My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

PompDeLux

Kategori: Allmänt

Igår var jag och spana in konkurenten pompdelux, och deras sortiment på barnkläder!
Mycket fint som man skulle kunna tänka sig att köpa men som sagt så lär man ju bromsa någonstans när det gäller klädinköp! Men en ursnygg kofta och ett par chinos i baggie modell fick det bli..
Ska bli roligt och se hur dem står sig när det gäller kvalité och så då jag nästan bara handlar av mig själv (Meandi) annars =)
Gillar ju det lite mer lediga mjukiskläderna till Eddie så han kan leka och härja obehindrat! 
PDL kändes mer som kalas opch fin kläder. Inget man slänger på barnen när dem ska till dagis eller så. Visst, det fanns sådana plagg också men dem likande dem man kunde handla på HM. (farfars tröjor, tajts, linnen, piké tröjor osv). 
Men helt klart jätte fina kläder! 
 
 
 

Nu vet du vad du ska göra på Lördag!

Kategori: Rock ´n Roll

 
Kom och ös!
 
 

Min Önskelista!

Kategori: Eddie

Hejsan!
Eddie som gästbloggar idag!
Jag fyller snart 2 år och börjar tröttna på mina tråkiga leksaker och vill numer vara med och hjälpa mamma och pappa med matlagning, damsugning, skruvning av bilar och sånt. Leka utomhus är också jätte roligt! Så kommer här en lite önskelista från mig :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visst, det kanske är dumt och lägga upp bilder så här (tiggit) men i stället för att alla ska hålla på och fråga vad han behöver eller vill ha så finns det nu här :) Kläder är dock inget aktuellt då han har så det både räcker och blir över! Om det inte är nått udda och coolt då så klart =) (mamman)
 
Byebye