My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Eddie 5 månader!

Kategori: Eddie

Ja Eddie har nu passerat 5 månader och det händer numera saker nästa varje dag!
Förra veckan började han rulla runt och det är numera det han gör när han ligger ner på sin lekmata =)
Men han föredrar nog och ligga på rygg för det tar inte så lång stund innan det börjas gnälla när han rullat övber på mage. Men det skulle nog en annan också göra om man låg och träna så mycket som de gör de små liven =)
Han sitter i sin barnstol och är med när vi äter mat och han visar stort intresse för det vi äter men då får man ju plocka fram en istärning med potatispuré el morot eller nån puréburk =)
Han har även börjat bli lite kinkig när andra än mamma  och pappa vill hålla i honom så om det är nån blyghetsfas han håller på¨och passerar kanske! Ibland går det jätte bra och så helt plötsligt så är det tvärkört med samma person =) Lilleplutt!!!
Allting ska ju även in i munnen och smakas på så man får ju ha lite koll på vad man har framme och i närhetn av honom numera. Katterna börjar också blir bra intressanta så man lär väl ta och bröja vänja honom med de och att man ska vara förskiktiga med de!!!

Han är nu 5 månader och väge 9320 gram och är 70,5 cm lång, stora killen =)

Kommentarer

  • Maria s säger:

    söt Eddie :) intresset för katten är lika här hemma ;) Kram!

    2012-04-24 | 12:02:14
  • Camilla säger:

    Visst är det spännande att se varje litet steg i utvecklingen?! Kan vara skrämmande ibland hur fort det går tycker jag, men samtidigt otroligt härligt. Fin bild på Eddie plutten <3

    2012-04-24 | 13:11:52

Kommentera inlägget här: