My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Eddie 22/11-2011

Kategori: Allmänt

Ett väldigt sent inlägg men ligger ju fortfarande kvar i Gävle på BB så har inte haft nån ork att skriva :-(
Men den 22 November kl 18:38 kom vår lilla skatt till oss :-)
Han var 55 cm lång och vägde 4970 gram. En liten bjässe med andra ord!
Allt är bra med Eddie och Martin och med mig försöker de bota huvudvärken jag ådrog mig i samband med Eda bedövningen under förlossningen. Har ett ständigt tryck i huvudet så fort jag sätter eller ställer mig upp! Så har vart sängliggandes sen den 22:à :-(
Men ska förhoppningsvis rullad iväg på ett tredje försök att försöka laga läckan i ryggen snart så man får åka hem nån gång!
Aja, en lite uppdatering från sjukhuset iaf :-)
Hörs mer när vi kommit hem..

BF idag 22/11 och vem vet, det kanske blir så =)

Kategori: Graviditet

WHO KNOWS!!!!

1 dag kvar :-)

Kategori: Allmänt

21 nov idag och det innebär att det är 1 dag kvar till bf. Får se om benen väljer och komma då eller om vi får vänta ett tag till. Spännande nu!
Slänger med en bild på mina tjockisföttet :-)

Nojjigt värre!

Kategori: Graviditet

Känns som att man nojjar om allt just nu!
Är detta ett teckan på att det är dags? Sparkar den mindre än normalt? Ska det vara si eller så? Ja hjärnan går på högvarv hela dagarna! Så det är så himla skönt och veta att man får sova så länge man vill på mornarna =)
Älsk har ju haft långhelg och har hunnit sätta gips och spackal hela hallen. Så nu ska bara tapeterna upp!
Måste lära mig att det tar längre tid än jag tror med allt... Bättre att det blir riktigt gjort som älsk säger än att det blir taffligt gjort och man måste göra om det om nått år igen!
Men allt är förberett för att hallen ska bli kalr iaf så det är bara till och inreda så fort limmet torkat typ =)
Ska satrax krypa ner i sängen och knoppa för denna dag har riktigt tagit musten ur mig...

God natt

Byebye

3 days left =)

Kategori: Graviditet

Det tar sig =)
Visst ska man inte räkna med att knodden väljer och kika fram då men det är ju ändå skönt och ha ett riktmärke och ett slutdatum på när denna oviga/otympliga kropp kan tänkas försvinna =)
Har suttit och tänkt på det här med att många säger sig sakna att vara gravid när magen väl försvinner. Just nu förstår jag dick inte riktigt deras resonemang då jag nu bara vill bli av med kulan som hindrar mer än lindrar eller vad man ska säga =) Men n'r förlossningen väl är över kanske en annan känner exakt likadant. Det vet man ju inte =)
Var ute på vift hela dagen igår och inhandlade allt som är kvar på rusten. Gipsskivor, elsaker, borrmaskin och annat sånt där roligt skit som vi brudar bara älskar att gå och kika efter i affärer =)
Men nu har vi allt hemma iaf och gipsningen börjar ta sig ute i hallen. Synd bara att darling för tillfället ligger med migrän och inte kunnat göra nått än idag. En annnan har iaf gjort ett ryck med alla dörr/tak och golvlister som ska få sig en omgång vitt =)
Får se om vi kommer hinna klart eller ej  =)

Byebye

5 days left =)

Kategori: Allmänt

Nedräkningen pågår för fullt och idag är det 5 dagara kvar till BF. Längtar mer och mer till lillskrutt väljer kika fram=) Ikväll blir det hämtmat för att fira den stora renoveringeshelgens början. Älsklingen fick ju helg tidigt då han jobbade över i onsdags så vi kommer ha lite tid och få upp gips och tapeter nu när vi äntligen fått golvet =)
Känns dumt och säga att vi ska tapetsera när en annan inte kan göra så mycket egentligen. Men man får väl sköta markservicen och greja så allt annat håller sig i chack och inte förfaller i all rusthets!
Vill ju komma hem till ett fräsht hem med bebben sen =)
Har för övrigt inte haft några känningar alls på att bebben skulle kunna vara på G snart. Han/hon har det väl så bra därinne så det kan nog ta ett tag till känns det som!
Böda camping på tv nu och shit vilka sköningar de lyckas hitta på jämt =) Och så får man ju se lite fina jänkare och lyssna på lite Meduza när de väljer och besöka raggargänget också så då känner man sig ju riktigt som hemma!
Längtar tills man får ta med bebben på cruising första gången nästa sommar =)

Byebye

Bigfoot!!!

Kategori: Graviditet

Kan lova att jag känner mig som Bigfoot numera! Alla skor sitter åt som bara den. Till och med foppatofflorna börjar bli trånga och tränga ner fötterna i, och då är det fan illa =)
Inte för att man vill springa med foppatofflor ute nu men här hemma går det ju bra =)

Var till MVC idag och allt såg så bra ut så =) Är i v.39+1 idag och enl Maggan så är det en ganska stor bebbe i magen =) Har följt den övre streckade linjen på kurvan alla mätningar och med tanke på hur tungt det är nu så måste det vara en bjässe därinne =)
Blodtryck och hjärtljud såg också bra ut. Fick en tid den sista Nov iutifall man skulle gå över tiden. Bara till och hålla tummarna att det inte blir så utan att han/hon kommer den närmaste tiden =)

Älsklingen är ledig på fredag och då blir det till och dra igång med tapetseringen i hallen för i morgon får vi vårt golv! Äntligen!!! Håller på och målar alla hallmöbler svarta och det kommer bli så himla snyggt när allt är klart!

Byebye

BF 22/11 men när på riktigt?

Kategori: Graviditet

Vi har ju som sagt BF den 22/11-2011 men när den riktiga dagen blir står ju fortfarande skrivet i stjärnorna =)
Så för att göra det lite mer spännande så skriver jag ur gissningarna så här långt så får vi se om nån mer tillkommer och vem som i slutändan får rätt =)


BF 22/11-2011

  • 24/11-2011   Matilda
  • 25/11-2011     Elin H
  • 26/11/2011    Marie E
  • 27/11-2011     Tomas
  • 28/11-2011     Pappa
  • 29/11-2011      Sofie
  • 30/11-2011    Gabbe
  • 3/12-2011     Maria S
Ja vi får se hur, när och var det hela slutar men det är sjukt spännande nu iaf =)

Byebye

Går in i sista veckan nu =)

Kategori: Graviditet

Var ju som jag skrev tidigare idag in till Valbo och uträttade lite sista minuten ärenden idag. Köpte bla ett skötbord så nu står allt klart inne i bdrummet till bebbens ankomst =)
Bytte tröjan jag köpt i för lite storlek till två amningtröjor, var till Siba och kollade upp USB kontakten till min kamera som glappat och om det skulle vara möjligt och byta operatör på mob då jag ej har så bra täckning här hemma.. Det skulle gå men det blir ju lite böekigt så jag lär va säker på att den ev nya opertören har täckning här och det verkar ju ingen kunna ge garanti för så an kanske ska låta skiten vara...
Snickaren hade by the way varit här idag och lagt igen golvet! Hurra!!!!!!
inte en dag för tidigt om man säger så. Får se vad mattläggaren säger bara för det som är jnu är inte det som blev sagt från början men jag antar att de prata med varandraom hur allt ska göras eftersom det är de som är proffs på det hela! Men jag kommer iaf ring till Folksam och klaga på att det tat sån jävla tid! Får se om de kompenserar eller något....Skötbordet i badrummet på plats =)

Slänger in två magbilder från v. 38+0

Går ju in i v. 40 i morgon då det bara är 1 vecka kvar till BF =) Så det får komma lite nya bilder i veckan =)

Byebye

Valbo

Kategori: Allmänt

Ska strax dra in till Valbo med mamma strax. Var ett tag sen vi hitta på nått sånt så det ska bli skoj =)
Ska försöka byta en tröja och kolla på skötbord. Men först ska vi kolla upp om snickarna planerat komma idag eller om man lär riva ifrpn riktigt och tvinga hit de i morgon bitti!!!
Ses senare med en spännande update =)

Byebye

Nu börjar det ta sig!

Kategori: Allmänt

Ja nu börjar det äntligen ta sig här hemma!
Vi har i stort sett gjort klart allt vi ska inför bebbens ankomst. Det enda som återstår är ju snickarens och mattläggarns arbete. Känns som att man aldrig kommer anlita folk som ska göra jobb hemma hos en om man inte fått bra rekomendationer!
Trodde ju iof att Folksam hade bra folk till sina uppdrag men se så fel man kunde ha! De har skjutit och skjutit på vårt golv i över en månad nu så kommer de inte i morgon kommer de minnsan få höra!!!
Vill ju liksom gärna ha ett golv i hallen när man kommer hem med bebben...

Och full fart är det då i magen kan jag lova =) Lite halv creapy nu när det är lite lite plats där inne för allt känns liksom. Är typ konstant kissnödig men när man väl går på toa så kommer inget =) Men det hör väl till det också tippar jag. Får se när lillen får för sig att komma. Inte de kommande dagarna men så fort vi är klara hemma kan du få anlända kära du =)

Byebye

11-11-11

Kategori: Allmänt

Idag hade du gjärna fått komma lilla bäbis =)
Var ju liksom ett datum idag som inte dyker upp så ofta och hade du valt att göra entre idag så hade det faktiskt vart lite häftigt. Men vad är oddsen för att du skulle välja och komma 11 dagar innan BF. Inte så värst stora =)
Älsklingen har blivit sjuk igen han med =( Har smittat han med min dunder hosta skulle jag tippa! Tycker synd om honom men hoppas att det kommer lösa sig till bebben väljer komma...
Har vart en myskväll här på Sågvägen iaf =) Röjde och tvätta fönster på eftermiddagen och sen så beställde vi pizza och mös på kvällen...
Men nu ska jag nog väcka darling som liggger och sover på soffan och förflytta oss in sovrummet för att verkligen göra kväller =)

God natt

Dagen som gått..

Kategori: Allmänt

Idag känns det som man hunnit med lite grann iaf =)
Mamma kom förbi i morse och hade med sig Hansons macka, vilket var väldigt trevligt. Sen så har jag rensat på altanen, burit undan dynor, sopat, små plockat och planterat lökar som jag köptepå Coop igår för halva priset. Lite sent och plantera lökar men man kan ju göra ett försök iaf och se om det blir nått till våren =)
Fixa till det sista med byggnadsnämden också så vi kan få startbeskedet för att fixa spikkassetten nån gång. Och sen så har jag vart hem till Marie på en kaffe och klippt henne, hon blev nöjd så man kan ju inte vara helt värdelös på och klippa iaf =)
Sitter nu och kikar på lyxfällan och ska snart ta tag i BB väskan igen. Fick lite lätt panik idag när jag insåg att det är den 11-11-11 i morgon och det var ett datum som vi pratat om att det hade vart kul om vi fått barn på i början av graviditeten...
Så jag ska försöka packa färdigt den ikväll tänkte jag så man inte behöver bry sig om den nått mer!!!

Byebye

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Nu har min sömn äntligen börjat ordna till sig! Dvs, jag sover utan att vakna av hostattacker om nätterna. Numera vaknar jag bara av att jag behöver springa på toa och det är ju tusen gånger bättre då man slipper ha ont i magen och revbenen pga hostan!
Snickaren skulle för övrigt ha kommit idag, men icke sa nicke!
Fick ett samtal att firman löra riva uppe i Ockelbo idag och att han kanske skulle komma i morgon eller i blrjan av nästa vecka. Men han sa även att mattläggarn planerat in våran hall till onsdag nästa vecka och då SKA våran hall vara klar sa han! Så vi får lita på det då...
Skulle vilja ha en fet jävla rabatt av Folksam med tanke på att detta lilla skade jobb tagit 1 1/2 - 2 månader...
Men men....
Nog för stunden, nu kaffe och lite röj igen =)

Byebye

Trötter nu!

Kategori: Allmänt

Nu blir det till och gå och sussa så man orkar upp till snickaren i morgon. För nu ska äntligen golvet fixas! Hade ju mattläggarn här i går så nu har vi beställt matta och så också och det kommer bli så snyggt så när det blir färdigt =)
Bara och hoppas på att det hinner bli klart innan lillen kommer!
Donar och grejar så gott man orkar/kan om dagarna men det går inte fort inte =)

Passar även på och gratta Emma och Tobias som fick en liten gosse idag =) (snart våran tur)

Byebye

2 veckor kvar nu =)

Kategori: Graviditet

Tiden bara springer iväg nu och med tanke på den tankt jag numera har kommer jag aldrig hinna få allt klart här hemma som jag vill =( men då lär det väl få vara så då!
Just nu är det tungt och jobbigt och jag har fätt börja känna på det där som kallas sömnprblem i slutet av graviditeten. Vaknar typ hundra gånger per natt och lär kiss och när jag ändå är uppe så tar vi och får några hostattacker också! Halsbrännan gör sig ständigt påmind och svårigheterna med att äta finns de också. Inte för att jag inte vill äta men jag blir helt enkelt mätt på ingeting =)
Håller på och få koll på min nya iphone än så jag vet inte hur man vrider bilde roch så än men det lär väl ta sig det med =) Har vart lite strul med den och nu så tjåkar täckningen hela tiden så jag lär väl ringa till tele2 i morgon och se  vad som är fel. För jag har väl inte köpt en iphone och sen ska 3G inte funka... Känns ju lite halvt värdelöst då!

Men nu  blir det kväller så hörs vi i morgon =)

Byebye

Älskar mitt liv!

Kategori: Allmänt

Även fast det mest är en massa gnäll och klag nu för tiden vad gäller hosta, vätskande knän och fötter och otymplighet så älskar jag ändå mitt liv och allt som hör till det!
Sitter för tillfället i soffan och kikar runt i vardagsrummet och jag känner mig skit glad över att det är här jag bor! Jag känner mig även glad trots att rusten inte riktigt kommer hinna bli fixad så som jag ville innan bebben anländer. Men tid kommer ju som sagt var finnas sen också!
Har iaf boat lite i sovrummet idag. Fått in klädbyrån och spjälsängen på plats! Nu återstår bara lite småfix så är det klart och det känns så himla bra =)
I morgon bitti kommer ju Wiiks Rör och fixar avluftningsröret åt oss också så om vi har tur så kommer vi ha ett golv denna eller nästa vecka! Så det blir till och kliva upp med darling när han drar till jobbet..
Sen kanske det blir en tur till Gävle med syster också om de hinner klart med röret. Hon ska in och fixa ögonbrynen på nått ställe så jag tänkte att jag kan hänga med och fördriva lite tid =)

Detta är lite av det jag fick med mig hem igår när jag och syster var till Borlänge =)


Fick som sagt var med en del godsaker hem. Trosorna ovanför är från kappahl och typ det skönaste som någonsin tillverkats! Jeans till bebben, ljuslyktor från Rusta som kommer bli kanon fina i jul. Och så en skyddfilm till mob som för övrigt ännu inte har kommit igång. Får ringa de i morgon och se till så de drar igång abonemanget!

Aja, byebye for today =)

Dåligt!

Kategori: Allmänt

Jag vet att det vart dåligt med updatering hittills i helgen men det har sina anledningar =)
Igår fick jag för en gångs skulle sova hyffsat länge utan host och kiss attacker vilket gjorde att jag låg efter med allt när jag väl vaknade! Sen blev det full rulle när darling kom hem fixade bilar, hälsa på pappsen osv..
Och idag så gick jag upp, hör och häpna! 05:45..
En lördag dessutom, men det var bara för och skjutsa älsk till Eckerö bussen för sen fick jag åka hem och fortsätta sova ända tills syster singde och väckte mig inför vår Borlänge resa som vart planerad hela veckan =)
Fick med mig en hel del roligheter hem men jag orkar inte visa nu så vi får tat i morn lr nått istället =)

God Natt för idag så ses vi i morn...

Byebye

En dag fylld av ärenden...

Kategori: Allmänt

Har tagit tag i en del idag och det känns faktiskt jäkligt bra =)
Började med och se så mitt nya bankkort funka som det ska genom och ta ut pengar och tanka i Storvik. Sen bar det av mot Valbo och Distriktsveterinärena för inhandling av lite käk till missarna så det klara sig framöver =) Sen sprang jag lite i köpis och kika men hittade som vanligt inget där. Lite ljus och kuddar på IKEA vart det dock och sen ett ensam besök på driven hos donken! Men gott vare =)
Och så blev det ett litet impulsköp i form av en ny mob. Fick bli en Iphone 4 =) Får se vad det är för något då =)Sen så fick jag hem mitt första par nya glasöhon igår och så här blev resultatet =)Och så en liten bild på magen kan vi väl också slänga in =) 19 dagar kvar nu!Byebye

Röjning & Bullbak idag =)

Kategori: Allmänt

Ja idag har jagt tänkt börja röja undan en massa skit som man bara flyttat runt här hemma nu när rust och bebbis grejer tar upp mest med plats =)
Försöka ställa iordning allt lite smått hade jag också tänkt mig hinna med. Packa lite väskor inför ett kommande Gävle besök är väl också dags att börja med snart misstänker jag =)
Och så tänkte jag försöka hinna baka lite de här kommande dagarna också. Bullar, sockerkaka och Matildas goda kladdkaka som gick utmrökt och göra om till mindre mockarutor...
Igår var jag och syster till Hasses och fikade innan jag drog till HC. Blev en club sandwish för min del och jag som aldrig smakat den tidigare rekomenderar den starkt!Tänkte även lägga upp två jackor jag tänker sälja då mina hund och skogsvandringsdagar är över för ett tag framöver.. Villnån köpa eller kika på de är det bara och slänga in en komentar:


400:-    XL                       150:-     L

Eller båda för 500:-  ( Nypris ca 1500:- för båda)

Nu blir det till och börja röja lite och vid 14:30 är det dags för MVC. Får se vad som hänt tills idag då =)

Byebye

Denna dag gick den å =)

Kategori: Graviditet

Ja då sitter man ännu en kväll här framför TV:n och ska försöka göra en resumé av dagen..
Gick upp i morse och ringde 1177 det första jag gjorde för natten var hemsk! Vaknade minst en gång i timmen hela natten.. Grinade mig till sömns några gånger på grund av den hemska smärtan jag har när jag hostar!
1177 satte upp mig på telefonkö till HC då de ansåg att jag behövde gå dit och kolla upp det igen. Fick tid till lab och sen till läkare och fick reda på att det troligen är muskelbristningar eller träningsverk som gjorde att jag har så ont när jag hostar. Fick Mollipect utskrivet iaf, men än så länge har det inte gett nå resultat iaf. Hostar lika som innan och har lika ont! Får se hur natten blir =(

För övrigt så är det idag exakt 3 veckor kvar tills bebben är beräknad =) bara hoppas att hostan ger med sig snart så man slipper dras med nått sånt under förlossningen..
För övrigt så är det ganska skönt och va hemma nu också. Dels för att jag inte hade klarat av och jobba med denna hosta+gravididtet men sen för att vara hemma och vila upp sig för nu när man tillåter sig själv slappna av så märker man hur mycket vila kroppen vill ha. Kan sova i nästan 8-10 timmar (ej sammanhänhande dock =) ) per natt och ändå vara i behov av att knoppa en sväng på eftermiddagen. Men det tillåter jag mig att göra också =)

Men nu ska jag återgå till darling och TV:n...

Byebye