My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

1:a April

Kategori: Allmänt

Och idag har vi haft uppvisning med babyrytmiken i kyrkan =)
Alla barn var jätte duktiga, och ingen blev speciellt kinkig heller även fast de var trötta på slutet.
Myacket folk i kyrkan denna dag då det både var uppvisning av oss barngrupper, konfirmander, gloriakören och så var det 3 dop =) Mycket som hände så tiden gick fort ändå även fast vi satt där i nästan 1 1/2 timme.
Men det var en trött kämpe vi fick med oss hem sen =)

Nu är det bara 4 dagar kvar till vi rullar mot Ullared å =) Kommer bli så jädra skoj. bara att få koppla bort allt här hemma och bara åka nånstans känns ju guld värt! En sån liten resa som en på 3 dagar och ett milljöombyte kan göra så mycket för själen! Inte för att vi har det jobbigt hemma eller så men man behöver komma bort ibland =)

Helgen har för övrigt vart helt fantastisk!
I lördags var vi först upp till sågen och hämtade hem våra vinterförvarade ägodelar. Pontiacen och husvagnen står nu på sina rätta platser här hemma =)
Sen drog vi på DAK marknad i Falun och där hittade jag lite coola kläder till Eddie. Dagen avslutades med ett besök hos Anna och Mats då Mats fyllde år. Så vi bröt lite mot vårt lchf:ande!
Dagen har ju som sagt tillbringats i kyrkan och sen har vi bara vart hemma och myst! Syrran kom ner och hälsa på en sväng och sen gick hela familjen Halvars/Kjellberg och myste till en film =)
Haglet yrde ju här på kvällskvisten men grillen tändes ändå och vi avnjöt fläskytterfile, grillspett och bea =)

I morgon är det en vecka sen vi började med lchf. Inte stenhård körning men inget bröd och inget potatis/pasta eller ris iaf! Har bakat lite lchf och göttat mig i ägg och bacon! Men det är svårt och komma på vad man kan äta istället för det man plockat bort! Mycket nya saker som ska inhandlas om man ska följa det stenhårt så därför fuskar vi ibland =)
I mron är det alltså en vecka sen vi började så i morn ska jag kolla om det hänt nått på vågen =) Återkommer med resultat!


Byebye

Kommentarer


Kommentera inlägget här: