My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

5 days left =)

Kategori: Allmänt

Nedräkningen pågår för fullt och idag är det 5 dagara kvar till BF. Längtar mer och mer till lillskrutt väljer kika fram=) Ikväll blir det hämtmat för att fira den stora renoveringeshelgens början. Älsklingen fick ju helg tidigt då han jobbade över i onsdags så vi kommer ha lite tid och få upp gips och tapeter nu när vi äntligen fått golvet =)
Känns dumt och säga att vi ska tapetsera när en annan inte kan göra så mycket egentligen. Men man får väl sköta markservicen och greja så allt annat håller sig i chack och inte förfaller i all rusthets!
Vill ju komma hem till ett fräsht hem med bebben sen =)
Har för övrigt inte haft några känningar alls på att bebben skulle kunna vara på G snart. Han/hon har det väl så bra därinne så det kan nog ta ett tag till känns det som!
Böda camping på tv nu och shit vilka sköningar de lyckas hitta på jämt =) Och så får man ju se lite fina jänkare och lyssna på lite Meduza när de väljer och besöka raggargänget också så då känner man sig ju riktigt som hemma!
Längtar tills man får ta med bebben på cruising första gången nästa sommar =)

Byebye

Kommentarer

 • Anders säger:

  Halloj,  tänkte bara tipsa om vår bloggtävling som vi anordnar borta på Seatfinders resblogg:  Seatfinders barntävling:

  Skriv om bästa resmålet med barnen och vinn ett presentkort på Toys R Us.  Klicka på länken i artikeln för att komma till själva tävlingen.  Med vänliga hälsningar,  Anders


Kommentera inlägget här: