mycket fint finns det i butikerna nu inför hösten. Men eftersom jag själv är säljare åt världen bästa klädföretag Meandi så blir det ju liksom dåligt med shopping åt Eddie i vanliga klädbutiker.
Jackor, overaller och fleece finns ju inte hos Meandi så det måste man ju handla i butik. Så i går fick jag hem en beställning från HM. Och detta kommer få pryda vår lilla pojk i höst:
 
 
 
 
 

KAOS!

Kategori: Tankar & Åsikter

Denna dag kommer nog bli ganska stressig om jag känner mig själv rätt!
Allt ska hinna bli färdigt inför morgondagens avfärd mot Falun och Sabaton open air! Allt ska packas, husvganen städas och fixas, Eddies packing ska packas. Och helst vill man ju åka hemifrån med ett relativt välstädat hem också så man inte kommer hem till en svinstia efter en helgs festivalande..
 
Samtigt som jag känner en viss stress vill jag ju också passa på att mysa lite med junior också nu när vi åker bort i några dagar. 
Tänk på alla dem som åker bort på jobbresor, konferenser och liknanade i sitt arbete hela tiden. Hur pallar dem det? Är det nått man lär sig leva med eller känner vi alla olika inför dessa utmaningar? Bara en liten tanke som ploppat upp i mitt huvud nu när jag själv sitter här med lite övergivelse ångest eller vad man ska kalla det =)
Jag menar: 
- Vissa är ju ifrån sina barn hela veckor när dem arbetar. Kommer hem över helgen och sen åker dem igen. Hur pallar dem det? Nu ska vi åka iväg i fyra dagar och jag känner mig som en dålig morsa! Vi som bara brukar lämna bort honom en natt i vanliga fall när vi har barnvakt. 
Det är väl samhällets hets som gör att jag känner så iof. Det finns ju nån bild av super föräldern som alltid är hemma med sina barn, hjälper dem med minsta lilla svårighet och ser till att det inte finns några som helst hinder i deras väg till att utvecklas till fullfjärdrade vuxna människor (curling förälder). Och i den bilden av super mamma ingår ju inte att jag ibland ska kunna åka och göra sånt som jag tycker om! Man ska ju lägga sina intressen åt sidan när man blir föräldrer och bara vara mamma! 
Men JAG då? Vart ska jag ta vägen när man axlar mammarollen? Ska JAG bara vara instängd i 18 år och få komma ut när junior vuxit upp? Vad händer med mig som person då? Nä, det tror jag inte på. 
Jag har faktiskt tänkt försökt fixa båda! Både bibehålla mina intressen, kompisar (som btw inte har barn) och livsstil och vara den roligaste, gladaste super mamman i världen. Tror man lär kominera dessa för att både må bra och vara en bra förälder!
Det är pussligt och ibland trixit, me fullt genomförbart anser jag!
 
Shit vilekt långt inlägg det blev nu men samtigts könt och skriva av sig lite tankar som snurrar i huvudet.
 
Byebye
 
 
 

Osar tomt!

Kategori: Allmänt

Mitten på Augusti är en riktigt tung tid ekonomiskt! Semestern har satt sina spår kan man ju lugnt säga =)
Tur då att jag i år åkte på en skatte revision som resulterade i att jag fick vänta på min återbäring till nu i Augusti. Så dessa tusenlappar togs emot med öppna armar. Behövs ju lite extra cash nu när vi i veckan ska till Falun på rockfestival och senare i augusti till Turkiet på en härlig semester. 
Måste bara visa lite av mina snygga fynd jag gjorde här när skatte pengarna trillade in på kontot =)
 
Så himla snygg! Lindex 299:-
 
Även denna fick följa med hem till Junior =) Påminner lite om Meandi tycker jag. Dock inte samma kvalité!
 
Föll även för trenden och köpte mig en byxdress =) Men det är säkerligen inget jag kommer ångra för den var hur skön som helst!
 
 
Byebye
 
 
 
 
 
 
 

New nails!

Kategori: Allmänt

Var till bästa Tina igår och fick nya naglar :) synd att jag snart provat så mycket att det börjar bli svårt att komma på nått nytt! Tycker ju om när det händer något :) 
Skulle mig aldrig klara av att ha enbart frankt tex :( Semestern 2014

Kategori: Äventyr

Då har vi avverkat semestern 2014! och jag lär då säga att det kanske vart den bästa =) 
Inte ett skit inplanerat utan vi har haft våra tre veckor att göra vad vi velat på! Badat när vi vill, åka till djurpark när vi vill, ätit vad vi vill och när vi vill och bara badat =)
Här kommer ett litet axplock av alla bilder som blivit knäppta under vår underbara semater =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, vi ska ju inte klaga =)
 
Nu laddar jag och några kompisar inför Rockstad Falun nästa vecka och sen jobbar vi två veckor innan vi drar till utlandet en vecka =)
 
Byebye