My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Samma rutiner men olika tider!

Kategori: Eddie

Ja Eddie har fått in bra sovrutiner numera. Han vaknar och vill ha en flaska, sen är han vaken en liten stund och somnar om och sover 1-1 1/2 timme igen.
Nästa gång han vaknar är det dags för lite mat och sen brukar han hålla igång 2-3 timmar innan det är dags för middagsluren på ca 2 timmar.
Sen är detdags för lite mat igen och så är han igång i ca 2-3 timmar igen innan det är dags för efetrmiddagsluren som varar allt mellan 1-2 timmmar.
Sen brukar han hålla igång till ca åtta på kvällen innan det är dags för och sova för natten =)
Man ska ju inte klaga över och ha fått ett barn som sover och äter så bra som han gör! Vi har liksom aldrig haft några problem med varken maten eller sovningen. (peppar peppar)
Han har ju sovit i egen säng i stort sett hela tiden och sovit hela nätter frånd et han var 1 1/2 månad ungefär =)

Men starten på dagen varierar en hel del! Ibaldn kan han vakna kl 07:00 på morgonen och idag tex vaknade han 04:50! Lite väl tidigt för min del men då fick han ny blöja, mat och så satt vi och lekte en stund och sen somnade vi om i ca 1 1/2 timme. Så man känner sig hyffsat utvilad ändå =)

Problemet med sånna tidiga dagar är att alla andra sovtider blir tidigarelagda också! Så vi får se hur denna dag kommer bli för han har inte vaknat så här tidigt tidigare!

Kommer väl en update senare om hur det går =)

Byebye

Kommentarer


Kommentera inlägget här: