My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Mys, mys och ännu mera mys :-)

Kategori: Hem

Började lite smått med och jul pynta altanen igår :-) resten tar vi idag!

Meandi

Kategori: Meandi

Tänkte bara länga in ett inlägg om Meandi.
Första säsongen tickar på och är snart slut. Försäljningstopp den 16:e December. Men ännu finns många dagar och ha träffar på =)
För tillfället har vi en hel del kampanjpriser (kan läsas om på www.meandi.se) även förlängd betalningtid till sista Januari! Vi har ju annars en väldigt generös betalningtid  men handlar man nu i November betalar man sista Januari vilket är perfekt så här månaden inför jul då det ändå går åt så mycket pengar!
 
Den 30 Januari kickar vi igång vårsäsongen så om du är sugen på och ha en träff och se dem garanterat urläckra vårkläderna är det bara att du hör av dig så kommer vi övernsom ett datum!
 
 
 
 
 
Byebye

Eddie 1 år

Kategori: Eddie

Ja då har lite blivit stor och två dgars kalasande är nu över! Känns faktiskt lite vemodigt måste jag säga =( Nu är han inte min lilla bäbis på något konstigt vis...
I torsdags var ju släkt ochfamilj här och grattade så det var full rulle hela dagen lång och den ena avläste den andra konstant! Så när man väl kunde slå ner arslet i soffan på kvällskvisten höll man på och knoppa direkt =)
Tackar alla som kom för alla fina presenter =) Han roar sig kungligt med dem nu!
Idag har vi haft kmis kalas då Eddies babydate polare kom på besök =) Massa bus och lek hela eftermiddagen! Och lite sötsaker naturligtvis =)
Och vi tackar ännu en gång för dem fina presenterna och uppvaktningen han fick!
 
Lite bilder från vår underbara 1 årings kalas
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för mig säger en glad och nöjd ett åring =)
 
Byebye
 
 

Fix och trix

Kategori: Eddie

Senaste dagarna har i stort sett enbart bestått av fix inför Eddies 1 års dag sim är i morgon :-)
Helt sjukt att lillkillen blir så stor! Var ju idag exakt ett år sedan man gick och lade sig vid den här tiden för att vakna ca halv åtta dagen efter och känna första värken. Helt sjukt :-)
Hade semester från jobbet igår då jag har 20 betalda semester dagar kvar och jag kände att jag gjorde mer nytta hemma än på jobbet då det i stundande kris inte finns då värst mycket och göra nere i gropen. Så vi hade en familjefader i Sandviken i stället för det sista inför kalaset handlades.
Besiktade även skrot högen (audin) sim nu gick igenom :-) och käkade på Donken.
Idag har jag städat, städat och städat :-) för att på eftermiddagen packa väskan och åks upp till hallen för Eddies babysim.
Men
Nu är allt förutom tårtorna klara inför morgondagen. Känns bra och vara med i matchen för en gångs skull :-)

Night night

Update

Kategori: Allmänt

Ett litet snabbt inlägg innan läggdags!
Kommande vecka fyller lite ett år! Shit vad tiden gått fort :-)
Känns som om det var igår man låg på Gävle sjukhus med dunkande huvudvärk! Men det är asså ett helt pr sen nu snart! På torsdag är det dags :-) och på lördag är det dags för Eddies första kompis kalas. De kommet hans babyrytmik kompisaroch grattar han. Ska bli så skoj :-)
Idag har jag haft Meandi visning hemma hos Maria. En trevlig eftermiddag med ett gäng härliga brudar :-)
Nu återstår två arbetsdagar och sen går darling upp på heltid igen då han övergår från dagtid till skift. Bra lösning när Eddie ska börja på dagis efter helgerna.
Bjuder på några bilder :-)

Rock at Sea 2021

Kategori: Äventyr

Japp då var årets rock at sea avverkat och shit så kul vi haft =)
Kanon musik och bra folk kan inte annat än göra en bra resa! Har nog aldrig sett så många band på denna resa som jag gjort i år =) Men det som givetvis slår allt är ju Errols!
Eddie Meduza covers så det sjunger om det. Alla kan vara med och man röjer som bara den hela tiden =)
 
Lite bilder =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt. En sjukt rolig resa avklarad så nu återgår vi till verkligheten igen =)
Men nästa år kör vi igen!
 
Byebye

Tattoos!

Kategori: Allmänt

Fick ett riktigt dug efter en ny gaddning idag när jag satt på jobbet och hade nada att göra!
Satt och letade inspiration på nätet och det finns ju så sjukt mycket man vill ha :-)
Funderar på och höra en Eddie tatuering. Vet ju dock inte mer än att den ska va i old school stil och ha Eddies namn i sig. Resten får nog bli en blandning av det jag tycker är snyggt!
Vi är ju ett gäng som ska åka på rock at sea på lördag och tar man med sig en slant dit kan man kanske komma hem med en ny tatuering :-)
Brukar ju vara med en och annan tatuerare på dessa kryssningar! Den sim lever får se :-)

Byebye

Helgen som varit!

Kategori: Allmänt

Helgen som varit har vart kanon i vanlig ordning =)
Gud vad skönt och kunna skriva ordet underbart en söndagkväll trots att man ska upp tidigt och pka och jobba i morgon bitti!
Jobbade som sagt i fredags efter att ha varit hemma och agerat sjukling i några dagar. Efter jobbet blev det bara hemma mys hela dagen och kvällen. Lördag bestod av promme med mamma och Eddie och mata duckisar i ankdammen. Syster slöt upp och joina oss hon med =)
Sen åkte jag och Krisse hem hit och snacka lite skit och fördrev tid då hon skulle ut och roa sig på folkan senare på kvällen =) Vi hade däremot en liten mysig familjekväll hemma...
Idag var vi hem till Eddies tremänningar Ludwig och Oliver så bsarna fick leka av sig lite. Sen gick jag och Eddie en lång promenad innan jag gled iväg på Mary Kay party och rådde om mig själv lite ;-)
 
Kom hem med en bas serie prdukter, så nu ska vi ta han om huden riktigt igen! Gäller å hålla i bara =)
 
Eddie har by the way börjat knata på nu! Han tar några steg när man släpper honom så nu står det väl inte på innan han kutar för fullt här hemma =)
 
 
Tänk att det gått så fort! Lillgrabben blir snart ett år! Tiden har bara sprungit förbi och ett nytt kapitel i livet drar snart igång när det är dags för dagis och så. Om vi får ett samtal från kommunen om att han fått plats vill säga =)
 
Nu ger jag upp för dagen!
 
Byebye
 
 

Helg!

Kategori: Allmänt

Nu var det helg igen och efter en vecka med sjukdom ligger jag nu efter med stegräkningen så det får bli några promenader i helgen. Hoppas på fint väder bara så jag och Eddie får njuta av friskluft och sol och darling får spika :-)

Åkte på en rejäl förkylning som inte riktigt gett med sig än men som går att leva med. Helt golvad i onsdags när deg egentligen var dags att dra igång en ny jobb sväng.

Men nu tänker jag sova så godnatt :-)