My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Kortfattat kan man beskriva dem senaste dagarna så!
Känna som man inte suttit still mer en 30 min om dagen under dem senaste dagarna! Börjar nu märka att det blir mer och göra på den lediga dagarna nu när man jobbar halvtid!
 
I torsdags hade vi babydate hemma hos Camilla och Oscar på fm, sen bar det av hemmåt igen för att klippa syster och sen packa in oss i bilen igen för avfärd upp till hofors igen och gratulera Eddies tremänning Ludwig som fyllde fyra =)
I Fredags var Martin sjuk så han var hemma från jobbet men jag och Eddie åkte med mamma och Krisse till Högbo på hund utställning, Krisse skulle ställa ut Hera. Mycket hundar och regnit väder!
 
Karln i huset blev ju som sagt var krasslig i fredags så det var lite osäkert om vi skulle komma iväg till Järbo igår på Rock ´n Roll men han hade piggnat på sig hyffsat i Lördags så vi for till Falun ocg kikade i DAK marknaden och sen hem och fixa till sig lite för avfärd upp till Therese och Calle för lite förfest innan bilarna rullade iväg mot Järbo!
Vi blev ett skapligt gäng från Hofors som åkte iväg och som alltid var det apkul på Los Raggos fester =)
 
Mamma kom ju hem till oss och var barnvakt åt Eddie. Hon sov här så vi riggade upp resesängen i vardagsrummet och så sov mamma på en madrass på golvet där. Sjukt smidigt blev det hela då. Och det hade gått jätte bra =) Så nu vet man ju att man kan lösa det på detta sätt också =)
 
Men denna dag har gått i lugnets tecken! Det enda ansträngande jag gjort idag var att ta bilen till Hofors och gå en liten promenad med mamma på Hofors i solskenet =)
 
Eddies första shoppingtur i en kundvagn =)
 
 
Varför ska man ta upp mycket plats för =)
 
 
Krisse och Hera i högbo
 
 
Byebye

Kommentarer


Kommentera inlägget här: