My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Kanon vecka =)

Kategori: Eddie

Måste säga att denna vecka hitills vart kanon =)

Darling har ju vart ledig men börjar i morn förmiddag. Tisdag var det en liten slappdag här hemma bara och i onsdags var det ju dags för babysim igen =) Gjorde ju första dyket förra veckan så det var ju bara och fortsätta träna denna vecka med. Eddie är jätte duktig för att vara så liten. Det märks att han är yngre än de flesta andra i gruppen. Men han har nu börjat intressera sig för det vi gör istället för att se mer frånvarande ut och titta runt på allt annat än det vi gör =) Så det är lite kul.

Likaså på babyrytmiken vi har på torsdagar. Där börjar han bli mer intresserad av musiken och sångerna. han följer mig mer med blickaen när vi gör rörelser och man får en helt annan respons av honom nu jämfört med bara för två veckor sen =)

Det går så fort nu så man nästan blir skraj. Vill att allt ska stanna upp lite så man får tid och mysa lite i varje utvecklingsfas. För nu flyter de ju in i varandra...

Men det är ju så roligt och se att den lilla krabaten som för 3 månader sedan växte i magen nu är en fullt frisk människa som utvecklas och växer som den ska. Så man lär ju göra något rätt =)









Byebye

Kommentarer

  • Maria Sjöblom säger:

    Det händer att det blir någon klippning då och då :) ja men det är bara att komma det så klipper jag dig.. när passar det dig? :)

    2012-02-25 | 10:53:47

Kommentera inlägget här: