My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Minispa

Kategori: Allmänt

Sitter just nu med färg i hår och ögonbryn och en skön ansiktsmask =)
Lär passa på när grabbarna sover så man kan ta han om sig själv lite! Ostört! =) Måste ju bli fin till helgen då det är Bessmerfest och vi ska ha barnvakt!
Rockfire ska spela i Vivaz öltält på lördagen så då lär man ju passa på och gå ut när det för en gångs skull spelas bra musik =)
I morgon blir det nog en tur till Hofors och kika lite i stånden och så och sen ett besök hos pappa och diskutera takbyggnation. Lär ju åka upp och kika karnevaltåg på lördagen också då det är tillbaka..
Men nu tänker jag återgå till mitt spaande =)

Byebye

Ut på äventyr!

Kategori: Äventyr

Idag fick vi kliva upp i god tid! Inget morgonmys idag inte, utan full rulle från kl 7 i morse då allt skulle göras iordning för vår lilla dagsutflyckt till Hemlingby i Gävle. Vi var några från babyrytmiken som bestämt oss för och åka med. Jag och Eddie, Matilda och Theo, Camilla och Oscar och Emma, Milla och Millas storasyster Nova.
Bussen avgick från kyrkan kl 09:30. Och fy säger bara! Tänke er själva att kånka med bilbarnstol, skötväska, matsäck och vagn till och in i en buss! Och sedan ta i och ur detta X antal gånger igen när man skulle i och ur på olika ställen. Men nu vet man ju att det är gonomförbart =)

Väl framme gick vi en liten promenad och sedan parkerade vi våra vagnar vid ett bord och satt och åt och fika =)
Våra små uppskattade ju kanske inte utflyckten lika mycket som många av de äldre barnen som var med. Men de fick ju lite nya intryck och så kan det ju vara skönt för oss mammaor och komma ut och se lite annat =)

Vi åkte efter det till Boulongerskogen så barnen fick leka av sig lite. Inte våra dock som satt och sov och lekte i vagnarna medan vi mammor tog en kopp kaffe till =)

Lite bilder från dagen =)









Byebye

Har fasicken inte tid! =)

Kategori: Allmänt

Känns så iaf =)
Har fullt upp om dagarna nu mer så när kvällen väl kommer så är man så slut att man inte orkar blogga eller gö nått annat för den delen heller =)
Igår kom mamma ner på besök. Firade lite morsdag då det inte blev av i söndags. Sen packade jag in mig själv och Eddie i bilen och åkte till Sandviken för och handla lite mat. Kylen gapade tomt så det behövdes verkligen =)
Idag har vi haft babydate här hemma och det var som vanligt lika mysigt!
Gjorde ett försök och baka den berömda hallon och marräng tårtan! Carina Halfvars brukar alltid göra den när nån nära till henne fyller år eller nån annan släkting lämnat en beställning på den. Och den är ju så jäkla god!
Så var tvungen och prova =)
Den smakade ju bra iaf men till nästa gång ska några småsjusteringar göras så blir den nog ännu godare! Glömde ta kort men det är så här den ska se ut när den är perfekt:



Har även beställt en ny bilstol till Eddie nu! Den här blev det:





Det här är nått  jag inte skulle tacka nej till om de en vacker dag stod utanför dörren =)
Behöver den för att gömma undan alla filmer nu när junior börjar få fart i gåstolen. Snart ligger väl alla filmer på golvet när de står helt öppet i en bokhylla =(



Byebye

SOL = Dålig Update

Kategori: Allmänt

Så är det!
Denna helg har vart helt underbar! Och det ska vi tacka det underbara vädret för =)
Lördagen gick helt i motorns tecken då vi var till Storvik på folkrace och sen till Sandviekn på cruising. Eddie gjorde premiär i Pontiacen också. Martin satt i ett bälte så bilbarnstolen ska kunna sättas fast. Så nu kan hela familjen åka!
Kusin min gjorde sin första start i folkrace i lördags. Gick dock inte så bra då motorn pajja, men han tog sig runt i debutantklassen iaf =)

Här kommer vår helg i bilder =)











Har massa mer kort men orkar bara lägga upp de på Eddie nu =)

Ni får en mer ingående updaterung i morgon!

Byebye

När alla andra mår bra mår en annan skit!!!

Kategori: Allmänt

Ungefär så känns det nu!
Alla pratar om hur skönt det ska bli och sätta sig i solen, gå ut och gå, poa i trädgården m.m.
Visst, jag kan göra allt det jag också utan och avlida men det är liksom inte riktigt lika roligt när man snorar som om man vore tok förkyld mitt i vintern!
Lär fasiken prova köpa Livostin idag och se om det hjälper något. Har typ förbrukat 2 toarullar med papper sen i måndags. För det är näsan som spökar för mig!

Igår hade vi avslutning på babysimmet. Och som valigt så tyckte Eddie att det var jätte skoj och få komma och plaska =)
Vi fick lite nyttig info inför sommaren om vi skulle vilja bada med barnen. Och det är helt ok att bada i sjöar och så (inte för att det kanske är en sån bra idé ändå) men bra och veta iaf!
Inte dyka med barnen som vi gjort i hallen eftersom sjön är mycket mörkare och barnen brukar ju ha en tendens och öppna ögonen i vattnet och då kan de bli rädda!

Darling åkte på kurs till Södertälje igår så jag och Eddie är själva hemma fram tills i morgon kväll! Konstigt är det, men det är ju bara en dag till så vi får väl hålla ut =)
Idag ska vi åka till Hedemora och hälsa på min moster en vända. Jag syrran och mamma drar iväg strax. Och i morgon ska jag, Eddie och Jonna åka till Valbo en vända.
Ska handla kattmat till missarna och ett lekgolv till Eddie....

Eddie sover just nu en vända, får se om han vaknar av sig själv eller om man lär väcka honom om en stund när vi ska åka. Han sover ju så mycket och så bra nu för tiden så mamman hinner med lite mer saker nu =)
Får passa på och mysa när han är vaken!!!

Byebye

Tisdags aktivitet = Babydate =)

Kategori: Allmänt

Japp då har Tisdagen passerat och vi har haft Babydate =) Rytmik bebisarna och deras mammor. Och som alltid så var det lika trevligt och träffas!
Denna gång var vi hemma hos Emma och Milla och fick se hur de bodde och nästa vecka ska vi träffas här hos oss i Torsåker. Lär passa på innan de börjar riva hela övervåningen =)
Så här mysigt har bebisrna haft det idag.



Dock saknas Theo på detta kort då han vid detta tillfälle fick mat =)

Och första färgen har man lyckats få på sig idag också! Lite röd på axlarna vilket gillas då jag i vanliga fall inte brukar få färg förrän på Power Meet =)
Men nu ska man väl kanske lyckas få till en bra grund innan man åker dit!!!

Byebye

Grattis Eddie!

Kategori: Eddie

För idag blir våran lilla prins 6 månader. Och det på samma dag som prinsessan Estelle döps =)
Tiden har gått så himla fort och Eddie bara växer och växer.
Var till BVC igår och fick mig nästan en chock. Killen väger nu 10380 gram och var 72 cm lång!!!
Inte konstigt att det börjar bli tung och böra runt på honom nu då =) Men man får väl vara glad åt att han börjar uppskatta och sitta och leka själv, springa runt i gåstolen och hoppa i hoppgungan så man inte behöver drabbas av ryggskott eller liknande =)
Igår blev det även enpromenad runt lillgödsken på 8 km. Riktigt lagom promenad en dag då solen sken som bara den! Så härligt och vara ute då =) Tvättade även av bilen innan Martin kom hem och böt om och åkte tillbaka till Hofors och skruvade ihop Pontiacen som de bytt växellåda i. Så nu kan vi förhoppningsvis ta oss till Sandviken på cruising på lördag. Eddies premiär cruising, om vi hinner få i bälte i den då vill säga =)
Martin ska ju på kurs i Södertälje nu onsdag - fredag så då blir man gräsänkling =( Men vi har nog sett till så det blir fullt upp ändå de dagarna!

Nu ska vi strax göra oss klara för babydate hemma hos Milla och Emma =)

Byebye

Bumbo

Kategori: Eddie

Mysmorgon!



Då regnet står som spön i backen denna morgon blir vi nog inne större delen av dagen om det inte spricker upp och backen torkar upp!
Känns så tråkigt och gå när det är böltt och fuktigt överallt =)
Eddie fick låna sin kompis Theos bumbo igår när vi var upp på fika. Han älskar och sitta i den då han kan vara med på sian vilkor =)
Klockan 10:30 idag har vi tid på BVC och sen måste jag hämta ut Martins kostym som jag lämnat in på kemtvätt till bröllopet den 9:e Juni. Får se om vädret ändrat sig så vi kanske kan ta en promenad runt lillgödsken med mamma och syster efter det. Jonna ska ev komma på besök i eftermiddag...

Byebye for now =)

Sicken jävla allergi i år då!

Kategori: Allmänt

Shit asså!
Har under föera år inte känt av min pollen allrgi så speciellt mycket men i år braka det loss av bara f*n!
Har i ca två veckor vart snorig och jäklig till och från om dagarna men mestadels på morgon och kvällen. Tar allergi tabletterna Tavegyl då jag fortfarande ammar. Hjälper väl till viss del men inte så mycket som man vill. (vill helst vara symptomfri) men man kan ju inte få allt =)
Men idag kände jag av det i ögonen också =( SUCK......
Det som gör det hela ännu trökiga är ju att björkpollen snart är över men då kommer ju gräset igång och blomma så man har väl ett tag kvar på eländet innan det blåst över =(

Idag har vi hittills hunnit plantera om lite blommor som jag har i köket. Ska strax ta tag i fönsterputs också tänkte jag för det har jag dragit på i flera veckor nu!

Byebye

Blandad kompott idag =)

Kategori: Allmänt

Gud vilken underbar helg det har vart så här långt! Och ännu en dag återstår =)
Den kommer dock tillbringas på hemmaplan då vi har lite som ska göras här i morgon. Bland annat plantera om mina plantor som förkultiveras här inne då jag ännu är lite för feg för att sätta ut de. Darling ska fixa med Pontiacen så vi förhoppningsvis kan ta oss till nån träff eller cruising nösta helg. Är ju raggarrally i Borlänge och cruising i Sandviken då...
Eddie har även fått en gunga som han fick provgunga idag =) Vilket han tyckte var mycket skoj!!!
Av minen att dömma iaf =)



Nitro



Hector alias Kotten



Inte varje dag man lyckas få med alla tre på kort men idag låg jag rätt vinkel för det =)




Nitro igen



Och Hector



Och här har vi två trötta grabbar efter en tur in på Barnenshus och ICA Maxi i Hemlingby och sen en fika på ICA.
Barnen fick sova och mammorna tog sig en kaffe till i solen =)



Byebye

Second cousins =)

Kategori: Allmänt

Japp idag har vi haft Eddies tremänningar på besök =)
Vid tio i förmiddags kom Anna, Ludwig och Oliver på besök. Kul och se att Ludwig, som var här när jag gick och väntade Eddie fortfarande kommer ihåg allt han gillade i vårt hus =)
Det första han gjorde när han kom in var att springa till kyslskåpet och ta ner kylskåpsmagneterna som föreställer figurer frå Bilar filmen =) Oliver däremot hade aldrig varit här så han var lite försiktigare i början men när även han blivit varm i kläderna så var det full rulle här hemma ända tills de åkte hem! Eddie somnade så fort de åkte och sov sen i nästan två timmar ute i vagnen =)









Har även vart hem till Anna och Mats på en fika idag =)

I morgon blir det en tur in till Barnenshus med Matilda och Theo =) Får se om man hittar nå skoj!

Byebye

Inte mycket och komma med!

Kategori: Allmänt

Ne, den här dagen har varit ganska innehållslös måste jag säga. Har kanske inte haft så värst lite och göra men det är typ samma saker vi gör alla andra dagar =)
Alltså inget utöver det vanliga som är värt att nämna här!
I morgon kommer vi iaf få kusin Anna och hennes små terrorister (hon själv som benämde de så) på besök! Kommer nog bli en förmiddag men mycket innehåll och säkerligen en och annan bild som man kan ta och lägga upp här sen =)
Det är så roligt att tremänningarna ses och Ludwig och Oliver är så duktiga med sin lilla tremänning =) Så försiktiga och fina med lilla Eddie...
Sen så är ju darling ledig hela helgen nu också så nu blir nog hela gräsmattan klippt vilken dag som helst =) Bara en liten bit kvar nu!

Byebye

Babydate

Kategori: Allmänt

Japp idag var det så dags igen!
Att ha en sån där mysig dag med babyrytmik kompisarna och deras mammor =)
Åter igen träffades vi hemma hos Camilla och Oscar, och som vanligt hade vi supermysigt. Tiden går ju så himla fort när ma har skoj ckså och vips så hade 3 1/2 timme gått =)
Bjöds på goda äppelpajer då både Camilla och Matilda bakat. Och så kaffe i massor givetvis =)
Nästa vecka blir det träff hemma hos Emma och Milla. Ska bli spännande och se hur de har det hemma. Kul om vi får till en träff varje vecka och kan träffas hemma hos varandra och bjuda varandra på fika...

Väl hemma kom mamma ner och så gick vi en promenad till Torsåker och handlade blomjord då mamma hade med sig skott hem hit som lära planteras om.
En kaffe på altanen blev det också =) och strax efter det kom Krisse ner och hälsade på också!
Och vad upptäckte vi då!?
Jo, Eddie som hela dagen suttit och lekt med tungan hade börjat få sin första tand =)
När man väl lyckades öppna hans lilla mun så man kunde se något så skymtades en liten ljus rådnad i vänstra hörnet nertill och så kände man att det var lite vasst. Lilla killen som börjar bli stor =)





Tvillingarna Theo & Oscar =)



Eddie känner efter sin nya tand =)

Byebye

Ruggit & Mysigt

Kategori: Allmänt

Nån som beställt ett oväder idag verkade det som när man tittade ut genom fönstreti morse!
Inge sugen på promenad var vi iaf! Tog ta tag i lite städning istället. Halv två idag hade vi föräldragrupp på BVC och sen var vi till banken till 16 och prata lån inför sommarens husbygge. Vilket vart bevlijat och klart så nu är det bara och sätta igång =) Sen vart det vattengympa mot kvällningen.
Så det vart ännu en dag men fullspäckat schema =)
Så Eddie fick två barnvakter idag. Först passade pappa han en vända när vi var till banken. Och sen kom Anna och Mats hit och hade honom här hemma när jag var på vattengympan och Martin på skytte. Och han skötte sig exemplariskt den lilla gofisen =)
Han bli ibland tokledsen när han upptäcker att det är nån annan än mamma och pappa som håller i han. Men det har som sagt var gått bra idag =)

I morgon är det mys då vi har babydate hos Camilla och Oscar =)
Alltid lika trevligt och träffa alla bebbar och deras mammor! Så himla kul och träffas och umgås =) Och vara ett gäng mammor med barn och förhoppningsvis kommer kunna umgås längre fram och följa våra barns framsteg och utveckling...

Byebye


The Ring & Dark Shadows

Kategori: Allmänt

Måste börja med och säga att jag är sjukt nöjd över mig själv idag då jag hittat på vägen som går mellan Berg och Wall över åkrarna här i Torsåker =) Har funderat på om det finns en väg där sen vi flyttade hit. Har gjort ett försök tidigare i vintras att hitta en väg en tyckte det såg ut som en återvändsgränd. Man vill ju liksom inte in och gå på folks gårdar. Idag upptäckte jag dock att om jag fortsatt 20 meter till så hade jag sett att väge böjde sig och fortsatte! Aja, nu vet jag hur jag ska gå iaf =) En lagom promenad att gå med Eddie på 4 1/2 km...

Väl hemma planetarde jag lite och så hjälpte jag darling lite.
Förra vintern glömde Martin källardörren öppen en natt vilket ledde till att pumpen till den egna brunnen gick sönder då allt frös =( i har nu köpt en ny pump men det funkade inte ändå.
Visade sig att vi lära ner i brunnen och dra upp ett rör som går ner i vattnet för där nere satt en backventil som pumpade upp vattnet.
Och så här fick vi göra för att få upp röret =)

Då vi inte hade en stege som var lång nog fick vi backa dit audin och andvända en stropp som vi drog fast stegen i och sänkte ner =)



Jag skulle personligen aldrig krypa ner i det här hålet! Och rubriken grundar sig lite på detta och nästa kort. Ni som sett The Ring förstår vad jag menar =)



Så här såg det ut när han var där nere. Blir lite klaustrofobisk bara av och se bilden =)



Så här fint var röret när vi fick upp det så det är inte bara backventilen som behöver bytas =)



När vi bökat färdigt med detta så jag det bara och gå in och hoppa in i duschen och göra sig klar för en helkväll i Gävle med Jonna. Mat på restaurangen Helt Enkelt och bion Dark Shadows stod på schemat och det hör ju inte till vanligheterna att man åker iväg på sånt nu för tiden =)
Och jag måste ju säga att både kocken och Tim Burton gjort bra jobb. För maten smakade kanon och filmen var kanon bra! Som vanligt när Tim Burton gör nått iof =)



Jag åt vitlök och jalapenomarinerd oxfilé med pommes och bea =)



Och så blev det en marängsviss till efterrätt =)

Lördag

Kategori: Allmänt

Sitter nu med en kopp kaffe i soffan och taggar ner efter en dag då det vart full rulle konstant!
Eddie slog upp sina blå 06:30 och sen dess har det i stort sett vart full fart =)
Var in till Gävle och besikta Clion och den gick igeon med blanka papper! Stannade till på Blomsterlandet och handlade lite smått och gott till trädgården. En rabarber buske, en Hortensia, några perenner och massa jord.
Väl hemma blev det mat och sen ut för att sätta de icke så värst gröna fingrarna i jorden och försöka få ordning. Men då kom mamma förbi på besök så det blev en promenad på 6 km istället =) Och sen lite kaffe på det.
Men fick i Hortensian och sen satte jag lite frön som ska förkultiveras inne innan man kan sätta ut de. Är väl som vanligt lite sent ute när det gäller och sätta saker. Men, men =)

Grabbarna här hemma sover båda två sen en stund tillbaka så då passar mammam i huset på att ha TV:n för sig själv en stund =) Allt är klart inför morgondagens bestyr så nu kan man lungt koppla av =)

Byebye

New in!

Kategori:

Fick ett mess från Ellos igår om och få valfri vara till 40 % rabatt, även märkesvaror!
Gick ut på näte och kika direkt och klickade då hem dessa för 420:- istället för 699:- =) gillas!


Då jag hoppas på bra väder i morgon blir det trädgårdfix och fönstertvätt hela dagen!
Fick ju hem alla frön vi beställt i veckan men vädret har ju inte direkt tillåtit utomhus aktiviteter så vi får ta det i morgon. Och alla våra fönster behöver få sig en omgång. Iaf de i vardagsrummet som inte fått en putsning sen höesten 2010 =( Var lite otymplig för att putsa fönster 2 m upp på ytterväggen i höstas =)
Ska även försöka hinna klämma in en promenad med mamma också =)

Byebye

R.I.P my friends!

Kategori:

Ja då var det dags för mina gamla älsklingar och få lämna in =(
Mina Converse som vart med på raggen de senaste tre åren får nu ge upp och ge plats åt ett par nya =)
Och de slits en hel del då de andvänds flitigt under sommarmånaderna!





Har även beställt ett par låga vita via Ellos då jag fick ett erbjudande om 40% på valfri vara =)

Byebye

Alvedon Hunden!

Kategori: Tankar & Åsikter

Kommer ni ihåg Alvedon reklamen då det satt en lite hund under en stor hund och det ösregnade?
Den stora hunden ser ju så himla go och snäll ut =)
Satt och kikade på alla möjliga hundraser på nätet nu ikväll och så dök den upp. Och efter att ha läst en hel del om den så är det kanske en hund som jag skulle kunna tänka mig och ha =)

Kuvasz

Grupp 1 Vall-, boskaps- och herdehundar

Historik

Kuvasz är en urgammal herdehundsras som härstammar från den ungerska Pustan där den användes för att vakta boskapshjordarna från björn, varg och tjuvar. Den blev internationellt godkänd som ras 1963 och några år senare kom de första importerna till Sverige. I takt med samhällets utveckling har rasen fått nya vaktande uppgifter men fungerar i dag främst som gårds- och sällskapshund. Kuvasz har genom åren haft starka band till människorna i dess omedelbara närhet och trivs bäst om den får bo tillsammans med sin familj.

Användningsområde

Kuvasz kan användas för att vakta får, hästar och andra djur om den får vänja sig vid detta från början. Men i första hand används rasen som sällskapshund där den har möjlighet att vakta sitt revir. Den har hög smärttröskel och fungerar oftast bra med barn och andra djur. Den är ingen brukshund då den snabbt tröttnar på upprepande övningar, även om de är väldigt lättlärda. Den används med fördel till att spåra, dra pulka eller vagn och bära klövjeväska. Den lämpar sig väl som utställningshund under förutsättning att den är miljötränad.

Hälsa

Kuvasz anses vara en frisk ras som sällan behöver uppsöka veterinär. Höftledsdysplasi (HD) förekommer. PRA (ögonsjukdom) har varit ett stort problem inom rasen men då vi nu har möjlighet att DNA-testa våra avelsdjur för PRA-prcd föds i dagsläget inga valpar som kan utveckla sjukdomen.

 

 

 

 

Byebye

Blommor & trädgårdsfix!

Kategori: Hem

Har idag inhandla diverse blommor och frön som snart ska få varsinna platser i trädgården när frosten försvunnit för den här gången =)
Dessa vackra pelargoner hittade jag på ICA idag =) 20:- styck tyckte jag va helt ok!



Sen så blev det en hel del frön från froer.se också =)
Bla dessa:









Det kommer bli så bra när det är planterat och klart och man börjar se de första knopparna komma upp ur marken =)

Dagen har annars flytit på som vanligt! Gick upp vid sju och hade lite morgonmys med Eddie. Packade sen in oss i bilen och åkte upp på Hofors och gick runt Hammardammen med mamma och syster.
Tog en lunch på Grillköket och var in en snabbis på Apoteket och köpte fästingmedel till katterna då vi upptäckt några på Hector =( äckliga djur!
De hade ett alternativ till Frontline Vet som jag kan tycka är ganska dyrt. Och nu hade de ett medel som var ca 50 kr billigare än Frontline =) Blir till och köpa det i fortsättningen om det har samma effekt...
Lämnade in Martins kostym hos Blommor och Rum som har kemtvätt också. Visste inte det men bra att det finns i Hofors också =) Iaf eftersom det suttit en skumbanan i rumpan på hans kostymbyxor sen förra nyårafton =)
220:- kostade det och det kan det väl vara värt!
Nu mot kvällningen passade vi på och grilla en sväng då det ska bli piss väder i flera dagar nu!
Och så var jag ut och SPRANG!!! Gisses säger jag bara =) Var ju hundra år sen kändes det som men jag lyckades springa 2 km... Jävligt stolt över mig själv =)

Byebye

Vilken underbar dag!

Kategori: Allmänt

För den har mestadels spenderats utomhus i finvädret =)
Dagen började som vanligt med att Eddie vaknade vi sex tiden för att få sig lite mat och sen somna om brevid mamma och pappa i sängen =) och den här morgonen fick vi sovmorgon till nio! Men jag fick ligga och dra mig en timme till =) Behövs ibland då man oftast är upp tidigare i veckorna!
Efter frukost bagev vi oss ut på en liten promenad hela familjen och efter det strosade vi runt i trädgården och spånade lite i hur vi skulle kunna göra för och få en fin men lätthanterlig trädgård.
Har ju mycket yta och jobba med men det är ändå svårt när man vill men inte riktigt har de gröna fingrar man skulle vilja och ett öga för hur det skulle kunna se ut...
Men vi började iaf rensa runt oasen som jag kallar det =) Tänkte jag skulle sätta lite olika blommor runt om och sen ev flytta en pionbuske och sätta i mitten...
Men det återstår och se. Kul nu när man har före bilder så kan man jämföra sen när det är klart =)

Så här se det ut nu iaf:



Krukorna är borttagna och utställda på andra ställen på gården och i de hade jag tänkt plantera pelargoner som kan får växa sig jätte stora =) Och sen så har vi rensat bort allt ogräs och skit som legat där allt för länge =)



Gofisen ute i trädgården idag =)



Det är inte bara Eddie som tycker om kyckling med rotsaker inte =)

Byebye

Terra Nova

Kategori: Allmänt

Darling fixa finmiddag idag =)



Och nu sitter vi och kikar på första avsnittet av Terra Nova. En serie vi tänkte ge ett försök =)



Det är framtid och hela världen står på gränsen till en miljökollaps. Men av en slump hittar forskare ett sätt att ta sig tillbaka i tiden, närmare bestämt 85 miljoner år tillbaka. (då dinosaurierna levde)
Projektet heter Terra Nova och går ut på att starta en ny civilisation och börja om på nytt...

Och efter första avsnittet så måste jag säga att det är en helt ok serie! Helt klart sevärd =)

Nu ska jag ut och ta kort på jätte månen och sen krypa ner i sängen....

Nattinatti

Helgen!

Kategori: Eddie

Sitter här framför datorn med en kopp kaffe och känner mig inte motiverad till så speciellt mycket idag!
Eddie har precis somnat så nu kan man ta det lite lungt en stund =) Han hade jötte bra sovrutiner för nån månad sen då han sove en lång sväng en gång om dagen (ca 2-3 timmar) men nu sover han bara kortare stunder ca 3-4 gånger om dagen. Typ 20-45 minuter varje gång. Så man får ju inte så mycket tid till och poa och dona hemma nå mer, men det är ju ganska skönt och kunna lägga undan den biten också och bara vara med bäbis också =)

Igår gjorde vi inte alls mycket jag och Eddie.
Vi var hemma och myste hela dagen, och tog en sväng upp till Hofors och handlade på eftermiddagen. Till kvällen hade jag och darling fredagsmys när Eddie somnat och vi käka tacogratäng! Mums.......
Såg även färdigt de sista avsnitten av Game of Thrones =( Så nu får vi vänta tills nästa kommer.
Har kikat lite nya serier som vi tänkt att vis ka ge ett försök så jag återkommer om de faller oss i smaken eller ej =)

Idag blir det kanske en sväng och hälsa på pappa och sen ska Martin hjälpa mamma sin och slå ner nå stolpar i hagen då hon hade haft hästar på vift idag =)
Sen blir det väl soffhäng i kväll så som alla andra kvällar kan jag tippa!
But I like!!!







Byebye

Skönhetsbubblan!

Kategori: Tankar & Åsikter




Satt och sappade igår och blev så sjukt less när jag sappade förbi svt och slog en kik på skönhetsbubblan!
Vilka idioter det finns alltså!
Nån kirurg som sitter i TV och säger att kvinnor som mår dåligt över hur de ser ut pga av att de fött barn tex. Givetvis inte ska skämmas över att vilja gå till en klinik och få hjälp med hängbröst eller överflödig hud på magen och liknande!
Vad då inte skämmas för och gå till en klinik? *morrrrr*
Hon ska väl för det första inte behöva göra nått åt sin kropp över huvud taget! Oavsett om man fött barn eller inte! Vilket sjukt jävla samhälle vi lever i egentligen!
Jag har inga fördommar mot de som har gjort eller funderar på och göra ingrepp på sin kropp. Men jag anser att man måste försöka göra något åt samhälle så man inte ska behöva känna att man mpste göra nått åt sin kropp!
Oavsett om du är ung och tycker att du har för små bröst eller äldre och tycker du har mycket rynkor så ska man inte behöva göra något åt det!
Man ska kunna duga som är är! Men i dagens samhälle räcker det inte med att vara en bra människa som lever ett bra liv! Man lär se ut på ett visst sätt, bete sig på ett visst sätt och så ska man helst tycka på ett visst sätt för att bli omtyckt och accepterad!

Men fuck det säger jag!!!

Kirurger och andra som förespråkar skönhetsopretaioner som något possitivt då man kan fixa sin kropp om man är missnöjd är ju helt fel ute!
Och nu pratar jag inte om skönhetsopertioner där man lasrar ögon, sätter in bröstinplantat efter att ha drabbats av bröstcancer, bröstoperationer pga smärta i rygg eller hudtransplatation pga brandskadad ja sånt som hjälper människor komma tillbaka till ett normalt liv igen utan all sån plastik som utförs på kroppar pga samhällsnormerna!!!


Lära bara skriva av mig då jag blir så sjukt less på detta!!!

Sicket väder!

Kategori: Allmänt

Ja, det var ju inte detta väder man hade hoppats på till denna helg!



Men man får väl göra det bästa av situationen och hålla sig inomhus och mysa i helgen då =)
Vi brukar ju åka till Rättvik på marknad varje gång men får se om vi kanske skippar det i helgen nu när det blev så pissigt väder!
Lär väl åka och handla idag också men det drar vi ut på ett tag till!

Sicken under Valborg =)

Kategori: Allmänt

Ja som ni märkt har det vart lite dåligt med update här under helgen och det är ju givetvis pga att vi haft fullt upp =)
Hel söndagen gick åt till och städa och röja här hemma! Plus lite trädgårdfix som jag skrev om i förra inlägget.
I måndags dvs Valborg så hade vi folk här hemma på en grillkväll, som vi alltid brukar ha på sista april! Kul att det efterfrågas och uppskattas =)
Men allt eftersom klockan tickade på drog de flesta ner till Sala och cruisade och jag och Eddie blev kvar hemma då han sov sen några timmar tillbaka. Anna stannade hemma med mig och vi satt och snackade en bra stund in på natten =) Om precis allt och ingenting!
På tisdagen fick Eddie för sig och vakna 05:15 =( suck....
Men jag lyfte bara över han till våran säng och så somnade vi om nån timme till!
Och vilket väder vi hade igår då! Vi åkte upp på Hofors och gic k en långprmenad med syrran och Hera... Ytterdörren stod på vid gavel hela dagen då det var lika varmt inne som ute =) Vilket uppskattas väldigt av våra tre fyrbenta här hemma! Och av myggen så klart!
Har fått 7 myggbett och alla kom under måndagskvällen då dörren också stod på vidgavel hela kvällen. Så nu blir det till och häng upp myggdrapperiet och förtsöka hålla dörren stängd när det nalkas kväller! Lär nog dra in till Ikea och köpa ett myggnät till Eddies säng och nån barnstol till som man kan ha hos de man brukar besöka med gämna mellanrum...
Väl hemma igen hade darling piggnat på sig och tagit sig ur säng så jag fick vila en liten stund =) Kvällen avslutades med en kyckling rulle a la Gästis och några avsnitt Game of Thornes =)

Här har ni helgen i bilder =)















Byebye