My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

Seg väder + Söndag = Gillas =)

Kategori: Hem

Då kan man se fram emot em mysig söndag med bland annat bakning och kanske en liten promenad i vårt allt mer höstiga Torsåker =) Får passa på och gå innan det börjar regna/åska..
Gårdagen fick bestå av att riva tapeter i vår hall och sen målning av det sista lager vitfärg i andra hallen =) Så nu kan vi nästan sätt upp tapeter där så man kan få sig en första glimt av hur slutresultatet kommer bli =)
Men shit vad trökigt det är och riva tapeter! Iaf om de tidogare ägarna av huset inte gjort en grundlig rust sen de byggde tillbyggnaderna på 60 talet utan de har bara smällt på nytt tapetöager på nytt. Så nu har vi väl rivit ner en 6 lager och det tar ju sin lilla tid =) Sen så har de använt massa konstiga material bakom också så allt sitter som berg!!
Känns lite motigt och veta att man har de två stora rummen kvar sen och de lär ju ta en evighet och förbereda innan vi kan sätta upp ny tapet =(
Men det är väl bara och bita i för gud vad skönt det kommer bli sen när man vet att allt är grundligt och riktigt gjort sen =)

byebye for now

Kommentarer


Kommentera inlägget här: