My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

GEKÅS

Kategori: Äventyr

Japp, då var vi hemma igen efter en snabb och intensiv resa  till Ullared =)
Åkte tidigt på lördag morgon, närmare bestämt kl 05:00..
Kom fram vid 13:00 ungefär och då var det bara in och börja röjja bland alla roligheter som fanns att erbjuda!
Vi 19:00 var vi m'ttade för dagn och begav oss till  kassorna för att betala och när allt mitt passerat kassan hade jag ett kvitto på 5600:- i handen =) men vad gör det när man fått baby prylar och heminredning och kläder i massor!
Sen begav vi oss till LiaHof, vårt boende för natten..
Kanon god mat och frukost och topprustat med många +++++++++
Det enda negativa var väl att det var ett gamalt sanatorium för tuberkulossjuka =( Så vi satt och nojade över att vi under natten skulle få höra någon hosta i korridoren och liknande =)
Men när morgonen kom hade inget sånt hänt och vi packade ihop oss och våra saker och återvände till Gekås för mer shopping, men denna dag blev det bara tre timmar och en bit mat sen begav vi oss hemmåt igen..
Rullade in på Sågvägen strax inna 21:00 och det blev ganska snabbt till och packa upp det mesta för att sedan gå och lägga sig och tagga för jobb!
Nu sitter man slutkärd i soffan och till råga på allt så håller man på och bli sjuk också! Märkte i eftermiddags att det börja tjockan i halsen och nu känns det bara värre och värre så vi får se om det blir nått jobb i morgon eller ej =(

I morgon kommer iaf en liten bildbomb från helgen =)

Byebye

Kommentarer


Kommentera inlägget här: