My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Marknad och tivoli

Kategori: Allmänt

Igår blev det en tur med favorit killen, hans farmor och kompisen Album till Ockelbo och den årliga sommar marknaden. Inte för att det kändes som så mycket sommar med långkalsonger och stickad tröja :) 
Lite karusell åkning, mat och shopping blev det iaf! Och vi hade två nöjda grabbar med oss hem!
Dem sov sen hos farmor Anna båda två sp jag och Martin passade på att mysa lite hemma framför tvn! Skönt och få sova ut riktigt nu på morgonen också :) 
Nu ska vi kicka igång dagen med lite hårfärgning och städa innan junior kommer hem :) 

Och regnet ja det bara öser ner =(

Kategori: Allmänt

Ja, så kan man ju lätt beskriva den sensate tidens väder här i vårt underbara sommar Sverige!
Och kommande hleg ska väl inte bli så mycket bättre vad jag förstått =(
Får hoppas att nästa vecka blir någorlunda bätter då när vi packar in oss i husvagnen och rullar dem årliga 12 milen ner till Västerås för årets upplaga av Power Meet!
 
 

Hello!

Kategori: Äventyr

Nu känner jag äntligen en riktigt stark inspiration till bloggen igen! Tidigare har det ju mest blivit korta inlägg då vi varit ute på nått speciellt eller nått speciellt hänt. Men nu känner jag faktiskt för första gången på länge att det ska bli roligt och skriva kontirnuerligt!
 
Sommaren har börjar rulla igång och med den alla våra sommriga aktiviteter. 
 
Power Meet 3-6/7
 
 
Ett besök på Furuvik får det bli!
 
 
Och i Augusti far vi hela vägen till Falun på lite festival =)
 
 
Kommer även få hit finska släkten på besök i sommar och det kommer bli riktigt skoj! Ska dra med dem på cruising i Falun och lite rock n roll då!
En resa till Turkiet är ju också bokad till första veckan i spetember och dets ka bli så skönt och få komma iväg och sola, bada och bara koppla av! En riktigt familje semester med vattenland, all inclusive och fem stjärnigt hotell =)
 
 
Byebye