My Incredible Life!

MITT och min FAMILJS liv!

It´s good to be back =)

Kategori: Äventyr

Halloj
Nu är vi åter hemma i vardagen igen efter en helg till sjöss =)
Vi drog ju till Tallin i lördags på en välbehövlig slapp semester. Och Jag må då däga att Tallins gamla stad är kanon fin att knata runt i en varm och skön sommardag =) Lite småjobbigt när mna är i mitt tillstånd men det gick ju iaf! Fick ta det lite lugnare än man brukar så gick det bra!
Men en sak som jag dock inte är nöjd med är Siljas Buffé. Både middag och frukost.
För det första så ingick inte ens cola i priset för middags buffén, och sen fanns det ap lite och välja emellan och sen fanns det inte en bacon på frukost buffén och det är ju liksom ett måste på en frukost byffé om du frågar mig!
Vi kostade även på oss lite spa behandlingar på båten på hemresan men det började ganska snabbt gunga rejält så vi tillbringade hela kvällen i hytten då jag blev lite åksjuk =(
Men allt som allt en skön resa =)

Igår var min första arbetsdag denna vecka och efter den så begav det sig ner till born för att fira kusinbarnet Ludwig på hans tre års dag =) Och i år var det Toy Story och Bilar som gällde! Roligt och se minerna och glädjen i barns ögon när de ser något dem gillar och uppskattar!
Och man blev lika impad av Annas angegemang när det gäller tårtbak i år igen! I år var det ett tåg med lok och två vagnar. Får se om en annan orkar lägga ner lika mycket tid när det är dags för barnkalas här hemma =) Men med mitt tålamod lär det nog inte gå =(

Idag går vi även in i v. 29 (28+0) Och magen börjar bli lite väl mycket i vägen nu, men mår än så länge bra =)

Här kommer lite bilder från Tallin:















Kommer lite med bilder i morgon =)

Byebye

Stress!

Kategori: Allmänt

Ja då var det dags för oss att åter ta en liten tur =)
Och såklart blir det stress in i det sista när man ska iväg på något!
Dagen började inte så bra för den delen heller! Vaknade 5 min innan klockan av att jag drömde och sen var det ju bara och kliva upp. Brukar i vanliga fall snozza 45 min innan jag/vi kliver upp så det blev en ovanligt tidig start idag men skönt och inte behöva stressa för en gångs skull =)
Jobbade till 13:30 d jag var och hämta Matilda för lite shopping i Valbo. Kattmat så skruttarna inte behöver svälta, leggings till moi, en till älsklings kofta från hm, två pyjamaser till lillen, en sparkdräkt, ett par jeans till älsk som tyvärr måste bytas =( och så lite nyttigt på apoteket! Så nu har jag lite ångest över att det rök lite mycket pengar men det är ju sånt som behövs nu så det får gå =)
Väl hemma kom Fia och Lina förbi på en kaffe och ´det var gött och träffas =) Händer ju inte så ofta nu för tiden!Blev en hel del skitsnack och skratt =)
Kvällen nu har vi packat och haft skönhetsbehandling här hemma. Färgta hår och ögonbryn, klippt darling och haft ansiktmask och fixat. Allt för att få en bra och fräh start på resan i morgon =)

Måste även tillägga att vi bokat en Ullareds resa i början av Oktober =)
Och här kommer vi bo den natten vi ska vara kvar, mysigt tycker jag det verkar iaf!



Nu lär jag fortsätta med mina bestyr innan jag kan gå och knoppa =)
Men vi höres efter Tallin..

Byebye

Den/Det

Kategori: Graviditet

Halloj
Ja då har vi gått in i vecka 28 eller snarare 27+1 om man ska vara exakt och jag mår fortfarande helt ok enligt mig själv =) Lite halsbränna emellanåt och sen börjr skoknytningen och liknande aktiviteter bli lite besvärliga men det hör väl liksom till!!!
Det är iaf ett himla liv på den lille i magen =) Full rulle nästan hela tiden!!!
Fick hem beställningen från Ellos idag och för en gångs skull behövde jag inte skicka tillbaka något! Var iof bara bebis kläder och en stickad kofta til mig själv så det var ju inte så mycket som kunde bli fel =)

Här kommer lite bilder på magen för det har ju hänt en del =)


Magen v.13                          Magen v.16                           Magen v.28

Kul och se att det hänt en massa senaste tiden för i början hände inte mycket =)

Byebye

Orders!!!

Kategori: Hem

Yippie! Då har äntligen några av min ordrar kommit hem!
I fredags fick jag hämta ut mitt paket från Bon prix, och de rekomenderar jag skarpt! Snabb leverans och billiga kläder =)
Idag fick jag hem mitt paket från E.l.f. Verkligen ett paket som var roligt och öppna och inspektera =) Martin skrattade åt mig då han tyckte jag såg ut som ett barn på julafton när jag kikade igenom allt =)

Får se här framöver om det blir till och planera in en Ullareds resa! Men man vill ju inte vänta allt för länge för med ca 1 månad kvar violl man kanske inte springa där nere och stressa! Så det ser ut att det måste bli i slutet av september för då kanske man ännu orkar röjja i affärerna =)
Men det ser lite tungt ut för det verkar inte finnas några stugor =( Men man kanske får åka ner, handla och åka hem då om man är några stycken som kan turas om att köra!!!





Här ovan är mina roliga beställningar =) Två ammningsbehåar, två magband och en hlstjacka och allt för 500 :- inkl frakt! Inte så farligt tycker jag =)
Och sen det roliga sminkpaketet jag fick hem idag =) Mycket smått och gott i det vill jag lova!!!



Älsklingen målar panelen i trappen. Blir nog kanon när det blir klart =)

Byebye

Tradera

Kategori: Hem

Hittills har denna dag bestått av att lägga upp skor på Tradera som jag inte använder längre, eller aldrig har använt heller! Blev en hel del men vi får se om vi får det sålt över huvud taget =)
Nu röjs det lite på altanen och sen tänkte jag ge mig i kast med tvätt av bilar innan det blir dags att fixa kvällskäk.
Har även lovat att klippa darling idag så det ser ut att bli fullt upp idag! Men jag hade ju min slappdag igår när vi hade pissväder hela dagen så det gör inget om man får anstränga sig lite idag =)

Byebye

Före

Kategori: Hem

Här kommer lite före bilder på våran hall som jag förmodigen ska börja slipa lite smått idag, om jag orkar =)
Känner även att jag behöver en slapp dag när jag röjde igenom hela huset med damsugarn och moppen igår!!!











Tapetarna står och väntar och nog kommer detta bli bra när det blir klart allt =)

Byebye

Rusta vs Blocket

Kategori: Hem

Haha..
Allt gick snabbare än det var tänkt! Vi la ut en bil och en fyrhjuling på Blocket i onsdags kväll och båda två var väck innan klockan 18:00 dagen efter =) Nice som fan med lite extra cash i dessa tider!

Så idag blev det en tur in till Rusta i Sandviken för att inhandla det som behövs förr att fixa till en liten snabb rust av våran äckliga hall!!!
Känner att jag vill ha det lite frächt när lillen kommer och inte behöva känna stressen då! Så ca 1500 kr fattigare så har vi förhoppningsvis en snygg hall om någon vecka =)
Lägger upp lite före, pågår och efterbilder sen när projektet dras igång. Förhoppningvis i morgon =)

Dessa tapeter kommer iaf pryda våran hall..



Och sen så blir ju taket och lister vita..

Hoppas att det blir bra!

byebye

v. 27 (26+1)

Kategori: Graviditet

Halloj..
Idag är vi då inne i vecka 27 och paniken över att vi fortfarande inte vet om vi kommer få övervåningen fixad börjar göra sig påmind allt oftare =(
Men i morgon ska vi förhoppningsvis ta oss in till sandviken och handla lite rustmaterial till hallen och allrummet så vi kan dra igång med de projekten snart =)

Drabbades av mitt första riktiga sendrags anfall nattetid natten till idag iaf =( Fy fasiken vad hemskt det var. Ska det fortsätta blir det nog till och hålla sig vaken dugnena runt för det var då fanimej ingen skön upplevelse!!!
Börjar även känna mig mer och mer otymplig i allt vardagliga som man annars är van och göra/klara. Och det är ingen lätt grej att acceptera att man inte kan göra de saker man gjort tidgare i samma raska takt utan att allt tar längre tid numera! Men det är ju för bebbens skull så det är väl bara och härda ut =)

Här är en bild från magen nu v.27



Byebye

Tipp & Spark & en kopp kaffe

Kategori: Allmänt

Jobbet idag gick bättre, inte lika spänd och öm som jag vart den senaste veckan och det tack vare min leggings som fick följa med till jobbet idag =)
Blir till och åka och inhandla fler HM mamma leggings för det är nog det mest bekväma att ha på sig i alla lägen just nu! Det skulle ju ta sån tid att få hem riktigt mamma byxor till jobbet så då skulle det ju typ vara dags för mig att gå hem, så det hoppar vi!



När vi kom hem idag blev det en tur till tippen då vi röjjer lite här och där bland trägård, uthus och övervåning. Skönt att det bara är och börja riva så fort snickaren kommer sen!!!

Efter tredje turen till tippen åkte vi förbi Anna och Mats på en kaffe och en liten catch up. Trevligt, trevligt =)
Det har vart bra fart på bebben hela dagen! Sparkarna blir starkare och starkare för varje dag som går känns det som =) Underbart och känna att det hånder saker därinne!!!

Inte så värst sjukt avanserad mat idag heller. Potatis och fiskbullar fick det bli då jag saknar all form av idérikhet och inspiration för tillfället...

Ja det var väl denna dag detta =)

Byebye

Mvc och rust!!!

Kategori: Graviditet

Jaha då har man dragit igång ännu en arbetsvecka med allt vad det innebär. Och sen så hade vi tid hos mvc idag också för en kontroll på mig och bebben och se så att allt är ok. Vilket det också var =)
Kollade upp diverse värden och mätte magen. Låg lite i överkant på diagrammet men det var ändå inom ramen. Och så fick vi ju lyssna på det lilla miraklet. Skit häftigt var det! och nu känns det kanon och veta att allt är så bra det kan bli med både mig och bebben =)
Än så länge känner jag att jag har haft en väldig tur med allt vad graviditet innebär. Mådde bara lite illa i början och det avtig nästan helt v 11. Sen har allt bara rullt poå fram tills nu för nu börjar det bli lite otympligt.. Men det hör till så jag klagar inte =)
Vi är ju inne i v 26 nu (25+5) så det är inte så mycket kvar nu, men det är ju den jobbigaste tiden kvar så det är bara att hålla ut =)

byebye

Bulle i ugnen =)

Kategori: Hem

Hehe
Försäkte vara lite fyndig där i rubriken! Men jag menade ju så klart att jag hållt på och bakat bullar denna förmiddag =) Var ett tag sen jag hade hemmafru göra för mig så det var väl på tiden, plus att det är så sjukt skönt och ha fikabröd hemma när man väl får främmande!
Martins mormor var även här på besök precis i tid till bullarna blev klara så man kan ju lungt säga att hon tajmade in det bra!!!
För övrigt känner jag inte att jag har nån ork till nånting idag! Vill bara ligga på soffan och slappa och ha det bra =) Så jag längtar nästan efter regnet som de pratade om på vädret igår, men än så ängeskiner solen =( Och man ska behöva gå runt med skuldkänslor över att man inte vill göra något åt hemmet i finvädret!!! Bläääää.....

Byebye

Beställningar

Kategori: Allmänt

Har gjort en del beställningar i veckan då jag anser att jag dels behöver uppdatera min smink väska, börjar få höst känslor och behöver en del kläder till till bebben =)
Så här kommer lite av det jag beställt och som är på väg hem till Torsåker!!!




Helg =)

Kategori: Allmänt

Ja då var helgen här och den ska tillbringas hemma i Torsåker tillsammans med gräsklippning och fönstermålning =( Inte det roligaste en helg kanske men det måste ju göras. och det kommer kännas sås könt när det är klart =)
Martin har tagit åt sig att jobba natt fredag+lördag så jag får tillbringa kvällarna hemma själv =( Var ett tag sen han inte var hemma på nätterna så det kommer bli lite tomt! Men jag får bestämma över fjärkontrollen! hehehe...
Har bunkrat med lite godig och chips så det ska nog gå smärtfritt..

Här är en bild på våran bebbe =)



Och här är lite utav kvällens mys som jag ska ha nu när älsk jobbar natt!



Måste även lägga in en bild på mina fin ljuslyktor som jag hittade på Erikshjälpen när jag och älsk var in för några helger sen. Kommer defintivt bli fler besök dit =)

'

Det får bli allt för idag =)

byebye

Trött

Kategori: Allmänt

Halloj
Snart är första jobb veckan avklarad efter semestern och den har gått fort vilket känns väldigt bra =)
Jobbar förhoppningsvis ca 3 månader till innan det är dags för bebben och komma, och vi har en hel del att göra fram tills dess.. Men det ska nog gå bra!
Jobbar man 7-16 och är i v 26 så är man bra trött när man kommer hem märker jag av nu när man vart ledig ett tag. Slocknar nästa direkt när jag kommer hem men jag anser att jag får göra det och tänker inte ha dåligt samvete för det heller =) Känner kanske att jag kunde håla mig vaken och fixa lite med hemmet men jag tror att jag mår bättre av att vila en sväng på eftermiddagen och då tänker jag göra det också =) !!!

Var hem till Anna och Xamuel och hälsade på igår och fick med oss en del bebis saker/kläder hem =) Tack så himla mycket! Allt är välkommet då detta kommer kosta en hel del ändå känner jag på mig..
Kul och sitta ner i lugn och ro och ta igen en massa snack, blir ju inte att man träffas så ofta =(

I helgen blir det nog till att fortsätta fixa fönster här hemma, rensa ur lite garderober och skåp hade jag också tänkt göra och tur är det väl att det blivit lite svalare väder ute så man inte springer runt och svettas ihjäl hela dagarna..
Nu vill jag ha mys höst med levande ljus och kanske, om jag har tur en insats i öppna spisen så man riktigt kan mysa loss i höst/vinter =)

Ska strax lägga en beställning på Ellos och få hem lite mer bebbe kläder =)

Byebye

Helgen =)

Kategori: Hem

Under helgen har jag börjat planera allt som behöver fixas innan November och jag kunde ganska snabbt konstatera att det är lika bra och börja direkt =)
Igår nämde jag ju om min röjning som påbörjades, känns grymjt skönt idag och blivit av med gammalt skräp som jag inte använt på flera år!!!
Men vi var ju öven till Byggmax i Söndags och handlade det sista virket till fönstren och knutarna som ska målas vit och sättas upp. Blev ingen målning idag dock eftersom det spöregnat =( men skönt och ha ggtrejerna hemma så det bara är och sätta igång när orken slår till =)
Var ju och shoppade i Valbo/Gävle med Matilda på söndagen också, bild på shoppingen kommer nedanför!
Har gjort en shoppinglista på saker som behöver inhandlas fram till bebben kommer och den blev ganska lång =) Men det kommer nog kännas bra när man vet att man har det allra nödvändigaste hemma när man kommer hem sen!







Ja lite av det som hittills shoppat till bebben och så en lite halvtaskig bild av magen =) Går in i v 26 i morgon onsdag.. Måste nog göra rent spegeln riktigt tror jag =) hehe

Byebye

Röjning AB

Kategori: Hem

Får bli en snabb uppdate så här på kvällskvisten. Måste gå och knoppa så man orkar upp och jobba i morgon igen!
Men det gick iaf bra och komma upp i morse, peppar peppar!!! Brukar avta ganska snabbt och sen vill man bara snozza sådär 100 gånger innan man kliver upp =)
men när vi väl kom hem efter jobbet idag börja jag röja ur badrummet så vi får plats med lite nya förvaringsmöjligehet därinne =) Måste ju inhandla sånt snart också.. Tiden går så himla fort! bara 3 1/2 månad kvar nu, Och sista månaden hade jag tänkt slappa hemma men vi får väl se hur det blir med den saken!
Fick iaf tomt på en hylla och väggspegel som vi haft därinne så de ska väl säljas iväg inom en snar framtid men vi måste se om nått mer ska väck först så vi tar allt i en sväng =)
Var förövrigt iväg till Gävle/Valbo och brände pengar med matilda igår =) och jag säger som hon sa:
- Skojjigt och gå och handla med någon som också vill gå på barnavdelningarna =) Fler shoppingrundor lär det nog bli kan jag tänka mig!!!
Blir en liten bild uppdate i morgon för jag orkar inte lägga upp de nu =)

Natti natti

Fuck värme!!!

Kategori: Äventyr

Halloj
Börjar bli sjukt less på detta varma väder nu! Kanske inte just för att det är varmt ute men för att det är så förbannat kvavt och klibbigt. Torr värme är fan så mycket bättre. Plus att vårat hus blir så himla varmt om dagarna då det helt ligger i solen och inge skugga som skyddar över huvud taget!
Nä, nästan så man längtar lite till mysiga hösten när man får tända värmeljus och bara mysa hemma om kvällarna=)

Nu till tiden som varit:
Kom hem från Rättvik i Torsdags iaf, och vi har som sagt var haft det varmt där uppe också =) Inge regn alls på 7 dygn! Men Rättvik är Rättvik och även fsat man inte åker så himla långt bort så är det så skönt att komma bort och inte behöva bry sig om nått!!! Bara leva och ha det bra. Blivit mycket glidande i jänken, ätit god mat och träffat underbart folk!!!
Börjar ju tråkigt men sant och jobba på Månddag =( Men man har ändå hunnit tvätta undan Rättvikstvätten redan och städat upp den värsta skiten i huset =) Var hem till Mathilda och Thomas på fika igår, kul att snacka lite bäbissnack =) Och idag har jag och älsk var till Jysk med trasiga stolar, förbi babyproffsen och Erikshjälpen en vända men man kom inte hem med mycket..
Kvällen kommer bestå av att skriva ihop en inköpslista till bäbisen, vet liksom på ett ungerfär vad vi behöver men när jag väl springer i affärerna vet jag inte vad jag ska ha så jag lär nog ha en lista med mig =)
Ska försöka måla lite till också så man kan lägga det bakom sig nån jäkla gång =)

Men här får ni lite bilder från Rättvik iaf =)

























Ja lite frina bilar och roligt folk har man räffat på under denna vecka men nu är det ju ett år kvar tills vi får dra upp vagnen nästa gång, och då har vi ju med oss lille skrutt också så då lär ju allt bli annorlunda men till den possitiva sidan förståss =)

Byebye

CCW 2011

Kategori: Äventyr

Tja

Nu blie det en lite uppdatering från ett varmt Rättvik =)
Vi har vart här i en vecka nu och vi har haft gassande sol hela tiden! Snittat 33 grader i husvagnen om dagarna och vi håller på och flyta bort =) men har det regnat så har man ju klagat över det också så man får väl vara tacksam antar jag =)
Får se om det kanske blir et tur ut på (samhället) som det kallas här eller om man tar sig ett dopp i Siljan, det sistnämda låter nästan mest lockande =)
Dagarna har tickat på snabbt här, men oj så skönt vi har det! Nästa sommar blir det nog till och ha semester vecka 32 också så man kan vara kvar här hela veckan och sen ändå ha en vecka hemma för fix och trix i hemmet..
I morn blir det troligen marknad, får se om man hittar nått skoj att få med sig hem. Har inte hittat nått skoj åt mig själv en utan handlar ju nu enbart till någon som ännu inte finns =) men det är roligare så det gör inte så mhycket =)

Nä, nu blir det nog fasiken ett dopp för nu håller jag på flyta bort!!!

Byebye